Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ertuğrul Doğan | 18. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nereye paylaşacağımı bilemedim. Sanırım en doğru yer burası. Oldukça kaliteli bir yayın.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• yine peş keş çekti kulubün maLLARI...
      ***GeNÇ***

Yorum

• yine bir saha içi rezaletin akabinde kartal arazisi haberi/açıklaması
        üçkağıtçı
        sahtekar
        yetersiz
        basit
        beceriksiz
        bu kartalı sadece taraftarı uyutmak için kullanmıyor bu rezil
        çökecek buraya
        verdiği üç kuruşu
        misliyle buradan cukkalamanın peşinde belki de
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Eritiyorlar!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nereye paylaşacağımı bilemedim. Sanırım en doğru yer burası. Oldukça kaliteli bir yayın.

2 senedir ayni seyleri soyluyor yaziyoruz abi ozetle klup organize kotuler tarafindan ele gecirilmis durumda elimizden kayiyor efsane bitiyor gunden gune eriyor korku imparatorlugu ve yalakalar yuzunden camia icinden kimsenin sesi cikmiyor..persembenin gelisi carsambadan belliydi daha agaoglu gitmeden 1 sene once yazmaya basladim olacak olanlari ertonun hazirlandigini bir grup yapi tarafindan yerine dikkatli olmasi gerektigini camianin.. bunlar zaten bilinen seylerdi klup icinden az cok haberdar olan herkes tarafindan..taraftardan adam akilli bir tepki gelmedikce bu tepki siyasileri endiselendirecek onlara uzanacak dereceye gelmedikce bu adamlar gitmezler cunku sirtlarini yasladiklari yer kuvvetli bunun rahatliginda istedikleri gibi at kosturmaya devam edecekler .trabzonspor icin bu adamlar ve arkalarindaki yapi beka sorunudur , bazilarina bu is şaka geliyor cokebilecekleri turkiyedeki en buyuk klube coktuler 3 istanbul eziklerine de aynisini yapmaya kalktilar izin vermedi basta taraftarlari sonra kongre uyeleri bizde ise tam tersi oldu..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet'in fethettiği, Selim'in valilik yaptığı, Süleyman'ın doğduğu, Erdoğan'ın oyalayıp dalga geçtiği şehir...

Bir müslüman çıkıp sorsa ya: Kupa nerede?
              Tek derdimiz kupa olsaydi keske..Kupa oldugu yerde kalsin yeterki bu rantci asalaklardan kurtulalim.

Su yasanan 20 küsür seneyi toptan silebilsek keske..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Başkanın fos olduğu, Göztepe başkanının TFF ziyareti sonrasında yabancı hakem getirilme düşüncesiyle belli oldu...

Adamlar 1 ziyarette istediğini kabul ettirdi.Bizim başkan kendini parçaladı ama hiç kimse kaale almadı...

Yorum

• Trabzonspor başkanı trabzon şehrinde ikamet etmelidir. Başka şehirde yaşayıp sadece maç günleri şehre gelen başkan profili ile bu işler olmaz. Ahmet ağaoğlu da aynı mıydı hatırlamıyorum. uzun vadede bu başarı getirmez. kulüp başkanlığı yapmak öyle kolay değil. bir sürü personelin var, teknik ekibin var. ben anlamıyorum bu şekilde kulüpte başarı nasıl gelecek. başkan taraftarın nabzını tutacak, camiaya hakim olacak. uzaktan kulüp yönetilmez emanet gibi duruyor aynı. bundan sonraki başkan kim olacaksa şehirde ikamet eden birisi seçilmelidir. kulüp allah'a emanet takılıyor resmen.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Trabzonspor başkanının bir dünya görüşü, fikir adamlığı, aklı, vizyonu, duruşu var mı? Yok. Tarihin en vasat en temsiliyetsiz başkanı kendisi.

İnsanlar artık toplumun geneline hitap edince matah bir şeymiş gibi pazarlıyor kendini. Vasatlık bu ülkede değer görüyor artık. Trabzonspor'un böyle vasat insanlarla yönetilmesi kulübü sıradanlaştırıyor. Bu lanet kulübe de bulaştı.
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanın fos olduğu, Göztepe başkanının TFF ziyareti sonrasında yabancı hakem getirilme düşüncesiyle belli oldu...

Adamlar 1 ziyarette istediğini kabul ettirdi.Bizim başkan kendini parçaladı ama hiç kimse kaale almadı...

Valla ya, Göztepe kadar ağırlığımız kalmadı.

Yorum

• Sen var ya...

Utanmaz.
                        #Dik oyna

Yorum

• sözün bittiği yerin ta kendisindeyiz. eşi benzeri yok sahada oyunun ve oyuncu topluluğunun.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Herhangi bir mecrada bir ağırlığın var mı bilmiyorum. Ama şu ana kadar seni kaale alan bir kimse göremedim.

İstediğin kadar paran olsun, senin yapinla başarı gelmez. Senin getirdigin hocayla da gelmez, oyuncuyla da gelmez.

Neylersin ki bu kulübün boynuna borç yularini taktınız, öyle bir taktınız ki bundan birkaç sene evveli olsa kulaginizdan tutulup dışarı atilacakken şimdi rakip aday bile çıkmıyor.

Yorum

• dayilarina olan saygimdan dolayi agir elestirmek istemiyordum lakin sansini cok fazla zorluyorsun... genel kurulda baskan secilmeyi haketmedin, arkandaki siyasi gucleri goruyorum, biliyorum...

avci denilen soytariyi bu takima tekrar getirmedin surece dayilarina olan saygim nedeniyle su surecde sana karsi yikici olmamaya calisacagim...masadaki hesabini sene sonunda vereceksin zaten...
                              ıslak imza....

Yorum

• kulüp başkanlığını kişisel menfaatini önde tutarak yaptığını düşünüyorum, kulübün sahipsiz kalmasının başka açıklaması olamaz. ne transfer politikası ne yöneticilerin kalitesi tamamen kağıt üstünde bir yönetim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X