UEFA'nın bize alerjisi var sanırım zaten UEFA'nın sabıkalılar listesinde 1. sıradayız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !
Daraltma
X
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk maçındada kırmızı kart görmüştü yanlış gol sewncı yuzundenTrabZonguldaklı...
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA'nın bize alerjisi var sanırım zaten UEFA'nın sabıkalılar listesinde 1. sıradayız...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
helal olsun uefaya .yönetimin yamadığını uefa yaptı.2 senedir uefada bizi yakıyor.helal olsun uefanın disiplinine.sorun yattarada değil aslında.sorun trabzonsporun gelirlerinde.bugün 100 milyon dolar gelirimiz olsa yattarayı birgün bile saklamaz.yattarayı seviyorum ama.
Yorum
-
yaa bu adamda problem var yada teknik kadroda bu adam oynakmakmı istemiyoo acaba hersene aynı sorunu yaşıyor olduk daha önce özür dilediğini ve bidaha olmayacağını söylemedimi bu adam yine bu sene aynı senoryo yattara kırmızı kartla oyun dışıSİTEDE YENİYİMAMA YÖNETİM İSTİFA
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'yı satarlarsa bunlar hiç şaşırmayın
Yorum
-
ben hala neden atıldıgı konusunda bır fıkrım yok macıda ızledım ama atılacak kadar bıse goremedım uefa acaba acıkladımı neden kart gordugunu ???Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum