Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eskiden istanbulun 3 büyütülmüşleri kimle oynuyor diye fiksture bakardim
    Şimdi kayseri bodrum sivas kimle oynuyor diye bakıyorum
    Günahı boynuna böyük başkan

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi
      son gunlerde o kadar ilginc yorumlar okuyorum da bu nedir ya?
      arkadaslar, (herhangi bir gonderme hiciv kacirmiyorsam) konustugumuz konu futbol bu konu uzerinden insanlarin olulerini kullanarak icine karistirabileceginiz bir yer degil burasi...hatta hicbir alanda oluleri agziniza dolayabileceginiz kadar fikri ozgurluge sahip olabileceginizi dusunmuyorum...ilk once ahlakli saygili ve insanca yorumlar yapmalisiniz.

futbol bir oyun, oluler falan hic hos olmamis...
      bi tik ileri gitmis olsa da çok bir sey diyemiyorum, kusura bakma da karsimizda ahlakli saygili insanlar mi var da öyle yorum yapalim ? bu erto denen baskanin rezilliklerine tahammül etmek zorunda miyiz ? Sadri Sener'e bu rezilliklerin 5'de 1'ini yapmamasina ragmen yumurtali saldiri yapildiysa erto su an rahat rahat takilabiliyorsa bu tüm sehrin tüm câmiânin ayibidir... çikip açiklama yapmaya bile tenezzül etmiyor, yaptiginda da herkesi aptal yerine koyuyor...
      böyle saçmalik olmaz
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor bugün saat 20.00'da deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'a 2-1 mağlup olmasıyla Türkiye'nin bir çok ilindeki taraftarlarından tepki gelmeye başladı. Aldığı mağlubiyetle 14. sıraya düşen Trabzonspor'a bir tepki de Van'dan geldi.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Van Trabzonsporlular Derneği, Uzak şehirlerde yaşayan 7'sinden 70'ine bu takıma gönül vermiş insanların bu başarısızlığın manevi yüküyle ezilmesine artık tahammülleri kalmadığını ifade ederek, "Ülkenin her köşesinde ve hatta dünyanın bir çok yöresinde etkisi ve izi olan büyük Trabzonspor'umuzun Van'daki destekçileri ve takipçileri olan biz Van Trabzonsporlular Derneği olarak duygularımızı içtenlikle paylaşıyoruz. Geçmişi kupalarla ve başarılarla dolu bir takım olan Trabzonspor'un şampiyonluk senesinden (2022) sonra aşağı yönlü hızlı bir şekilde azalan ivmesi ve özellikle bu sezon gösterdiği dip performans bizi kalpten yaralamaktadır. Dikkatle incelendiğinde, gelen oyuncular hatalı seçilerek giden oyuncuların yerlerini asla dolduramamışlardır. Hal böyle iken, bu akşam Samsunspor karşısında takım olarak gösterilen düşük performans, isteksiz futbol ve elde edilen mağlubiyet bizi duygusal olarak bitirme noktasına getirmiştir. Puan tablosuna bakıldığında bu durum oldukça açıktır. Mevcut yönetimin Trabzonsporumuzun ekonomik yüklerini azaltması çok değerlidir. Fakat sportif başarı gelmediğinde bunun hiç bir anlamı ve önemi yoktur taraftar gözünde. Dolayısıyla, Trabzonspor'un borcunun azalması şu an için övünülecek bir durum değildir. Trabzonspor'un sahada başarıya ihtiyacı vardır ve bizim gibi uzak şehirlerde yaşayan 7 sinden 70 ine bu takıma gönül vermiş insanların bu başarısızlığın manevi yüküyle ezilmesine artık tahammülü kalmamıştır. Bu minvalde, kıymetli Trabzonspor'umuz daha fazla acziyete düşmeden yönetim ve teknik ekipten sağduyulu davranarak yönetimden ayrılmalarına gönülden arzu ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Atanmış TS başkanına herkes ayar veriyor. Asansör Samsun başkanından bile ayar yemiş, adam farkında bile değil saf saf gülüyor.

Son 25 yılda bu kadar ezildigimiz dönem hatırlamıyorum buna 7 yediğimiz sezon da dahil. Hiçbir başkan bu kadar vasıfsız ve ezik kalmamıştı.

Trabzon gibi markayı insanların gözünde küçültüyor büyük zarar veriyor birileri Allah rızası için şunu başkanlıktan indirsin, rezil kepaze etti bizi.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 42 yaşındayım, gördüklerim arasında senden daha kötüsü gelmedi erto. 16 transfer yapıp 50m euro harcayıp nasıl sıfır çekebiliyorsun. Afiyet olsun hayırlı işler
            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşleri güçleri para takım falan umurlarında değil. Devletten 2-3 arsa, gayrimenkül kapatıp ts ye gelir sağlayıp ceplerini doldurma gayretindeler. Trabzonsporun paraya ihtiyacı yoktur ve hiç olmadı. Borcu yapan da bunlar, eritiyoruz diyip kahraman olanda bunlar
                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Hocam bırak bizi be... Düş yakamızdan vallahi bıktırdın .

Yorum

• Bandanalı kişi X’te Mehmet Ali Yılmaz tesisleri karşılığında bu imzanın atıldığını yazıyor. Doğruluğu var mıdır , E.D.’nin bir işi düzgün yapacağına inanmadığım için tesisleri kaptırmasını çok olası buldum.
                    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşleri güçleri para takım falan umurlarında değil. Devletten 2-3 arsa, gayrimenkül kapatıp ts ye gelir sağlayıp ceplerini doldurma gayretindeler. Trabzonsporun paraya ihtiyacı yoktur ve hiç olmadı. Borcu yapan da bunlar, eritiyoruz diyip kahraman olanda bunlar
                      dünya lideri nedir abi ya bir kulüp böyle forma hediye edebilir mi. diğer istanbul takımları böyle forma hediye etti mi acaba.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Mehmet'in fethettiği, Selim'in valilik yaptığı, Süleyman'ın doğduğu, Erdoğan'ın oyalayıp dalga geçtiği şehir...

Bir müslüman çıkıp sorsa ya: Kupa nerede?
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bandanalı kişi X’te Mehmet Ali Yılmaz tesisleri karşılığında bu imzanın atıldığını yazıyor. Doğruluğu var mıdır , E.D.’nin bir işi düzgün yapacağına inanmadığım için tesisleri kaptırmasını çok olası buldum.
                          Dünkü açıklamalarda sonra ben de şüphe etmiştim. Kulüp açıklama yapmış, inanacağız artık. Ama İstanbul kulüplerine hesapsız kitapsız arazi verilirken vizeden almadan vermezler. Ben şüphelenmeye devam edeceğim.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• 2 gün sonra kupa maçımız, 6 gün sonra da lig maçımız var, iki maçın da forumda başlığı bile açılmamış. Maç futbolun anlamıdır oysa ki. Taraftarda ne derman ne de heyecan bıraktın Erto. Allah seni bildiği gibi yapsın.
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• The World Leader artık eskidi be. İnsan oraya The Galaxy Leader yazaydı bari.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Adamlar utanmadan sırıtarak poz verebiliyorlar hala ulan kahrolan biziz klubu ne teknik ne idari anlamda yonetenler daha dogrusu yonetemeyenler degiller..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X