Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
yine bir saha içi rezaletin akabinde kartal arazisi haberi/açıklaması
üçkağıtçı
sahtekar
yetersiz
basit
beceriksiz
bu kartalı sadece taraftarı uyutmak için kullanmıyor bu rezil
çökecek buraya
verdiği üç kuruşu
misliyle buradan cukkalamanın peşinde belki dehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet'in fethettiği, Selim'in valilik yaptığı, Süleyman'ın doğduğu, Erdoğan'ın oyalayıp dalga geçtiği şehir...
Bir müslüman çıkıp sorsa ya: Kupa nerede?
Su yasanan 20 küsür seneyi toptan silebilsek keske..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Trabzonspor başkanı trabzon şehrinde ikamet etmelidir. Başka şehirde yaşayıp sadece maç günleri şehre gelen başkan profili ile bu işler olmaz. Ahmet ağaoğlu da aynı mıydı hatırlamıyorum. uzun vadede bu başarı getirmez. kulüp başkanlığı yapmak öyle kolay değil. bir sürü personelin var, teknik ekibin var. ben anlamıyorum bu şekilde kulüpte başarı nasıl gelecek. başkan taraftarın nabzını tutacak, camiaya hakim olacak. uzaktan kulüp yönetilmez emanet gibi duruyor aynı. bundan sonraki başkan kim olacaksa şehirde ikamet eden birisi seçilmelidir. kulüp allah'a emanet takılıyor resmen.
Yorum
-
Trabzonspor başkanının bir dünya görüşü, fikir adamlığı, aklı, vizyonu, duruşu var mı? Yok. Tarihin en vasat en temsiliyetsiz başkanı kendisi.
İnsanlar artık toplumun geneline hitap edince matah bir şeymiş gibi pazarlıyor kendini. Vasatlık bu ülkede değer görüyor artık. Trabzonspor'un böyle vasat insanlarla yönetilmesi kulübü sıradanlaştırıyor. Bu lanet kulübe de bulaştı.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın fos olduğu, Göztepe başkanının TFF ziyareti sonrasında yabancı hakem getirilme düşüncesiyle belli oldu...
Adamlar 1 ziyarette istediğini kabul ettirdi.Bizim başkan kendini parçaladı ama hiç kimse kaale almadı...
Valla ya, Göztepe kadar ağırlığımız kalmadı.
Yorum
-
Herhangi bir mecrada bir ağırlığın var mı bilmiyorum. Ama şu ana kadar seni kaale alan bir kimse göremedim.
İstediğin kadar paran olsun, senin yapinla başarı gelmez. Senin getirdigin hocayla da gelmez, oyuncuyla da gelmez.
Neylersin ki bu kulübün boynuna borç yularini taktınız, öyle bir taktınız ki bundan birkaç sene evveli olsa kulaginizdan tutulup dışarı atilacakken şimdi rakip aday bile çıkmıyor.
Yorum
-
dayilarina olan saygimdan dolayi agir elestirmek istemiyordum lakin sansini cok fazla zorluyorsun... genel kurulda baskan secilmeyi haketmedin, arkandaki siyasi gucleri goruyorum, biliyorum...
avci denilen soytariyi bu takima tekrar getirmedin surece dayilarina olan saygim nedeniyle su surecde sana karsi yikici olmamaya calisacagim...masadaki hesabini sene sonunda vereceksin zaten...ıslak imza....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum