Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eski dönemlerle şu anki durumu kıyaslamak mantıklı değil,eskiden kulüpler zengin bir başkanın cebine sığıyordu,bugün kitlesi olan takımların forma ve mağaza satışları bile ciddi rakamlar.İddia gibi şans oyunları ve hatta bilgisayar oyunları bile para kazandırıyor kulüplere.
    Gelirler var,bunların doğru şekilde harcanıp,harcanmadığı ayrı bir sorun ama sen bu sporun baştan aşağıya her şeyi ile hırsızlar için dizayn edildiğini söylüyorsun,bu akla mantığa uygun bir şey değil.Evet kulüpleri kötü işlerine alet eden vardır,bunu her şey için düşünebilrsin,çıkarı için yanlış yapmayı göze alan ve hatta insanlıktan çıkanlar bile oluyor,düşünün para için yeni doğmuş bebekleri ölüme sürükleyebilecek doktorlar da çıkıyor ama bu yanlış örnekler var diye işini adam gibi yapanları da mı aynı katagoriye sokacağız?

Böyle bir toptancı anlayış ve her işin altında bir pislik aramak akıl sağlığına zarar,hatta bak bu sosyal medyada sürekli bir şeyleri kötüleyen ve herkesi hırsız olarak damgalayan tiplerin aslında birilerinin ya oyununa geldiğini ya da bilerek toplumun herkese karşı güvenini sarsmak amaçlı olduğunu düşünüyorum.
    Kurumlar var ve bir de onları denetleyen kurumlar var,herkes mi çürüdü bu dünyada,her şey mi bozuldu?

O yüzden elinde belgesi olan konuşsun,yoksa bıraksın bu algı işlerini diyorum.
    E.D ve ekibi de bu doktorlardan olsa gerek. Belge?..Bu isler 2008 den bu yana artarak devam ediyor. Suan ise doruk noktasina yaklasmak üzere gibi..Herhalde sonumuz yakin..Koita isimli bir oyuncumuz vardi. Hatirlarmisin? Adam haftalarca süren cetin pazarliklar sonunda Kasimpasa ile senelik tam 93 bin Euro ya anlasabildi ve kiralik gönderildi..Geri kalan 1,4 milyoncugu bizim enayi klüp ödemis. Simdi bu paranin o adamin cebine girdigine inanan ahmak varmidir acaba diye merak etmiyor degilim..Hele bir Bartra transferi var ki sorma gitsin..Adamin transferine 4 milyon baydilar ama bir 4 milyon daha ödenmeden kurturuldu diye yapilan fesihi basari olarak gösteren ismarlama haberler yaptirdilar Adam gitti eski takimina imza atti. Trajikomikligin böylesi..Bunlar sadece minnacik örnekler. Bu gibi örneklerle dolup tasiyor KAP bildirimleri..Adamlar soygunu gizlemeye bile gerek görmüyor. Belgenin alasiyla dolu KAP

Alintiladigimi okuyunca da neden gizleme geregi bile duymadiklarini daha iyi anliyor insan..

Ülkeyi koskocaman timarhane ye benzetenler timarhanelere büyük haksizlik yapiyor aslinda. Keske timarhane olsaydi..Bir ülkede liyakatin "l" si bile yok edilmisse orda ahlak ve vicdaninda isi olmaz. Ahlaki cürümüslük sardi heryeri..Isini iyi yapma meselesine gelince..Evet E.D ve ekini hortumluculugun hakkini mükemmel bir sekilde veriyor..O konuda islerini kusursuz yapiyorlar gercekten..Haklarini yemekte olmamali tabi..Zaten tek basarilarida o alanda..
    En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

E.D ve ekibi de bu doktorlardan olsa gerek. Belge?..Bu isler 2008 den bu yana artarak devam ediyor. Suan ise doruk noktasina yaklasmak üzere gibi..Herhalde sonumuz yakin..Koita isimli bir oyuncumuz vardi. Hatirlarmisin? Adam haftalarca süren cetin pazarliklar sonunda Kasimpasa ile senelik tam 93 bin Euro ya anlasabildi ve kiralik gönderildi..Geri kalan 1,4 milyoncugu bizim enayi klüp ödemis. Simdi bu paranin o adamin cebine girdigine inanan ahmak varmidir acaba diye merak etmiyor degilim..Hele bir Bartra transferi var ki sorma gitsin..Adamin transferine 4 milyon baydilar ama bir 4 milyon daha ödenmeden kurturuldu diye yapilan fesihi basari olarak gösteren ismarlama haberler yaptirdilar Adam gitti eski takimina imza atti. Trajikomikligin böylesi..Bunlar sadece minnacik örnekler. Bu gibi örneklerle dolup tasiyor KAP bildirimleri..Adamlar soygunu gizlemeye bile gerek görmüyor. Belgenin alasiyla dolu KAP

Alintiladigimi okuyunca da neden gizleme geregi bile duymadiklarini daha iyi anliyor insan..

Ülkeyi koskocaman timarhane ye benzetenler timarhanelere büyük haksizlik yapiyor aslinda. Keske timarhane olsaydi..Bir ülkede liyakatin "l" si bile yok edilmisse orda ahlak ve vicdaninda isi olmaz. Ahlaki cürümüslük sardi heryeri..Isini iyi yapma meselesine gelince..Evet E.D ve ekini hortumluculugun hakkini mükemmel bir sekilde veriyor..O konuda islerini kusursuz yapiyorlar gercekten..Haklarini yemekte olmamali tabi..Zaten tek basarilarida o alanda..
      Bu şekilde düşünüyorsan gerçeken yani bu kadar eminsen neden futbolu takip ediyorsun,ben şahsen bir şeyin bu kadar bozuk olduğunu düşünsem yüzüne bakmam.
      Kusura bakma ama senin düşünceler tutarsız ve kimseye güvenmeme üzerine kurulmuş.Bu bana göre değil,insani ilişkilerde bir sebep yoksa güven esastır.Sürekli bir şeylerden şüphelenerek yaşarsan,sonunda şizofren olursun.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu şekilde düşünüyorsan gerçeken yani bu kadar eminsen neden futbolu takip ediyorsun,ben şahsen bir şeyin bu kadar bozuk olduğunu düşünsem yüzüne bakmam.
        Kusura bakma ama senin düşünceler tutarsız ve kimseye güvenmeme üzerine kurulmuş.Bu bana göre değil,insani ilişkilerde bir sebep yoksa güven esastır.Sürekli bir şeylerden şüphelenerek yaşarsan,sonunda şizofren olursun.
        Yazdiklarimdan cikarilan seyler acayip bir neden sonuc iliskilendirilmesinin ürünü..Tebrik etmek gerek..Süphe mi? Ne gibi tutarsizlik varsa yazdiklarimda KAP bildirimleri soygunun en önemli belgeleri diyorum. Acin okuyun diyorum..Japonca mi yaziyorumda haberim yok..Hepsi birbirbinden skandal..Bir tane bile bu oyuncuda su parayi hak ediyormus dedigimiz kac oyuncu var yerli yabanci?? Al iste son KAP aciklamasi..

Tochi diye bi cocuk vardi Danimarka dan transfer etmek istedigimiz. Cocuk takiminda 100 bin € kazaniyordu..Bizimkiler yine standart tarifeyi uygulamaya koyacakti..Yani 1,5 milyoncuk. Karekterli cocukmus. Kabul etmedi düzmece isi. Gitti Austria Wien de 200 bine oynuyor. O kadar "karli" sözlesmeyi elinin tersiyle itmis oldu. Bizim basinda kariyeri icin istemedigi yazilmisti..O zaman Avusturya isi yoktu..Kariyer mariyer degilmis yani..Cocuk düzgün biriymis..Bu da transferi gerceklesmeyen bi örnek. Yahu onlarca örnek var..Onlarca diyorsam..On, yirmi, otuz degil..

Kör, sagir ve dilsiz olalim hepimiz..Beynide kapattik mi tamamdir..

E.D ye güvenip güvenmemek kisilige bagli yani Herifler gözümüzün önünde klübü hortumluyor..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• sasone

Uzun mesajınızı alıntılamadım. Olmayan şeyleri yazdığımdan bahsetmişsiniz.

Yazdıklarımı da tekrar etmeyeceğim. Hepsi gerçektir. Derbi kazanamayışımız, kupasızlık, lig sıralaması... Malî veriler kulüp açıklamalarına dayanmaktadır. Uzundurukan'ın aktardığı ise açık kaynaktır, herhangi bir yalanlama gelmemiştir muhatabından.

Benim aklım, Doğan'ın katakullilerine ermese de iyi matematikçiyimdir. Bunu da somut gerçekliğe dayandırayım, TÜBİTAK derecem var. Bu Forum'da Cudi Bey'den ilk okul, KAL'dan orta okul ve lise arkadaşlarım var, onlar kefil olacaktır. O yüzden eğip bükmeden dimdik yazıyorum.

Uzatmaya gerek yok, başkanınız bana dava açsın. Sizin anlayışınız bu. Pisliğinize konan sinekleri seversiniz de "Lan dur şurada pislik var" diyene aba altından sopa gösterirsiniz. Ben o sopaları çok kırdım.

Bana Bankalar Birliği'ni anlatmayın... Burada o antlaşmanın olumsuzluğunu, Trabzonspor'un rekabet avantajını elinden aldığını madde madde yazan bendim. Sermaye arttıtımlarının teknik tarafını borsa başlığında yazdım, Trabzonspor için tablo düzeltmek haricinde hiçbir faydası olmadığını cümle alem biliyor. Evet, tablo düzeldi de, hani borçsuz Trabzonspor? Aldığı noktadan daha az mı borç? Soru bu. Kur filan anlatmayın bana. Avrupa'da yoksun. Ligden gelirin yok. Oyuncu satışın yok. Nasıl kapanıyor borç?
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Lig başladı 2 sezondur çocukların bile bas bas bağırdığı 8 numara hala bulunamadı. Burdaki hiçbir aklı başında taraftar takımın şampiyonluğa oynaması gibi bir hayal kurmuyordur. Bunu bile aldılar elimizden. İstikrarlı başarısızlık nedir içimiz yana yana izlemeye devam ediyoruz.

Yorum

• uygun başlık bulamadım buraya bırakıyorum

(UEFA)

Yorum

• 3 sene once sampiyonlugun asıl mimarinin erto oldugunu savunan bir kisi simdi de ertonun basligina cokmus millete ayar vermeye , ustu kapali tehdit etmeye, elestirenleri soytarilikla suclamaya calisiyor ha bunlar 3 kisiydiler 2 si daha foruma ugramaz oldu utancindan ertonun yaptiklari sonrasinda rezil olmamak icin ama bunun yuzunde keçe varmiski hala daha hunharca savunmaktan geri kalmiyor yirtmis perdeleri ne diyelim Allah ıslah etsin, akıl fikir versin . en tehlikeli insan tipidir bunlar hayatta ki hatasında direten, yaptigini yanildigini kabul etmeyip, ustune sivama asamasina gecen tiplerden uzak durun arkadaslar..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  uygun başlık bulamadım buraya bırakıyorum
                  İzledim. Çok düşük bir profil çizmiş maalesef.

Yorum

• Reis son günlerinin tadını çıkar. Bu rezilliklerle anılacaksın hep. Bir nesil seni tanıdı artık iflah olmazsın
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• @Oğuz ZEYTİN

Ben de çok uzatmak istemiyorum,yaptığım şey aslında değer verdiğimiz ve önemsediğimiz Trabzonspor başkanlık makamını korumak,elimizde belge olmadan önüne gelenin Trabzonspor başkanına istediği suçlamayı yapabildiği bir ortamda sağlıklı bir şey olmaz,itirazım buna,şunu dersen eğer benim elimde kapı gibi belgeler var,işin uzmanları bunların suç olduğu konusunda en ufak tereddüt sahibi değil,yarın Ertuğrul Doğanı mahkemeye veriyorum,senin yanında olmayan Sasone en adi şerefsizdir.

Ertuğrul Doğan sportif olarak başarısız ama diğer konularda kulübe değer katan işler yaptığını düşünüyırm.
                      En büyük hatasının da taraftarın gazına gelerek Abdullah Avcı ile yolları ayırması oldu,ilk gidişinden bahsediyorum,sonrasında zaten aklı ve vicdanı olan her insan gibi ben de dikiş tutturamadığının farkındayım ama şu ana kadar ondan daha iyi biri çıkmadı piyasaya.​

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      3 sene once sampiyonlugun asıl mimarinin erto oldugunu savunan bir kisi simdi de ertonun basligina cokmus millete ayar vermeye , ustu kapali tehdit etmeye, elestirenleri soytarilikla suclamaya calisiyor ha bunlar 3 kisiydiler 2 si daha foruma ugramaz oldu utancindan ertonun yaptiklari sonrasinda rezil olmamak icin ama bunun yuzunde keçe varmiski hala daha hunharca savunmaktan geri kalmiyor yirtmis perdeleri ne diyelim Allah ıslah etsin, akıl fikir versin . en tehlikeli insan tipidir bunlar hayatta ki hatasında direten, yaptigini yanildigini kabul etmeyip, ustune sivama asamasina gecen tiplerden uzak durun arkadaslar..
                      Birincisi ben kimseyi tehdit etmedim,hele Trabzonspor taraftarını asla etmedim.Trabzonspor taraftarı takımını çok seven ama takımının gerçekleri ile bağlarınn kopuk olduğunu düşünüyorum.

İkincisi engellediğini söylediğin biri için bu kadar yorum yapman çelişki.
                      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uygun başlık bulamadım buraya bırakıyorum

bu simdi baskan adayi mi??? Trabzonsporun gelecegi pek parlak degil
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Trabzonspor'un en kötü 2 başkanı Türk futbolunun en tepesinde. İşte ülkenin özeti.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• Kasper sezon açılışına gelebilecek mi bakalım.
                            Trabzonsporun başına kayyum atanmış kabul edin artık.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• olaigbe nin maaşını gördükten sonra şunu rahat şekilde söyleyebilirim

erdo trabzonspor tarihinin en kötü başkanı , nokta

yıllık 70 bin avroya oynayan oyuncuya yıllık 1.4 milyon avrodan 5 yıllık sözleşme verdi, bunun mantıksal hiçbir izahı olamaz

oyuncu hem genç hem oynama dakikaları az hemde süre aldığı kulüpler vasat altı

Das sind die Leistungsdaten von Kazeem Olaigbe vom Verein Trabzonspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İzledim. Çok düşük bir profil çizmiş maalesef.
                                katılmıyorum

bence ağaoğlundan daha iyi bir profil izlenimi edindim (ağaoğlu ekonomik bir proje sundu, maaşların düşürülmesi vs, davut başkanda ise ekonomi yanında sportif projelerde sunuyor, sportif direktörün olması, oynanılacak pozitif futbolu önemsemesi vs)

ağaoğlunun olumlu işlerini düşünürsek davut başkan ile çok daha gelecek adına ümitli olabiliriz

erdo yla zaten kıyaslamıyorum, çünkü erdo nun projeye dair hiçbir fikri yok, futbola dair fikride yok, erdoyu dinlediğinde zaten profilin ne kadar düşük olduğunu görebiliyorsun, 1 saat konuşup hiçbirşey söylemiyor erdo , aslında başından beri belliydi erdonun bir projesi olmadığı, konuşmalarını dinleyip bunu görebilirsin

haliyle davut başkanı dinlediğinde kafasında bişeyler olduğunu görebiliyorsun, misal sportif direktör demesi bence çok önemli
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X