Eeee Ertocum şimdi Hoca joker hakkın da kalmadı??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Hemen bir a Spor yayını:
"Borcu azalttık"...
"Gelecek yılın planlarını yapıyoruz."
"Hedefimiz kupa."
"Federasyon ve MHK ayağını denk alsın."
"Benim dayılarım bu takımın efsanesi."
Geldiğinden beri aynı şeyler... Sonuç da aynı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
kasper nerde saklaniyorsun.takimin icine ettin sezon öncesi avci ile.
Devre arasi transferleri kimlere yaptirdin onu da söyle bi.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yüzsğz, ne arsız bi tipmiş ya. İlla sövdürecek kendine.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Tekkeyi attı sansarların kucağına
çekildi kenara
bahçeli gibi
aylardır görünmüyor da
geberdi mi ne
lanet gelsin sana behttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
3 senede şehir şehir gezip yenilmediğimiz takım kalmadı. derbileri geçtim samsun rize gibi yerel maçlarda bile üstünlüğü rakibe kaptırdı. halen daha utanmadan nasıl insan içine çıkabiliyor. sosyal medya hesabına bot takipçi basıp, fake hesaplarla kendini övdüren adam trabzonspor başkanlığı yapıyor. ulan adam seni yenince dalga bile geçmiyor artık. göreve geldiğinden beri istanbul takımı ile olan maçlarımız sıradan anadolu maçlarına döndü rakipler için. derbi kelimesini geçtim dev maç diye geçiştiriyorlar artık. boş oylara karşı bile zar zor seçimi kazanabilmiş adamın halen daha koltukta oturuyor olması ve kimsenin muhalefet olmaması da kulübün ne kadar içler acısı halde olduğunu gösteriyor.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 08.04.2025, 09:24.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum