Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 senedir dogru düzgün bir yere katilmiyor, ekran önünde konusmiyor zaten kapasitesinde yokta, ama gercek nedeni, takim 3 senedir rezil durumda diye. Kupayi alirsak ( 100de 100 alamicagiz hic umut yok) cikar migrofunu yer. Tv ye cikar konusur.

Ne bicim baskansin sen.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gelmeden önce ismini kimsenin duymadığı Lundstram diye vasat birine yılda 2m euro garanti maaştan sözleşme imzalatan, kulüplerinin kovmak istediği Ozan, Okay gibi isimlere üste bonservis verip 1.5m euro maaş bağlayan başkan kusura bakmasın, değil TS köy bakkalı bile yönetemez.

Agaoglu bonservis ödemeden Okay, Ozan, Lundstram i top diye oynayacak Obi Mikel getiriyor, yanına Ndiaye vs monte ediyordu.

Okay, Ozan, Lundstram şu üçüne ödenen bonservis ve yıllık ücretleri hesap edin. Obi Mikel bedavaya ve yıllık 1.5 maaşa gelmişti.

Adam iskelete iyi isimleri uygun fiyattan monte edip sonra da ucuz ucuz ya tutarsa transferleri yapıyordu. Mesela bu isimlerden Ekuban yıllarca katkı verdi. Daha 3 senedir Ertuğrul Doğan in bu tarz 1 tane transferi yok.

Yaw adam 3 senedir iskelet kadro kuramadi ama transfere harcanan paraya bakıyorsun, normal şartlarda o paralara şu an şampiyonluk hedefi olan güçlü kadroyla mücadele ediyor olmamız lazımdı.
      Üçü de Obi Mikel’in bizdeki halinden daha iyi durumda. İlk paragraf da komple hatalı, hangi oyuncu takımında istenmiyordu? Hepsi as oyuncuydu

Yorum

• gs burak elmas döneminde dibe vurmuştu, trabzonspor şampiyonluğa oynarken gs kümede kalma savaşı veriyordu. ama adamlar ne yaptı, elmas'ı gönderip dursun özbek'e "tekrar takımın başına geç" diye direttiler. dursun özbek geldi gs 3 sezondur şampiyon oluyor. geçen sene ve bu sezon ligin çok üstünde bir takım haline geldiler. peki trabzonspor ne yaptı? gs'nin yaptığının tam aksini yaptı ve 38 sene sonra takımı şampiyon yapan, futbolu en iyi bilen ve tarihinin en başarılı başkanının ayağını kaydırıp yönetimden uzaklaştırdı.

sonuçta gelinen nokta ortada. 3 sezondur bu takım dibe vurmuş durumda. mali açıdan da sportif açıdan da trabzonspor dibe vurmuş durumda. fakat işin kötü tarafı, bu takımı kurtaracak hamleler yapılmıyor. ertuğrul doğan'ın son açıklamaları müthiş bir acziyetin ifadesidir. "gs maçlarında aynı hatalar yapılırsa farklı şekilde konuşuruz" demek "benim birşey yapacakk gücüm yok" demek.

herkes biliyor ki gs maçlarında trabzonspor yine doğranacak. gol atsa bile ofsayt verilecek. penaltısı verilmeyecek, olmayan penaltılarla, saçma sapan kartlarla maçın başında trabzonspor oyundan düşürülecek. bir takımın, bir sezonda hakem hatalarından dolayı en az 20 puanı göz göre göre çalınmışsa kapatın takımı kapıya kilit vurun, olsun bitsin. en basit örnek, hatayspor maçında verilen 2 penaltı var'dan iptal edildi ve o maç kaybedildi. kim ne yaptı? hiçbir şey. kasımpaşa maçında kafalarına göre ofsayt icad edip gol iptal edildi yine kimse birşey yapmadı. yapamıyor. e o zaman neden maçlara çıkılıyor? hiç çıkılmasın daha iyi.

başarı isteniyorsa öncelikle futbolu bilen ve hak yiyenden hakkını alabilecek çok iyi ve güçlü bir yönetim şart. aksi halde dibe çöküş devam eder.
        En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 08.05.2025, 16:45.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üçü de Obi Mikel’in bizdeki halinden daha iyi durumda. İlk paragraf da komple hatalı, hangi oyuncu takımında istenmiyordu? Hepsi as oyuncuydu
          Lundstram, Ozan, Okay bizdeki Obi Mikel'den iyi durumdalarsa orta sahaya neden birisini bile yazamıyoruz? O sene Obi Mikel korona diye kaçmasa acaba şampiyon olur muyduk diye merak edenler var ama Ozan, Okay, Lundstram şu üçünden birini bile sevip as kadroya yazan yok.

3 oyuncuya ödenen toplam bonservis 3m euro, yıllık maaş toplamı 5m euro, genel toplam 8m euro. Obi Mikel i bedavaya aldık, ücreti de 1.5m euro. Beğenmeyeni de vardır ben de çok eleştirdim ama Ozan, Okay, Lundstram dan kötü değildi o kadar da değil yani. Adam en azından pas kalitesiyle ve oyun görüşüyle oyuna ağırlık koyuyordu.

3 oyuncuyu da kolayca transfer ettik valla hiç zorlamadilar.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lundstram, Ozan, Okay bizdeki Obi Mikel'den iyi durumdalarsa orta sahaya neden birisini bile yazamıyoruz? O sene Obi Mikel korona diye kaçmasa acaba şampiyon olur muyduk diye merak edenler var ama Ozan, Okay, Lundstram şu üçünden birini bile sevip as kadroya yazan yok.

3 oyuncuya ödenen toplam bonservis 3m euro, yıllık maaş toplamı 5m euro, genel toplam 8m euro. Obi Mikel i bedavaya aldık, ücreti de 1.5m euro. Beğenmeyeni de vardır ben de çok eleştirdim ama Ozan, Okay, Lundstram dan kötü değildi o kadar da değil yani. Adam en azından pas kalitesiyle ve oyun görüşüyle oyuna ağırlık koyuyordu.

3 oyuncuyu da kolayca transfer ettik valla hiç zorlamadilar.
            Okay transferi 2 ay askıda kaldı falan da 45/46 maça çıkmış adam pek ıskarta durmuyor zaten. Avrupa Şampiyonası'nda çok verimli oynadı ve devamında lige en iyi giren oyuncularımızdan biriydi. Sakatlık ve stoper oynamak durumunda kalmasına rağmen beğenilmemesini veya yanlış transfer olarak görülmesini anlarım ama "Şöyle kötü, böyle kötü" denmesinin bir geçerliliği yok. Üstüne buraya aidiyeti olmasa Beşiktaş'a giderdi sene başı. Bu enerjiyi Muhammed Cham'a falan ayırırım ben mesela.

Obi Mikel üçünden de kötüydü, gerçekten kaybedilen şampiyonluğu ona bağlayan ilk seni gördüm.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet efendim dinledim , ilk maçta onlarda bizim tarafı ucuz tutmuş(muş) ondan böyle bir jest yapılmış. Böyle bir konunun geçtiğini başkanın gs'ye münhasıran teşekkür ettiğini hiç hatırlayamadım neyse.

Bu arada sefacan konuksever hakikaten kral çocuk, cat diye burda ne konusulduysa ( hem borç var hem transfer yapacağız hem de bütçe açık veriyor ikilemi) hepsini ayni cumlelerle neredeyse sordu. Takdir edilesi.

Keşke Trabzonda yerel basın denilen mecralarda da böyle mantık ·denilen mefhuma sahip , cesur aynı zamanda da
              dünyayı takip eden insanlar çoğunlukta olsa.
              kaça satmislar onu da söyleseydi ya, yalan makinasi yaa
              İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay transferi 2 ay askıda kaldı falan da 45/46 maça çıkmış adam pek ıskarta durmuyor zaten. Avrupa Şampiyonası'nda çok verimli oynadı ve devamında lige en iyi giren oyuncularımızdan biriydi. Sakatlık ve stoper oynamak durumunda kalmasına rağmen beğenilmemesini veya yanlış transfer olarak görülmesini anlarım ama "Şöyle kötü, böyle kötü" denmesinin bir geçerliliği yok. Üstüne buraya aidiyeti olmasa Beşiktaş'a giderdi sene başı. Bu enerjiyi Muhammed Cham'a falan ayırırım ben mesela.

Obi Mikel üçünden de kötüydü, gerçekten kaybedilen şampiyonluğu ona bağlayan ilk seni gördüm.
              valla ben ilk kez görmedim ona baglayani ama sana katiliyorum bu konuda, çöpün önde gideniydi, gereksiz sempati var Obi'ye karsi bizim taraftarlarda... gördügü kirmizi, yedirdigi goller, sebep oldugu penaltilar falan, çömçöpün teki öyle böyle degil, o zamanlar övenler falan vardi çildiriyordum... onun o zamanki oyununu begenen bugün çöpstram'i da begeniyor olmali
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Lundstram'ın Toreira'dan daha iyi futbolcu olduğuna inanıp(kendisi bir yayında bana öyle söylediler dedi),transfer eden bir başkandan yeni sezon için beklentileri yüksek tutmak çok mantıklı görünmüyor.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• dünkü basın toplantısından sonra ben önümüzdeki seneden ümidi tamamen kestim. halen daha onaçu'ya o paraları vermemiz mümkün değil diyor. fenerbahçe seneye çok daha güçlü kadro kuracak, galatasaray'ı söylemeye gerek yok, beşiktaş'ta kaç senedir başarısız iyi oyuncular getirir. biz ne yapacağız? draguş, çam, umut güneş, lundstam, cihan çanak, barisic gibilerle mi yarışacaksın. ertuğrul doğan ne yazık ki ümitsiz vaka. önümüzdeki sene 5.hafta ligden koparız. bunlar ligi halen daha pandemi öncesi gibi sanıyor herhalde. kalite farkı aldı başını gidiyor.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• koçun akıbeti belirleyici olur
                    aynı yolun yolcusu iki rezil
                    basın ellerinde, paraları var
                    sürekli mazeretleri var, rezalet ötesi transfer politikaları, kriz yönetimleri vd.
                    koç devam ettiği müddet bu da devam eder
                    fenerliler koçu indirirse, rezil ederek gönderirse
                    bu telaşa kapılır
                    bize anca öyle kurtuluş yolu gözükür
                    koç devam ederse
                    bu tarz başkanlar kulüpleri çiftliğe çevirir
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cham Avusturya milli takımı oyuncusu ve ilerde satış ihtimali olan bir oyuncu. İyi oyuncu demiyorum ama ona gelene kadar orta sahada 3 tane yeteneksiz ve yüksek maaş alan oyuncu var.

Obi Mikel sana göre Lundstram, Okay, Ozan dan kötüydü bana göre üçünün toplamından iyiydi, adam en azından geriden oyun kurma ve uzun, kısa pas atma becerisine sahipti. Okay, Lundstram, Ozan topu aldığında millet geriliyor, bu üçlüye 8m euro üzeri para verildi. Agaoglu ise gitti bedavaya dünya yıldızı Obi Mikel getirdi. Bjk ve Sivas a karşı oynadığı futbol çok iyiydi, eleştirsek de Obi Mikel i Okay ile falan kıyaslamayalım yani o kadar da değil.

Ben Agaoglu ile Ertuğrul arasındaki farkı yazmak için bu örneği verdim. Mesela adam Hamsik gibi markayı da 2m euro maaşa getirdi. Ertuğrul aynı maaşa Lundstram alıyor. Adam Kasimpasa da 11 e giremez.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gökselin aynı yedek hocası newton u atadığı gibi atanan yedek başkan erto, yedek gs haline döndürdüğü takımın gs ile oynayacağı 2 maçta da yenilecek/ezilecek

Trabzonda 5 maçtır yedek takım olarak paçavraya dönen ts, as takımı gs ye kupayı da ligi de güle oynaya teslim edecektir

boşa izlemeyin maçları
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Başından sonuna lime lime doğrandığımız sezonda neden kupa finali için yabancı hakem talep etmedi anlayan var mı?
                          “Beşiktaş için canımı veririm.”
                          —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başından sonuna lime lime doğrandığımız sezonda neden kupa finali için yabancı hakem talep etmedi anlayan var mı?
                            Adamın umrunda değil. İlgilendiği tek şey cebi doldurmak

Yorum

• Bu kan emici gitmediği sürece Trabzonspor'un sportif başarı yakalama şansı yok..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şampiyon başkan Ağaoğlu'nun yönettiği Trabzonspor

IMG-20250509-WA0016.jpg

Rezil ve beceriksiz herifin yönettiği Trabzonspor

IMG-20250509-WA0017.jpg

Düşmanla işbirliği yapan, basiretsiz Kara Kağan gibi çöktü camianın üstüne hain.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X