Hani aylar öncesinden transfer çalışmaları başlamıştı ? Hani her bölgenin 3-4 alternatifi vardı ? Hani biri giderse alternatifi anında gelecekti ? Bariz şekilde yıllardır taraftarına ve camiasına yalan konuşan bir Başkanı ilk kez görüyorum. Bu kadar profesyonel ve rahat yalan söyleyebilen biri Trabzonspor'un başında , olacak iş değil gerçekten. Seni orda Albayrak grubunun tuttuğunu kendi iradenin olmadığını zaten biliyoruz ama insanda az haysiyet şeref olur yahu bu kadar pişkinliğe pes. Seni orda tutanlara ben yapamıyorum rezil rüsva oldum , insanlarda şevk istek kalmadı millet takımdan soğudu bırakın beni gideyim artık yalanlarıma kimse inanmıyor da diyemiyorsun.
Ertuğrul Doğan | 18. Başkan
Daraltma
X
-
-
Bütün Türkiye seninle dalga geciyor farkinda misin? Fb lisi gs lisi bile, '36 milyona oyuncu sattı, oyuncu alamiyor. Bunlar parayi ne yapti?' diyor. Trabzon'daki sözde gazeteciler sormuyor ama sosyal medyada, ekranlarda herkes soruyor.
Şampiyonluk ihtimali olan ve liderden 1 maç geride olan takıma transfer yapmayi birak elindekileri de yollayip zayıflatan başkan olarak tarihe geçtin. Bunun başka örneği yok. Zurawski li, Yusuf Şimşek li devre araları ile kıyaslanmaz o dönemler masum kalır.
Baskani oldugun kulubun kadrosundan haberin var mi? Aç bi kadroya bak!!!!En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 06.02.2026, 12:30."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Ligin ikinci yarıları her zaman zor geçer. Sakatlıklar ve cezalar artar üstüne küme düşme mücadelesi veren takımlar üst sıralardaki takımları daha fazla zorlar. Tüm bu kriterlerden sonra ilk yarıdaki 35 puanın kıymetini ikinci yarıda anlayacağız gibi duruyor. Bu olumsuzluklara rağmen Avrupa'ya gitme başarısı gösterirsek bu durum tüm eleştirilere rağmen sadece hocaya yazar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Resmen şahlanmış takımın dizginlerinden çekip kırbaçlaya kırbaçlaya durdurdular.
Bu saatten sonra kulübün geleceğini de kaderini de biz belirleyeceğiz. Tribünlere gelecek olanlar hala laylaylom havasında olursa geçmiş olsun. Daha da iflah olmayız."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Sana helal olsun ne has ettin bize sen.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!Yorum
-
Asıl eleştirilmesi gereken camia. Eskiden işler iyi gidiyorken bile 4-5 potansiyel başkan adayı nabız yoklardı. Ağaoğlu döneminden beri, seçimler bile tek adaya döndü. Ertuğrul Doğan, boş oya seçim kaybediyordu az daha. Ama eleştiri var, başkan adayı yok. Ya artık Trabzonspor, yerel iş adamlarını aşan bir kurumsallaşmaya girdi ve kimse yanaşmıyor. Ya da başkan adaylığı bile birilerinin işaret etmesiyle oluyor. Rekabet ortamı olsa bugün farklı şeyler konuşurduk, sorun bu rekabet ortamının kalkması bence.Yorum
-
Artık kesinleşti, bu adamın ve yöneticilerinin TS basarili olmuş olmamış gibi dertleri yok. Amaç para 'kazanmak' diyeyim hadi...
TS tarihinde en kötü başkan denilen İho nun bile başaramasa da başarı isteği vardı.
Ertugrul'un futbolla ilişkisi yok, maddi anlamda çok ciddi soru işaretleri var araştirilmasi gerekiyor. Para icin orada durdugu belli oldu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum