Kulübümüzün Yabancı Sermayeye Satılmasını İster miydiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • orhan42
    • 14.10.2007
    • 4546
    • öğretmen
    • Konya

Ha , şimdi kulübe ne veriyorsun da konuşuyorsun diye soranlar çıkacaktır .10 senedir Trabzonspor lig paketine aboneyim.Üstüne 3 yıldır babamın da aboneliğini ödüyorum.Benim ödediğim para 10 sezonda şu anın parası ile 15-20 bin lirayı buldu.Bizim ödediğimiz paralarla adamlar kulübü batma noktasına getirdiler.O yüzden yarı mafyöz , mitomani hastası , darbeci kılıklı başkanlar yöneteceğine bu takımı adam akıllı birileri yönetsin diye satılmasını isterim..

Yorum

• Doğukan Uçan
      • 11.04.2011
      • 23668
      • Güney Amerika

trabzon şehrindeki bütün dükkanları arabaları satsak borcu ödeme şansımız var ancak. diğer türlü 1 sene maaş bütçesini düşüreyim, yok transfer yapmayayım kafası ile bu borç bitmez. bunu 10 yaşındaki çocuk bile görüyor. borç azalacağına her sene artıyor. devlet biz dahil diğer 3 takımına bakalım ne gibi kıyaklar geçecek. geçmezse bunlar halktan çıkarılacak zam yapılarak. bu paralar öyle 100 200 tl ye benzemiyor arkadaşlar durum harbi kötü büyükler için.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Saint Castillo
        • 12.02.2017
        • 1494
        • Aydın

İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi
        Biz hep kendi acimizdan düsünüyoruz ama yabanci sermayenin acisindan da düsünelim. Neden yatirim yapsinlar? Ligin pes para etmiyor. Bu futbol düzeni ve carpik mentalite ile Avrupa da basarili olman ancak yüz yilin basi rastlantisal bi sekilde olabilir. Ne gibi getirisi olabilir böyle bir yatirimin? Sürekli zarar edecek bir klübü neden satin alsinlar? Futbol disinda baska bir amac yoksa tabi..

Cikan haberlere göre 600 küsür milyonluk bir yatirimdan bahsediliyor. Bence 200 bile vermezler..Diyelim ki klüp satildi. Klübün bir CEO su olur haliyle. Bu kisinin etrafinda ki kisiler ayni "yiyiceler" olmayacak mi?

Trabzonspor u satin alacak kisinin dünyanin en zengin 500 kisisi arasinda Trabzon sevgisiyle yanip tutusan bir idealist olmasi gerekir..Yani bir 500 milyon € fakirlesmesinin, parasinin yenilmesinin dokunmamasi gerekir. Benim yüz milyar € servetim olsa bu ise girisebilirim..
        Sosyal medya etkileşimleri ve iç maliyetlere bakıldığında avrupanın futbola mesai harcayan başat ülkelerinden biriyiz. Bugün avrupanın hangi ülkesinde futbol kulüpleri güçlü devlet adamlarını hizzaya getirebilir-bunu sağlayan karanık ortama katarlı milyarder de olsa girer mi bilmiyorum-.

Genç nüfus fazla, futbola merak fazla, futbola harcanan para meşruluğu sorgulansa da fazla. Katarlılar kulübü alıyor deyince akla gsnin şuan yaptığını yapmak gelmemeli.

Katarlılar PSGnin akademesini ihya ettiler. Adamlar her sezon oynatmadıkları oyuncuları 10 milyona satıyorlar. Hakeza Araplar da Citynin akademesine ciddi yatırım yaptılar. Kulübün satılması durumunda yönetim kurulunun akademi özelinde ciddi bir çalışma yapması gerekir.

Bugün Newcastle United şeyhin parası çok diyerek para saçmıyor lazım olanı alıyor ve akademi çalışmalarını da yürütüyor. Bizi de Newcastle gibi yönetecek bir kurula ihtiyacımız var, finansal sürdürülebilirliği de yıllık bilanço da artıya geçirebilecek. Burası premier lig değil 1 sezon doğru yönetilsek emin olun akabinde 5 senede 3 şampiyonluk gelir. Süper lig standartları belli.

Yorum

• Trapezunda
          • 27.06.2010
          • 288
          • Serbest
          • Almanya

Paraya karşı emeğin savaşı dedik vaktiyle, …………

Yorum

• Arif Timurcioğlu
            • 12.01.2008
            • 11052
            • Trabzon

Bu konudaki cahilliğimi bağışlayın ama satılırsa bu para kimin cebine giriyor?
            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Numan Yerlikaya
              • 02.07.2010
              • 9989
              • Ankara

İnşallah satılır. Millet tutturmuş bi Anzhi gidiyor. Abramoviç alsa oooo alsın derler Arap olunca biz şehrimizi satmayız. Aynen kardeşim aynen hadi işine
              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Sefer A.
                • 27.05.2008
                • 24773
                • 61
                • Fransa

İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi
                Sosyal medya etkileşimleri ve iç maliyetlere bakıldığında avrupanın futbola mesai harcayan başat ülkelerinden biriyiz. Bugün avrupanın hangi ülkesinde futbol kulüpleri güçlü devlet adamlarını hizzaya getirebilir-bunu sağlayan karanık ortama katarlı milyarder de olsa girer mi bilmiyorum-.

Genç nüfus fazla, futbola merak fazla, futbola harcanan para meşruluğu sorgulansa da fazla. Katarlılar kulübü alıyor deyince akla gsnin şuan yaptığını yapmak gelmemeli.

Katarlılar PSGnin akademesini ihya ettiler. Adamlar her sezon oynatmadıkları oyuncuları 10 milyona satıyorlar. Hakeza Araplar da Citynin akademesine ciddi yatırım yaptılar. Kulübün satılması durumunda yönetim kurulunun akademi özelinde ciddi bir çalışma yapması gerekir.

Bugün Newcastle United şeyhin parası çok diyerek para saçmıyor lazım olanı alıyor ve akademi çalışmalarını da yürütüyor. Bizi de Newcastle gibi yönetecek bir kurula ihtiyacımız var, finansal sürdürülebilirliği de yıllık bilanço da artıya geçirebilecek. Burası premier lig değil 1 sezon doğru yönetilsek emin olun akabinde 5 senede 3 şampiyonluk gelir. Süper lig standartları belli.
                - Katarlilar Psg'ye hiçbir sey katmadiysa bunu katti, çok dogru tespit, eskiden Psg alt yapisinda oynamanin hiçbir özelligi yoktu "hee öyle mi iyiymis be" deyip geçilirdi orada oynadigini söyleyene (benim birkaç eski arkadas orada bulunmustu, kimi 1 sene kimi 3 sene, hiçbirinden bir sey olmamisti)
                Simdi ise geleni geçeni almiyorlar eskisi gibi

- Newcastle'i çok bilmiyorum ama har vurup harman savurmuyorlar gibi, görünürde dogru isler yapiliyor gibi duruyor, arka planda neler oluyor bilmiyorum tabi... hocalari Eddie Howe de iyidir, Bournemouth zamanlarindan beri severim
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer A.
                  • 27.05.2008
                  • 24773
                  • 61
                  • Fransa

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
                  İnşallah satılır. Millet tutturmuş bi Anzhi gidiyor. Abramoviç alsa oooo alsın derler Arap olunca biz şehrimizi satmayız. Aynen kardeşim aynen hadi işine
                  Katilmiyorum yaa, ben en azindan moviç koviç kim olursa olsun karsiyim
                  Ha neye varim, gelir 49%'a kadar hisse alir, pay ve söz sâhibi olur, ortak olur, ona tamam
                  Ama kulübü satin alma falan o isi geçelim, ben olsam da o parayi bassam bana da vermesinler
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ibrahim Gaygusuz
                    • 26.01.2009
                    • 9503
                    • Sef
                    • İngiltere

Profesyonelce yonetilmek isterim tabiki ama bu bir Trabzonspor ile olacak is degil.

Turkiyede bir cok kulup hukumet ile dost oldugu vakit is cevirebiliyor. Ne bilim mesela Sadri Sener doneminde belediyenin alipda dagitigi kombineler.

Trabzonspor bu sistemden ayrilip profesyonelce yonetilmek istendiginde basimiza neler gelebilir ? Taraftar bugun 3 aylik baskani istifaya cagirabiliyor, o vakit kulubun sahibini nasil kovacaksin ?

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• samatyaboy
                      • 28.02.2012
                      • 2601
                      • Satış Temsilcisi
                      • İstanbul

Bu gün olmasa, yarın çoğu satılacak zaten.

Oyum:
                      • İsterim

1446.67%

Yorum

• MehmeTS_ADANA
                        • 26.06.2007
                        • 1665
                        • Adana

Umarim bu haber doğrudur. Böyle birşey olursa şehirde çok faydasını görür. Kimse kusura bakmasın ama biz ingilizler kadar milliyetçi değiliz. Adamlar arap sermayesi takımlarına talip olunca sevinçten uçuyorlar. City cl şampiyonu olunca kimse kupayı bae takımı kazandı demedi ingilizler kazandi dedi. Saçma sapan milliyetçilik duyarı kasmamın anlamı yok. İstesekte istemesekte futbol bu noktaya evrildi artık. Kısacası umarım bu söylenti doğrudur
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Royal Heart
                          • 25.04.2011
                          • 6684
                          • İstanbul

Trabzonspor kavramının bu kadar metalaşması mecazen ifade etmek gerekirse ruhen ölmesi gibi bir şey, bugünün şartlarıyla isteyenleri anlıyorum ama bu heves ve görüşlerine ortak olmuyorum. Diyelim ki diledikleri gibi oldu, takımın adı ve rengi kalır, inaniyorum ki önemli bir kitlede o bağ zayıflar ve ilerleyen zamanda da kim daha "güçlüyse" oraya evrilen bir taraftardan ziyade izleyici kitlesi meydana gelmeye başlar.

Yapılması gereken camia olarak atılan yanlış adımların takipçisi, sorgulayanı ve zamanında uyaranı olmak. Kalıcı bir şekilde kulübün otokontrol kabiliyetini geliştirmek olmalı, bunun üzerine gidilmeli diye düşünüyorum.
                          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Yiğit Gayretli
                            BMN Yönetim Kurulu
                            • 09.12.2005
                            • 34536
                            • İstanbul

Normal şartlarda katiyen istemem. Ama şartlar normal değil.

Kulübün sahipli bir şirket olması, yönetim kurulu üyelerinin listelerinin bir yerlerden tepeden indirilmesinden daha kötü değil maalesef. Kulübün satılması sıtmaysa bu hali de ölümdür ne yazık ki...

Keşke başka seçenekler de olsa.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Saint Castillo
                              • 12.02.2017
                              • 1494
                              • Aydın

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                              - Katarlilar Psg'ye hiçbir sey katmadiysa bunu katti, çok dogru tespit, eskiden Psg alt yapisinda oynamanin hiçbir özelligi yoktu "hee öyle mi iyiymis be" deyip geçilirdi orada oynadigini söyleyene (benim birkaç eski arkadas orada bulunmustu, kimi 1 sene kimi 3 sene, hiçbirinden bir sey olmamisti)
                              Simdi ise geleni geçeni almiyorlar eskisi gibi

- Newcastle'i çok bilmiyorum ama har vurup harman savurmuyorlar gibi, görünürde dogru isler yapiliyor gibi duruyor, arka planda neler oluyor bilmiyorum tabi... hocalari Eddie Howe de iyidir, Bournemouth zamanlarindan beri severim
                              yemin olsun 1 akademi 2 nitelikli oyuncu keşif sistemi için istiyorum şirketleşmeyi. Yoksa icardi zaha gelsin rüyalarında değilim.

Yorum

• Yiğit Sarı
                                Forum Yöneticisi
                                • 24.06.2009
                                • 21527
                                • Ankara

açıkçası istemem. kulübün içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması için belki pozitif bir gelişmedir ama kulübe olan aidiyetimi yitiririm. zaten katar sahipli bi kulübü desteklemek istesem manchester city'yi falan desteklerim.

trabzonspor için daha iyisi neyse o olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...