Samsun maçı esnasında da yazdım. Şu takıma adam gibi takviyeler yapmak yerine daha da zayıflatmak resmen ihanet. Bu takım kötü değil. Aksine bir kaç takviyeyle bambaşka şeyler yaşatacak bir kadro ama maalesef özellikle önümüzdeki sezon mahfedecekler bizi. Bu çapsızlar kesinlikle bu işi toparlayamacak. Hele hele Oulai Batagovu gönderdikten sonra olabilecekleri hayal bile edemiyorum. Gerçekten çok yazık.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
Samsun maçı esnasında da yazdım. Şu takıma adam gibi takviyeler yapmak yerine daha da zayıflatmak resmen ihanet. Bu takım kötü değil. Aksine bir kaç takviyeyle bambaşka şeyler yaşatacak bir kadro ama maalesef özellikle önümüzdeki sezon mahfedecekler bizi. Bu çapsızlar kesinlikle bu işi toparlayamacak. Hele hele Oulai Batagovu gönderdikten sonra olabilecekleri hayal bile edemiyorum. Gerçekten çok yazık.
Kesin satarlar dimi?
Böyle büyük takım mı olur?
Yönetimin şu algıyı yaratması bile sinir bozucu
Önümüzdeki sezon bu rezillik gerçekleşirse, Fatih Hoca'nın kendi istifa etmesi hayrına olur, yoksa bunların günah keçisi belli.
Yorum
-
Kardeşim satmalarında sorun yok. Hatta bizim için elzem. Ama bu adamlar kadro planlaması ve transferde korkunçlar. Bu adamın vizyonu en fazla çakma İlhan Cavcav çakma Celal Doğan. Daha fazlasını düşünürken başlar ağzının kenarından salyalar akmaya."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
trtsporda bizim maç yorumuna giriş direkt satış üzerinden:Samsun maçı esnasında da yazdım. Şu takıma adam gibi takviyeler yapmak yerine daha da zayıflatmak resmen ihanet. Bu takım kötü değil. Aksine bir kaç takviyeyle bambaşka şeyler yaşatacak bir kadro ama maalesef özellikle önümüzdeki sezon mahfedecekler bizi. Bu çapsızlar kesinlikle bu işi toparlayamacak. Hele hele Oulai Batagovu gönderdikten sonra olabilecekleri hayal bile edemiyorum. Gerçekten çok yazık.
"kadroyu verelim
şu kadrodan hepsini satabilirsin
potansiyelli oyuncular
bla bla"
TS yarışta, haftaya içerde şb ile oynayacak, bir zor deplasmandan çıkmış, kadro dar vs
bunlarla değil direkt satış üzerinden konuya giriliyor
karşıma çıkan tivitlerin &60 ı satış üzerine o şu kadar bu bu kadar
emeği geçenlerin canı cehenneme
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.Yorum
-
Taraftar takım kazandıkça kupa, şampiyonluk, başarı görüyor; Erto da dolar, avro, keş görüyor. Fark bu.Yorum
-
sözün bittiği yerdeyiz. kulüp tarihinde eşi benzeri olmayan rekora gidiyor. anadolu takımlarını yenecek kadrolar kuran, derbileri gözden çıkaran vasıfsız. halen daha o koltukta oturabiliyor helal olsun.Yorum
-
Yallah a Spor'a!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Ertuğrul seni Trabzon başkanı diye orada tutanların da senin de .. !!!!!!!!
Becerip kanat oyuncusu bile alamadı kadro çok vasat kaldı, lan 2 adam alsan 1 olmasa da 2. sıraya oynayabilirdin bu nasil bir ihanet nasil bir vizyonsuzluk?!
Derbi kazanamiyoruz guclu rakipleri yenemiyoruz sebebi kadro kalitesinin düşük kalması. Takımı Gençlerbirligi, Kayseri ye çevirdin.
Çok doluyum birileri artik devreye girip Trabzon şehrine ve markasina uygun güçlü ve vizyoner birisini başkan yapmalı ya da Agaoglu dönsün. Bu nedir ya?!
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Senin o tüccar ayağını yesinler defolup gittiğin gün bayramdır.
Ali koç'un cep versiyonu diyorduk benzer faaliyetlere tam gaz devam. fenerin iç saha serilerini bitirip derbilerde rezil olmuştu bu hıyar daha zorunu başardı. 16 maçtır derbi kazanamamak ne utanmazYorum
-
Oluai'yi satsınlar, parasını buna, hocasına versinler, sonra ikisi de defolup gitsinler. Kabul. Yeter ki gitsinler.Yorum
-
Ahmet Ağaoğlu, havalimanı genişletme projesinde kulüp arazisine sahip çıktı diye gönderildi.
Geldiniz, sessiz sedasız arazimizi verdiniz, üstüne gürültü çıkmasın diye bakanın bile saçma bulduğu ucube bir proje açıkladınız.
Bugünde sportif açıdan ezik bir akşamı izlettirdiniz.
Siz ve hocanız yüzünüzü siyasete fazla dönüyorsunuz. Onları üzmektense bizi üzüyorsunuz.
Sizi istemiyorum.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.Yorum
-
Millet hala yaklaşan tehlikenin farkında değil. fener maçı bilmemne maçı diye güne bakıyor. fener maçını alsalar her şey güllük gülüstanlık olacaktı. Bu çapsızların önümüzdeki sezonu da şekillendireceğini düşündükçe uykularım kaçıyor. Bu çakma Cavcav inanmıyorsunuz ama aklınıza hayalinize gelmeyecek durumlara düşürecek bizi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum