Trabzonlu Gençler gibi lağım bir gruba para yedirip, kıç yalatan adamdan vizyon beklemek dangalaklıktır. Vasatlığı paçasından akan ali cengiz oyunlarıyla Trabzonspor'u ele geçiren bu vasat da kulübün içine etmiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan‘in pozisyonunu penaltimiz verilmedi diye paylasmislar. La bunlar ne kadar seviyor kendilerine güldürmeyi.
Resmen atıyor kendini, sarı da doğru.
Şimdi baktım, ciddi ciddi paylaşım yapmışlar
Yorum
-
senolu al ve gitNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Istifa etsene tombik yüzlü baskanim benim. Ballim benim, elma yanaklim, cicek kokulum, siktir git artik kendine sövdürtme bu milleti.
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu Gençler gibi lağım bir gruba para yedirip, kıç yalatan adamdan vizyon beklemek dangalaklıktır. Vasatlığı paçasından akan ali cengiz oyunlarıyla Trabzonspor'u ele geçiren bu vasat da kulübün içine etmiştir.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
başımızdaki bok
bir manaj indirse yarın,
hemen peşine yalakaları iki üç "şu kadar borç ödendi" haberi girse
bir anda büyük başkan olacağını biliyor
şampiyonluk sonrası yaşanan türlü kepazeliğe rağmen şu boka doğru düzgün tek bir tepki olmadı
o da çok ustaca hocaları yiyerek, transfer yaparak, haberler yaptırarak yalakalarıyla süreci yönlendirdi
geldiğimiz nokta kocaman bir rezillik
ama ortada tek bir sorumlu yok
tek bir masaya yumruk yok
işin sonu bok
şikeci aziz kadar değersiz boş kötü beceriksiz bir adam benim için bu başımızdaki bok
sifonu çekip azizden kurtulamadık zamanında malum sebeplerle
yine aynı malum sebeplerle sifonu çekip bu boktan da kurtulmayı düşünmedik
aday çıkaramadık karşısına ya
bir ay önce aday çıkaramadık şu bokun karşısına
yazıklar olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Orada yazan su kadar borc odendi cart curt haberleri dogru olsa bile parayi yaa kulubun hisselerini satarak elde ediyorlar yada bankadan kulup adina kredi cekerek. Kimsenin kendi cebinden para verdigine inanmiyorum. Haa veriyorsa da o parayi borc olarak verip yarin obur gun geri alacaktir.
Trabzonsporun hisselerinin son 5 yilda en yuksek degeri kasim 2021 2.39 tl idi. Haziran 2020 de 2.20 tl idi. Ocak 2011 de 3.13 tl idi. Su an 1.21 tl. Ciddi ciddi dusunuyorum bu kadar dusuk kar oranli ve bu kadar zarar etmeye meyilli olan bu takimin hisselerini kim veya kimler satin aliyor.
Yorum
-
Takım a.s. olup doğan ve benzeri başkanlardan kurtulmalu . Göztepe samsun Eyüp Başakşehir hep şirket takımı ve 3 İstanbullu ile zirvedeler
Alıcı varsa dönüşüm sağlanmalı ve satilmali kulup
RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmen atıyor kendini, sarı da doğru.
Şimdi baktım, ciddi ciddi paylaşım yapmışlar
Ama Ozan'in pozisyonu net penaltı. Nasıl kendini atıyor? Kalecinin dizi ayağına geliyor.
Ayrıca Samsun'un ilk golünden öncede faul var. Kendinizi kandirmasaniz keşke.
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIyi yönetilmiyoruz ve başkan kesinlikle istifa etmeli. O ayrı konu.
Ama Ozan'in pozisyonu net penaltı. Nasıl kendini atıyor? Kalecinin dizi ayağına geliyor.
Ayrıca Samsun'un ilk golünden öncede faul var. Kendinizi kandirmasaniz keşke.
Tertemiz alıyor da, Ozan çöpü balet gibi dönünce faul izlenimi veriyor.
Yorum
-
Adam göreve geldikten sonra mağlubiyet sayısı galibiyet sayısından daha fazla nerdeyse. tarih yazıyor. hani derler ya sözün bittiği yer diye şuan tam o noktayız. bunların bir an önce kulübü seçime götürmeleri lazım. bu iş transferle falan düzelmez. trabzonspor olalı böyle rezil kepaze bir topluluk görmemiştir. ne oyuncu satabiliyor, ne oyuncu alabiliyorlar. yok efendim ona o kadar para veremeyiz. veremiyorsanız ne işiniz var sizin orada. burası maliye mi, ekonomi bakanlığı mı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum