Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Dereli
    • 01.10.2007
    • 542
    • İstanbul

Bizim satılmışla işimiz olmaz. Neredeyse tamamı özveri ile bu günlere gelmiş kulübe nasıl paha biçeceksin.
    Yok bugünün şartlarıymış da yok artık oyunun kuralları böyleymiş de.
    Amaç sürekli başarı ise Barcelona var Real Madrid var. Onlara yönelin lütfen.

Ülkenin fabrikaları nasıl özelleştirildi ise aynı oyunu kulüplerine yapıyorlar. Evet acayip tuhaf bir yönetim var şuan başımızda. Onun nasıl geldiğini neden geldiğini sorgulamamız gerekirken, "Bunun gibi yönetim olacağına satılsın daha iyi" demek doğru değildir. Zaten biz bunu diyelim diye o yönetimi getirdiler.

Satılmış bir kulübün başarısını nasıl kendi başarım gibi göreyim. Mantıklımı bu??? Bu tamamen fenevbahçe zihniyeti. Biri bizi satın alsın sonra bassın parayı futbolcuda satın alsın. Sonra yine bassın parayı bir şekilde şampiyon olalım, sonra da sevinelim öylemi. Aramızda gizli fenevliler var sanırım.

Trabzonspor'un isterse neler yapabileceğini ve neler başarabileceğini, o başarının lezzetini Ahmet Başkan bize gösterdi. Ne çabuk unuttuk.
    "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• cem1990
      • 02.02.2010
      • 2499
      • Yönetici
      • Rize

Araplar böyle şöyle diye eleştiriyoruz eyvallah
      Lakin adamların parasal konuları da başarıları gayet iyi hele hele finans konuları başarıları tartışılmaz
      Bundan yıllar önce Araplar petrolü bitince aç kalacaklar edebiyatı yaptık adamlar bugün dünya da parasal politikalarında ve havacılık konularında gayet iyiler
      Herhangi bir futbol klübünü alıp başarısız olan bir Arap sermayesi oldu mu da ben bilmiyorum en azından
      İleri de şehir turizm daha ileriye taşımak istiyorsak bu sermayeye ihtiyacımız var. Neden kış vakti Katar'dan Trabzon'a maç için gelen Arap olmasın
      Bugün olmazsa da yarın bu futbol komple endüstrileşecek. Neden erkenden yerimizi almayalım
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
        Yönetim Kurulu
        • 20.08.2009
        • 26211
        • Danışman
        • Kuzey Amerika

Başlıktaki sorudan bağımsız, "şirket" algımız şu durumda:

Göz Göre Göre Manipülasyon! Trabzonspor Hissesi Tavan Oldu

Cuma günü buna değinmiştim.

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
        Ne kadar kolay kullanılıyor bu "satış" kelimesi? Neyi, kime satıyorlar? Sportif AŞ'de veya dernek tüzüğünde böyle bir yetki kime tanımlanmış? Yandaş malın teki, gündemdeki ziyaretleri allamak pullamak için boyundan büyük işlete yelteniyor, Trabzonspor'u kullanıyor. Millet üzerine atlıyor. Ortada kamuoyunu aydınlatmakla görevli adam gibi yönetici olmadığı için spekülasyon türüyor. +8,32%'ydi az önce TSPOR.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sefer A.
          • 27.05.2008
          • 24773
          • 61
          • Fransa

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
          Başlıktaki sorudan bağımsız, "şirket" algımız şu durumda:

Göz Göre Göre Manipülasyon! Trabzonspor Hissesi Tavan Oldu

Cuma günü buna değinmiştim.
          Öte yandan kısmı da garip, 3 gün öncesinden yükselişe geçmiş diyor, niye ve nasıl ? Bir grup, hisseleri toplamış, niye ?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• lazminator61
            • 10.09.2015
            • 5227
            • ögrenci
            • Almanya

Satmak degil, Hediye edinde, adamlar takimi alsinlar.

Biz bu takimi satamayiz.

Yorum

• Çankaya
              Cezalı Üye
              • 17.01.2023
              • 164
              • Uzak Doğu

Düşünmeden evet.

Yorum

• gurur6134
                • 22.06.2013
                • 17937
                • radyo tv sinema
                • İstanbul

Satilmasini isteyenlerin buyuk bir kismi istanbul takimlarinin yaptigi transferlere bakarak agzi sulanan satilirsa zengin birisi alirsa ayni seyi bizde yasariz diyen kesim.tehlikenin farkinda degiller ama istediklerini aldiktan 2 -3 sene sonra ben kuculmeye gidiyorum futbola butce ayirmadim transfer yapmiyorum oyunculari satip alt yapiyla mucadele edecegim derse yada klubu satiliga cikarip bir şikebahcelinin eline teslim ederse kimsenin soz hakki olmayacaginin agzini bile acamayacaginin farkinda degiller herkes uc örnekler olan psg ve city ornek gosteriyor orda adamlar hakikaten bir spor klubune yatirim yapmak icin klubu satin alip talip oldular bizdeki gibi tesislere ve havalimani arazisine cökmek icin degil aradaki ince cizgiyi daha nasil aciklayabilirim bilmiyorum ama olay tam olarak bu , kimisi bunun farkinda degil kimisi bilip gormezden geliyor yazik ne hala dustu koca klup siyasetin ve yalakalarinin samar oglani oyuncagi oldu..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Burak Bıyıklı
                  • 29.12.2007
                  • 1713
                  • Mühendis
                  • Ankara

işin usülünden anlamam. Dernek, şirket vs. satılma prosedürleri işinin hallolabileceğini varsayarak konuşayım.

Bizim gibi bir şehir takımında böyle bir konunun geçmesi saçmalık normalde. Ama yetişmiş insan olarak o kadar berbat bir zamandan geçiyoruz ki. Liyakat adına hiçbir kademede hiçbir iyileşme yok. Bunun düzelme ihtimalini kısa zamanda görmüyorum. Borçlar arşa çıkmış, biz küçülme yok diyerek vasatlara milyonlar saçıyor, şampiyon kulübe sponsor bulamıyoruz. Görünen köy kılavuz istemez. Gidişatımız borçlardan ötürü satılmaya gidiyor.

Satılırsa eski trabzonspor olmayacağız artık. O statükoyu deviren alt kesimin temsilcisi, emeğin savaşının takımı olmaktan çıkacağız. Bu açıdan ülkenin anlamsız şehirlerinde bile destekçi bulan bir duruş takımı göremeyecek olmamız epey bir kötü. Öte yandan bizdeki en büyük problemin yıllardır profesyonel yönetilememek olduğu da aşikar. Göz göre göre eksik girilen, gadromuz yederli denen sezonlar profesyonelce yönetilseydi şimdi kaç şampiyonluğumuz, kulübün kasasında kaç milyonumuz vardı.

Profesyonel bir yönetim kurulu, şirket gibi yönetilen, altyapısında işinin ehli hocalar çalışan bir takımın sportif ve maddi olarak başarısız ihtimali yok. Hele hele de ülkemizde. Potansiyelimiz çok fazla ama eldeki yönetim kadrosu böyle olunca hiçbir şey değişmiyor. Bugün ertuğrul doğan gitse yerine kim gelsin diye iktidar partisiyle görüşmeler yapılıyor. Şu ortamda uzun süreli başarı mümkün mü cidden?
                  30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                  8.KUŞATMA

Yorum

• Enaldo61
                    • 14.02.2010
                    • 23677
                    • Tekirdağ

Hadi inşallah
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• gurur6134
                      • 22.06.2013
                      • 17937
                      • radyo tv sinema
                      • İstanbul

İlk olarak Dereli tarafından gönderildi
                      Bizim satılmışla işimiz olmaz. Neredeyse tamamı özveri ile bu günlere gelmiş kulübe nasıl paha biçeceksin.
                      Yok bugünün şartlarıymış da yok artık oyunun kuralları böyleymiş de.
                      Amaç sürekli başarı ise Barcelona var Real Madrid var. Onlara yönelin lütfen.

Ülkenin fabrikaları nasıl özelleştirildi ise aynı oyunu kulüplerine yapıyorlar. Evet acayip tuhaf bir yönetim var şuan başımızda. Onun nasıl geldiğini neden geldiğini sorgulamamız gerekirken, "Bunun gibi yönetim olacağına satılsın daha iyi" demek doğru değildir. Zaten biz bunu diyelim diye o yönetimi getirdiler.

Satılmış bir kulübün başarısını nasıl kendi başarım gibi göreyim. Mantıklımı bu??? Bu tamamen fenevbahçe zihniyeti. Biri bizi satın alsın sonra bassın parayı futbolcuda satın alsın. Sonra yine bassın parayı bir şekilde şampiyon olalım, sonra da sevinelim öylemi. Aramızda gizli fenevliler var sanırım.

Trabzonspor'un isterse neler yapabileceğini ve neler başarabileceğini, o başarının lezzetini Ahmet Başkan bize gösterdi. Ne çabuk unuttuk.
                      +1461
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Gümüshaneli61
                        • 04.07.2015
                        • 1269
                        • Almanya

Satilik bir kulüp mü oldu TS ?

Satilmis bir kulüp olursa TS futbolu birakma zamani gelmistir demek...

Ben baska bir kulübü desteklemem ama satilmis bir TS'u da desteklemem, birinin mali ve oyuncagi olmus TS'u desteklemem...
                        En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 24.07.2023, 11:44.

Yorum

• angraf
                          • 31.07.2010
                          • 7831
                          • İstanbul

futbol show business a döndü eski futbol artık yok
                          para ve iyi yönetim ile başarı mümkün
                          satılırsa sezonluk maaş bütçesi 50leri geçerse ve yaz transfer döneminde ki bütçemiz +30 milyon euro olacaksa desteklerim.

Yorum

• orhan42
                            • 14.10.2007
                            • 4546
                            • öğretmen
                            • Konya

İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi
                            Satilik bir kulüp mü oldu TS ?

Satilmis bir kulüp olursa TS futbolu birakma zamani gelmistir demek...

Ben baska bir kulübü desteklemem ama satilmis bir TS'u da desteklemem, birinin mali ve oyuncagi olmus TS'u desteklemem...
                            Şu an birilerinin malı ve oyuncağı değil mi kardeş.Afedersin kulübün içine sıçıp batırdılariki sezonda.Daha önceki sezonlardaki dibe vuruşları saymıyorum.ederi 300 bin euro olan adama 1,5 milyon , ederi 700 bin bile olmayan denswill'e 2.5 milyon , sakat olduğu ortada iken alınan Koitaya 3 yıllık 4.5 milyon euro , Bartra gibi bia dama yıllık 4 milyon euro , üstüne 1 milyon euro fesih bedeli ile bedelsiz ayırlmasına müsaade ediş , yetmedi Dorukhan feshi..Daha sayalım mı ? Bu durumun müsebbipleri hiç hesap vermeden s.ktir olup gitsinler çilesi , derdi sana bana düşsün sonra da başkalarının oyuncağı olursa TS'u bırakırım edebiyatı yapalım.Kardeşim bu kafa ile şu anki 3.2 milyar liralık borç iki seneye 6 milyar liraya çıkar , sen de başkalarının olmayan iflas etmiş takımını güle oynaya tutarsın.Arap sermayesi veya değil bu takımın profesyonel bir el tarafından yönetilmesi elzemdir.Muharrem Ustalar , İHO'lar , Ertuğrul Doğanlar'dan gına geldi artık..

Yorum

• Doğukan Uçan
                              • 11.04.2011
                              • 23668
                              • Güney Amerika

Hazin son yaklaşıyor. Bu beceriksizler yüzünden kulüp satılmaya doğru ilerliyor.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• batu94
                                • 15.06.2011
                                • 1080
                                • İnşaat Mühendisi
                                • Asya Diğer

Açıkçası haberlere pek inanasım gelmiyor ama öyle bir süreç yaşıyoruz ki sanki organize bir yönetim ve finansal başarısızlıkla satılmanın zemini hazırlanıyor gibi hissettiriyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...