Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erto dan masallar...
    hasta edip sonra da hastalıktan kurtardım diyor.
    en büyük bela sensin bu takıma.
    bu kadar hoyrat boş beleş bir başkan görmedim...
    ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer cezası bize ödül olur bence.. yoksa yine milyonları çöpe atar bu yönetim

Aslinda uefa,nin yapacagi en buyuk iyilik transfer yasagi olur su anda kiralik gidenler gencler vs genis kadro 40 yakın oyuncu gurubu olusmus bu durumda yağ var un var seker var ee ne duriysen! Helva yapsana!
      En son objek tarafından düzenlendi; 05.05.2025, 02:26.

Yorum

• cumartesi günü galatasaray maçı var. bakalım bilet fiyatlarını falan ne yapacaklar. yine gs passoligi dışında herkese açarlar. bilet devri falan da açık olur. geçen seneki gibi stat galatasaraylı dolar milletin ağzına laf verirler. benim tavsiyem kasımpaşa hatay antalya maçına gelmeyen adam bu maça da gelmesin. en ucuz bilet 1 bin tl den başlamalıdır.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Saray soytarısı kukla herif defol artık.
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• Defol git şu kulüpten donbili

Yorum

• "Allah'ın belası" cümlesinin vücut bulmuş hali. En kötüsü de bu adamdan kurtulmak için ne bir çıkar yol ne bir umut ne bir aday var.

Yorum

• ligde kalmayı garantiledik galiba
                hadi gözün aydın
                senin için en büyük başarı budur
                kupaymış yarışmış senin neyine
                sivine ekle bunu
                hedef: ilk 10da bitiren bir takım oluşturmak
                sana rağmen, tüm büyüklüğüyle direnip hala finale falan çıkabiliyor bu takım
                geçmişiyle, havasıyla, ağırlığıyla, senin çapsızlığına rağmen başarıyor bunu
                öyle büyük bir camia.. öyle ezik bir başkansın
                yakışmıyorsun
                hiç
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Biz her zaman dogranirdik
                  Ama bu seneki kadar dograndigimizi
                  Bu seneki kadar aciz kaldığımız bir sezonu hatırlamıyorum
                  Su kadro ile bile acik ara lig üçüncüsü olabilirdik
                  Doğratan Trabzonun eski başkanı
                  Dogratmaya sesini cikaramayan aciz kalan Trabzonun başkanı
                  Ne diyem

Yorum

• Bir gün denk gelse de kendisine Akay Kavşağını "Boğaz Köprüsünden daha iyi daha kaliteli malzemeyle yapılmış" diyerek satsam.

Yorum

• Abi adamın yakın zamanda gidebileceğine dair en ufak bir emare yok ya. İşler yolundaymış gibi bir hava estiriliyor.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• "Ligde kaldık, büyük başarı. Trabzonspor tarihinde böyle bir başarı yoktu. Öyle böyle ligde kalmadık.

"Borcu sıfırladım."

"Hakemlere yazıklar olsun. Bıçak kemiğe dayandı. Hemen tivit atalım. Konuşursak yer yerinden oynar."

"Hedef kupada finale kalmaktı, kupayı alacağımızı söylemedik."

"Bankalar birliği..."

"On beş oyuncuma ilgi var."

"Bana Savic'in sakat olmadığını söylediler."

"Ben de bilirdim 20 Milyon verip Salah'ı almayı... Onun yerine Visca'yla uzattım."

"Klasiğimi bozmuyorum, her sezon en az üç hocayla çalışıyorum. İstikrarlıyım."

"Transfer çalışmalarına başladık. Bu yaz en az 50 Milyon Euro harcayacağım. Özel uçak hazır."

"İstanbul'da Boğaz'a nazır ofisimde hocamızla toplantı yapacağım, yuvarlak masada poz vereceğiz. Oradan a Spor'a geçeceğim. Ulaş beni bu ara pek övmüyor."

"Kartal Projemizi TOKİ'ye teslim ettik çok şükür. Rabbim rantınızı hayreylesin. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ederiz. 2011 kupamız emin ellerde."

"Yakında borcu sıfırlamak için sermaye artıracağız. Halka açık hissemiz olsa, onu da satacağız. Oyuncu hariç her şeyi satarız. Çünkü onu feshediyorum."

"Dayılarım var benim..."

"Borcu sıfırladık. Yok sıfırlayacağız. Sıfırlamış da olabilirim. En iyisi Berat Bey'e sorup öğreneyim."
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 10:17.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• galatasaray'a deplasman tribününü 250 tl yapmışlar. buda demek oluyor ki yönetim para kazanmak uğruna koca camiayı saha içinde ve saha dışında zavallı aciz bir hale getirdi. hele bir de cuma günü fenerbahçe puan kaybederse biletler karaborsaya düşer cumartesi akşamı stadın çoğu galatasaraylılar ile dolar. geçen seneki görüntülerden daha büyük rezilliklere maruz kalabiliriz.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 13:19.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bizi sezon başından beri VAR masasında dogruyorlar, Ertuğrul Doğan ismi hem saha içinde hem saha dışında çok hafif kalıyor. Ortada kupa, sportif başarı olsa neyse ama böyle olmaz. Ekonomiyi de yönetemiyor, borç katlandı gidiyor. Yüksek rakamlara vasat oyuncular alıyor.

Yaw dün ofsayt çizgisi bile cizemediler galibiyet golümüzü iptal ettiler, teknolojiye karşı gelmiyoruz gördüğümüzü söylüyoruz bilerek veya bilmeyerek çizgi yanlış çekildi, şu olay ligde hedefi olan Istanbullulardan birine yapılsa ortalık karışırdı.

Hiç umudum yok ama gücünü ortaya koy git oyunculara moral ver bir şey yap Agaoglu adamlarla yatıp kalkıyordu adam her sene kupa kaldirtti bize. Senden de kupa istiyoruz, ensene vurup agizdan lokma aliyorlar başkansın bir ağırlık koy ortaya.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sssiieeee
                              Medet umanın da övenin de sâhip çıkanın daaa.....
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X