Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

UEFA'nın bize alerjisi var sanırım zaten UEFA'nın sabıkalılar listesinde 1. sıradayız...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk maçındada kırmızı kart görmüştü yanlış gol sewncı yuzunden
      Konya maçı 3-3 bitmişti
      TrabZonguldaklı...

Yorum

İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        UEFA'nın bize alerjisi var sanırım zaten UEFA'nın sabıkalılar listesinde 1. sıradayız...
        Bence UEFA'nin bizim daha dogrusu Türk takimlarina verdigi cezalar yerinde fakat örn. bir Avrupa takiminda ayni seyler olunca hafif bir ceza veriliyor. En basit örnek Yunanistan - Türkiye macinda Yunanistan 3-5 kurus para cezasina ve bir mac Atina disinda oynama cezasina carptirildi.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

3 maç ağır değil mi yavs.
          Sanki direkt tekme atmış..Zaten kimsede doğru düzgün bişi görmemiş ki.
          Direkt kırmızı kartlık ve 3maç cezalık pozisyonu görmek istedim.Yok mu bi yerlerde görüntüsü.???

Yorum

tamamen hakemn şeyliği
            bşu boşuna taraftarda soğudu yattaradan
            belki biletnn kesilmesine neden bile olblr

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Yattara'yı satarlarsa bunlar hiç şaşırmayın
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Iki sene önce benzeri bir olay oldugu icin extradan 1 Mac ceza aldi ve toplamda üc oldu.

Gayet dogal ve adil bir karar.

Aklinin basina gelmesi icin yeterlimi?

Asla!

Uslanmaz bu Adam uslanmaz.....
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

çok enteresan yorumlar var helal olsun ne diyeyim insan demek ki gözünü kulağını aklını mantığını vijdanın kapatıp bole yorumlar yazabiliyrmuş...
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

helal olsun uefaya .yönetimin yamadığını uefa yaptı.2 senedir uefada bizi yakıyor.helal olsun uefanın disiplinine.sorun yattarada değil aslında.sorun trabzonsporun gelirlerinde.bugün 100 milyon dolar gelirimiz olsa yattarayı birgün bile saklamaz.yattarayı seviyorum ama.

Yorum

UEFA'da zate ismimiz yeter 'TÜRK'
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

yaa bu adamda problem var yada teknik kadroda bu adam oynakmakmı istemiyoo acaba hersene aynı sorunu yaşıyor olduk daha önce özür dilediğini ve bidaha olmayacağını söylemedimi bu adam yine bu sene aynı senoryo yattara kırmızı kartla oyun dışı
                        SİTEDE YENİYİM
                        AMA YÖNETİM İSTİFA

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattara'yı satarlarsa bunlar hiç şaşırmayın
                          şahsım adina hiç şaşırmam hatta sevinirim bile, nedir bu ya 2 maç oyna 5 maç sakat yat, sonra 1 maç oyna kırmızı kart gör 3 maç oynama çık 40 dk oyna sakatlan 3 maç yine oynama ohooooo e yeter daaa!Yattara ya göstterdiğimiz tahammülün onda birini diğer futbolcularımıza gösteremiyoruz ki bu adam her ropörtajında İstanbul da oynamak istediğini söylüyor.

Yorum

ben hala neden atıldıgı konusunda bır fıkrım yok macıda ızledım ama atılacak kadar bıse goremedım uefa acaba acıkladımı neden kart gordugunu ???
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

belikde cezsı 2 maça iner inşallah

Yorum

UEFA'ya itiraz edince ceza artabiliyor.Maddi hata dilekçesi verince notun düşmesi gibi.Bence bununla idare ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X