Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yattaradan uefaya 3mac ceza

bi yanlisiniz var
    bu ceza aslinda uefaya
    onlar simdi üc mac boyunca yattarayi izleyemiyecek

dinlensin kara bela bu sezon ligin tozunu atacak nede olmasa
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bu adam neden sorumsuz kaliyor bunu anlayamiyorum 5 seneden beri hala ayni disiplinle devam eden bir oyuncu futbolunu hic tartismaya gerek yok zaten ama bölesiye bir kaliteli oyuncu nasil bu sekilde yani her defasinda ayni anlayisla maca cikar bunu aklim almiyor malesef, Ziya hoca Yattaranin üzerinde cok durdu onunla cok ugrasti ve halada onu disiplin seviyesine getirmek icin ugrasiyor ama Yattara bir an önce kendine bir ceki düzen vermesi gerekiyor bu takimi oldukca cok etkiliyor.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok ağır bir karar çifte standartlı uefa szökonusu Türk takımları olunca abartıyorlar ceza işini Yattaranın elbette kabul edilir birşey değil ama bu onun bu cezayı almasını gerektirmez
        Çifte standart yapıldığı felan yok, Yattara daha önce bir Avrupa maçında aynı pozisyondan dolayı direk kırmızı kart gördüğü için 3 maç ceza verildi...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

yattara bunu hep yapıyor ne zaman vazgececek bilmiyorum. ama olsun onun canı sağolsun o bızım ıcın her seyden kıymetlıdır onu cok sevıyoruz
          Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çifte standart yapıldığı felan yok, Yattara daha önce bir Avrupa maçında aynı pozisyondan dolayı direk kırmızı kart gördüğü için 3 maç ceza verildi...
            Yattara Anortotsis maçında topa düdükten sonra vurduğu için çift sarı karttan atıldı.

Yorum

bunun akillanacagi yok galiba....
              https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
              I never forgive, I never forget..

Yorum

cezaya itiraz edilmiş mi? 3 maç çok fazla
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yattara'ya az.10 maç ceza olsun.Bu kadar yetenekliysen az da sinirlerine hakim ol.

Yorum

keşke uefadan men edilseydi geçen gün dediki şampiyonlar ligi maçında gördüü kırmızı kartı unutmadım bu dakikadan sora dikkat etmem gerektiini biliyorum al işte gene bi ön eleme maçı gereksiz yere kırmız kart gördü neymiş sinirlendim oldu canım taraftarda yattarayı bu akdar sevmesin adam sırf şımarıklık için çıkıyor sahaya sonuca etki eden bi kaç maçı var tüm maçları değil o maçlarda nerde peki BUGÜNKÜ MAÇDA NERDE PEKİ ?

Yorum

ya gitmek istiyor diyorum yattara takım içinde huzursuzluk yaratıyormuş diyorum malzemecilerle bile anlaşamıyormuş bizim sövdüğümüz ziya onu adam etmeye çalışıyormuş hbrnz olsn

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

3 Maclik ne yapmis?
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattara Anortotsis maçında topa düdükten sonra vurduğu için çift sarı karttan atıldı.
                          Her neyse sonuçta sabıkası var...
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

UEFA'da nihayetinde taraflı bir kurum.Bu kurumda sözü geçen belli ülkeler var ve bu ülkelerin takımları yaptıkları ceza gerektirecek davranışlar ile bizim gibi ülkelerin takımlarına kesilen cezalar bir değil.En bariz olanı geçen sene iki italyan takımı arasında oynanan Uefa kupası maçında (Milan kesinde diğerini hatırlamıyorum) Milan takımı kalecisi Dida'nın sırtına gelen meşale neticesi ancak hakem maçı tatil edebilmişti.Maç boyunca yakılan meşaleler ile sahaya atılan cisimlerin,birbirlerine çift dalan futbolculara kadar vahşi bir maç izlenmişti.Ama neticede kimseye bu kadar ceza verilmemişti.Düşünün bir kez böyle bir maçın taraflarından biri Türk takımı olsa idi heralde beş yıl Uefa'dan ihraç kararı çıkardı.Kısacası balı baştan kokar misali dünya futbolunu idare edenlerin buralara gelmek için ne rüşvetler verdikleri basınada yansımıştı.Dünyada böyle türkiyede farklı olmasını beklemek safdillik olur.Bizdede federasyon üç sülüklerin emrindedir,Dünyadada Uefa İtalya İşveç İspanya üçgenine hizmet eder.
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

iyide bu tarz ağır cezalar neden ist. takımı futbolcularına verilmiyor, yattara 3 maçlık ceza alacak ne yaptı ?

Yorum

yönetim itiraz bekliyoruz artık olmayan maçlarda oynar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X