Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erto ve İHO lütfen istifa!
    TS'umuza Süper Lig tarihinde, sizin kadar çok zarar veren kimse olmadı.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• 0-3 değil, 0-6 bile kazansak istifaaa

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        0-3 değil, 0-6 bile kazansak istifaaa
        Katılıyorum.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Bazi avrupa kuluplerinde oldugu gibi baskan fulbol islerini futboldan gelmis profesyonelllere birakmis olabilir diyelim su anda s gunes bu islerden sorumlu hoca olarak Tekkeyi yonetime sundu onlarda kabul ettigini varsayallim burada sonuclar iyi oldugu muddetce sistem devam eder kotu olursa yonetim devreye girer gerekeni yapar bu sistemde yonetim sorumlu olur bir farkla kotu sonuclardan daha cok futbol subesi sorumlu tutulur sisteme gore futbol subesinden sorumlu ( s.Gunes) hocanin basarili olması icin elinden gelen yardimi disardan yapmaya mecbur kaliyor cunku hocayi tavsiye eden kendisi?

Yorum

• yonetimini topla ve istifa et...
            ıslak imza....

Yorum

• parasız Ali Koç

Yorum

• Hadi git be koçum

Yorum

• Hocalar, topçular gelip gidiyor ama bir tek ertuğrul başkanımla zeyyat asbaşkanım yerinde duruyor.

Yorum

• Etrafında dolanan kraldan çok kralcılardan kurtul. İsmini duyurmak için bunları yanında tutman sana zarar veriyor.

FB_IMG_1743362197543.jpg
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]

Bence bizzat kendisi istiyordur bunlari
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]

Bence bizzat kendisi istiyordur bunlari
                        Olabilir şaşırmam
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Yorum

• Portekizden kulüp satın alacakmış
                            Bir kulübü yönetemiyor
                            Bir tane daha alıyor
                            Vay be
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Yarın maç sonu istifa gelir mi ?
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki yıl dolmadan;

A. Avcı
                                Orhan Ak
                                N. Bjelica
                                A. Avcı
                                İhsan Derelioğlu
                                Şenol Güneş ile çalışıp kupa kazanamayan, ligde şampiyonlardan (Bu yıl liderden) sırasıyla 31, 35 ve daha şimfiden 36 puan fark yiyen, onlarca bonservisli oyuncu alıp çoğundan faydalanamayıp fesihle gönderen, Demirören, Burak Elmas, Koç gibi kötü başkanları fersah dersah geride bırakan beceriksizin teki.

Bir "Borç ödedim" hikâyesi tutturdu. Koltuğu devraldığı kongrede (Öncesine gitmiyorum) 2,8 Milyar TL iken Aralık 2024 kongresinde açıklanan borç 3,9 Milyar TL. Ödedik dediği borç 1 Milyar TL yükselmiş.

31 Ağustos 2024 tarihli malî tabloda 10,4 Milyar TL açıklanan borcu es geçmeyelim. 10,4 Milyar TL!!! Eylül ayındaki sermaye yükseltme hamlesiyle işte 3 küsur Milyar TL'ye düşüyor.

Saha sonuçları kçtü, ekonomi idaresi kötü... Geriye kaldı TFF, UEFA, MHK... Hacıosmanoğlu bununla oynuyor, MHK ciddiye almıyor. Meunier için UEFA'ya gidecekti, onlar da gülmüştür.

Katılım hakkına sahip 9900 üyenin 2600'ü salona gitti, 1570 oy aldı. Şu sonucu görüp o anda çekilmesi gereken kişi, koca Trabzonspır camiası adına Galatasaraylı danışmanlarla karar alıyor. Aha işte, aldığı kararları yukarıda yazdım. İki yılda on yıl geri götürdü bizi.

Mübarek günde duamız, Allahım bizi kurtarsın.
                                Trabzon divanı ya da kurucuları ya da sevenleri de artık pes etmiş anlaşıldı.

Ağaoğluna ihanet edip tek tek şampiyon kadroyu dağıtan, hatta dağıtırken itbarsızlaştırıp Bakasetas gibi adamı bile zarara 1 milyona satıp cham denen çöpe 4,5 veren, sikan denen ptt topçusuna 6 verip Trezege yi kovan adamın amacı bellidir

Bugün yenilirsek küme düşme hattıyla 5 puan kalacak son 8 maçta.

2011 intikamı alınıyor adeta 3 senedir bizden, 529 gündür 3 büyütülmüş galibiyeti yok, bunları erto alenen yapıyor-adı neyse şehir önde gelenleri de sessizce izliyorsa BANANE O ZAMAN ERTO NUN TRABZONUNDAN, ben Özkan Hocanın Trabzonunu tutuyorum, o da bugün ölecek galiba…
                                Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X