Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Uzay takımı denen gs dağıldı.
Ne yaptı Konyaspor? Geriden pas ile oyun kurma ahmaklığına girmedi. Böylece Galatasaray’ın en büyük silahını aldı elinden. Budur, bu kadar basit, bunu yapmayan her takım bunlardan puan alır.
Bu 3 büyütülmüş kulübün foyasını ortaya açıkça döken Trabzonspor istiyoruz!Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!Yorum
-
-
Mete Kalkavan'dan sonra Arda Kardeşler'e de hiçbir yaptırım uygulanmadı. Kalkavan, ödül gibi, VAR Eğitim Sorumlusu olmuştu. Muhtemelen Arda da TFF / MHK bünyesinde bir göreve getirilir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Valla kim istifa ediyor, kim aday oluyor, ne oluyorsa olsun. Ama bu kulübe, lig falan degil, avrupadan ya uefa yada konferans kupasini getirecek vizyonlu bir yönetim istiyorum.
kic kirik takimlar orda burda firtinalar estiriyor, biz hep 1 ileri 3 geri. Yeter artik…Yorum
-
Dünyanın hangi ülkesinde derbi maçtan önce statta konser verildiği görülmüş. şu olayın eşi benzeri var mı. ben bu olayın bile talimatla yapıldığını düşünüyorum. nitekim fenerbahçe sezonun en rahat maçını bize karşı oynadı. eyüpspor deplasmanında bile daha çok zorlanmışlardır. böyle bir rezillik olamaz arkadaş. kimse çıkıp siz ne yapıyorsunuz bilader diye soramıyor. kasıtlı olarak maçın havasını ve atmosferi sabote etti. yenilmek için bütün ortamı hazırladı. galatasaray maçından önce de stada dansöz getirirse şaşırmam. şu yukarıda röportaj veren abiye katılmamak elde değil. söylediklerine imzamı atarım. 3 senelik başkanlık kariyerini özetlemiş. ayrıca benim şikayetçi olduğum bir konu var maç önceleri stat çevresinde horon oynamak, arabalardan müzik çalmak gibi rezilliklerin bitmesi lazım. millet maç izlemeye mi geliyor tiyatro izlemeye mi? bu saçmalık avni aker zamanlarında yoktu nereden ortaya çıktı durduk yere. maça giden insan nereye geldiğini bilecek. maçtan önce müzik çalıp oynamak nedir aga neyin kafasını yaşıyorsunuz siz. umarım birileri buna dur der.Yorum
-
Yıllardır kendisi tribünlerde
Birlik ve beraberlik adına ortaya hicbirsey koymamış
Şovenizm başka birşey yaptığı yok
Umarım Vira gibi gruplar daha ön plana çıkarYorum
-
Şeriatınız, Allah ve Peygamber sevginiz para cebinize girene kadar, menfaatiniz neyse dünya görüşümüzde o yönde şekillenir.
Ve son dönemin bunun gibi dümenci sözde Dindarlarını gördükten sonra anladık ki azılı Ateistler sizden kıymetli. Çünkü onun zararı kendine bunun gibilerin zararı topluma ve o mubarek Dinimize.Yorum
-
Yorum
-
Taraftara kızılıyor ama daha TS başkanı bile şehre gelip maç izlemiyor. Şehirle, takımla ve taraftarla iletişimi bu kadar kötü bir başkanımız olmamıştı.
Dün maçı nerede izledi, stada geldi mi? Geldiyse kusura bakmasın."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum