Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili Cino

Yattara'ya gösterilen sevginin de, hiddetin de fazla abartılı olduğunu düşünüyorum. Hatta senin söylediklerine şöyle bir ekleme yapayım:

Yattara'yı kadroda en çok oynatan kişi Şenol Güneş'ti. Zira biliyoruz ki, Şenol Hoca'nın takıntılarından biridir, iyi futbol, hücum futbolu. Yattara'ya çok şans verdi ilk geldiği yarım sezonda. Takımın da maşallhı vardı. Trabzonspor tarihinin futbol açısından en verimli dönemlerinden birini yaşadı ve bunda Yattara'nın da, Şimek'in de, Gökdeniz ve Fatih'in de payı büyüktü.

Sonra bu Yattara ne yaptı? Tarihimizin en karanlık gecelerinden birini yaşadığımız Famagusta maçında, saçma sapan bir nedenle kırmızı kart gördü ve nihayetinde yönetim ve hoca değiştirecek kadar bizi yaralayan bir olumsuzluğun mimarlarından biri oldu. Yani ona en çok şans veren adamı da yaktı.

Bütün bunlar gerçek olarak önümüzde duruyor. Ama bir de şu var ki, Trabzonspor adına sahada seyredilecek bir şey de kalmadı. Ne yetenekli futbolcuLAR, ne iyi bir oyun organizasyonu... Bir tek Yattara, o da oynarsa. Onun eşref saatleri var, maç günü ona denk gelirse ne ala.

Benim tercihim, Ziya Doğan'ın yerine, futbolu iyi oynamaya niyetli bir hoca gelene kadar Yattara kalsın ve oynasın. Ne zaman ki iyi hücum organizasyonlarımız olur, o zaman gidebilir. Yoksa Trabzonspor maçlarını izlemek gerçekten de ızdırap verici.
    Merhaba Tungacım,

Tüm sezona baktığında haklısın, ama ilk maçlarda ilk onbirde çıkarmadığı için çok protesto edildi, hatırla. Bence Yattara 'nın burnunun sürtmesini istedi, ama gerçeği bilemem elbette... Diğer söylediklerine de katılıyorum. Ancak benim itirazım Yattara 'nın idolleştirilmesi noktasındadır. Yattara Trabzonspor için idol olacak meziyetlere sahip bir futbolcu değildir. Futbolcu sadece yeteneği ile bir yerlere gelip orada da kalıcı olamaz diye düşünüyorum. Taraftarın idolü olması için her yönüyle istikrarlı bir çizgi çizmesi gerekmez mi ? İdol diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla foruma üye bir çok arkadaş için çoktan idol olmuş bile. Yattara 'nın bizim iki kuruş para görünce şımaran, dünyanın kendi ekseni etrafında döndüğünü sanan, cahil, sonradan görme futbolcularımızdan tek farkı Afrikalı olması... Kaç sezondur Trabzonspor 'da, artık iyice tanıdık kendisini. Ben böyle düşünüyorum. Ama herkesin fikrine de saygım var.

Bu arada fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bayağı kilo almışsın, aman dikkat

Yorum

Gönderin gönderin Yattarı'da yollayın. Ondan sonra 5 önlibero olsunda görün siz. Zaten takımda hüzum oyuncusu yok. Hele ki onlar arasında her şeyiyle ön plana çıkan Yattara'yı yollayın. Ondan sonra burda çok yazarsınız hüso-ayman-ferhat-hasan-serkan diye...
      FxY

Yorum

valla ben hala o macta Yattara nin ceza verilecek bir harekette bulundugunu kesinlikle düsünmüyorum.
        burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Rıdvan Dilmen'in Yattara için bir yorumu var,belki bazılarımız bilir:"Yattara öyle bir futbolcu ki bazen t.d kurtarır bazen t.d gönderir" bu bence her şeyi açıklıyor.Ortada bazı gerçeklerde var ki bunlardan bana göre en önemli iki tanesi şunlar: 1)Yattara çok yetenekli 2)Yattara tam anlamıyla profosyonel değil
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

yattara biraz profesyonel olsan biraz macları ciddiye alsan simdi barcelonada oynayan 50milyon euroluk oyuncu olurdun.mahalle macına cıkar gibi maca cıkıyo canı istiyince oynuyor canı isteyince oyundan atılıyor.Benim anlamadıgım taraf bi yöneticide cıkıp yattaraya profesyonel gibi davranmadıgını sormuyor...

Yorum

Bu Kadarrr KArgaşanın Arasındaaa Bari Bırakında Bir Kaç Macda oLsa Adamı İZleyebilelim..
              Trabzonsporu İzlemek İçin bir Kac Sebebimiz oLsun !!!!

Yattarayı Yollayana Kadar Takımda Cok Yollanıcak Futbolcu Var...

Acele Etmenin Bi Anlamı YOk
              Soruyorum ;

Bu Takımın Nesi Profosyonel ki Yattarada Profosyonel oLsun ?

Takımın A dan ( Yönetimden ) Z ye ( Teknik Direktörden Futbolcusuna ) Hangi Kısmı Profosyonel de Yattaranın Profosyonel oLmayışından Şikayet Ediyoruz
              En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 05.08.2007, 17:04.

Yorum

İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rıdvan Dilmen'in Yattara için bir yorumu var,belki bazılarımız bilir:"Yattara öyle bir futbolcu ki bazen t.d kurtarır bazen t.d gönderir" bu bence her şeyi açıklıyor.Ortada bazı gerçeklerde var ki bunlardan bana göre en önemli iki tanesi şunlar: 1)Yattara çok yetenekli 2)Yattara tam anlamıyla profosyonel değil
                Ridvan Dilmen iyi bir yorumcu olsa , Yattara yi agzina bile almaz
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hahaha
                  rıdvan dilmen iyi bir yorumcu değilse türkiyede eleştiri- yorum diye bir sektör yoktur

sadece onu biraz daha tarafsız izle

bnce mukemmel bir yorumcu

ayrıca yattara mizyonunu tamamladı

musa kuş beylikdüznde otele gelip sakatlığı geçsin diye uğraşıyor(yüzüyor v.b.)

ona kuzenim sormuş yattarayı

gitmek istiyor malzemeciye bile sövüyormş arkadslarıyla arsını bozmuş

dior musa
                  artk grsini siz düşünün

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

ayrıca musanın sakatlığı 2 ay daha uzadı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Hamam dedikodusu gibi kulaktan dolma bilgilerden sonuç çıkarıyoruz. Şehir efsanesi geleneğimiz çok iyidir ve fısıltı gazetesinin tirajı camiamızda hayli yüksektir. Farzedelim ki söylenenlerin hepsi doğru. Birileri gitmek istiyor. Ahkam keseceğimize, hariçten gazel okuyacağımıza kendimize bazı soruları sorsak nasıl olur?

1. Neden herkes bırakıp gitmek istiyor?

İstemeyenleri saymıyorum. Zira gidecek yerleri yok. Gitselerde böyle bol para, keyif ve ayrıcalıkları bu gökkubbe altında bulamazlar.

2. Gitmek isteyenlerin hepsi "hain" mi? Hepsi kötü niyetli mi?

3. Az çok futboldan anlayan ve belli bir kapasitesi olan bütün oyuncuların gitmeye can atmasının sebebi ne olabilir acaba?

Allah aşkına, bir kere bu soruları kendimize soralım. Yönetim ve Hoca asla sormayacak. Zira onlar fırka-yı nâciyedendir. Asla hata yapmazlar. Ne yaparlarsa doğrudur. Saçma bile gelse bir hikmeti vardır. Bari taraftar olarak bizler soralım. Taraftar derken Trabzonspor taraftarını kasdediyorum, Mantalitespor ya da Yönetimspor'unkileri değil. Gitmek isteyenlerle istemeyenlerin gelmek isteyenlerle istemeyenlerin bir mukayesesini yapsak ölür müyüz? Ve şu soruyu soralım: Neden?

Lütfen!
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 19:47.

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ayrıca musanın sakatlığı 2 ay daha uzadı
                        çok yüzdüğünden olmasın
                        rıdvan yorumuna katılıyorum

Yorum

• Rıdvan Dilmen kaliteli bir yorumcu tarafsız yorum yapıyor ben tutuyorum valla o adamı
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne ALakası Var ???

Ben Rıdvanıııı maçlardaki yorumları haricinde normal programlardaki yorumlarını ve yazılarını beğeniyorm.

Yorum

• Yattara'ya verilen ceza ile ilgili en güzel yorumu babam yaptı zaten yazmayı çok isterdim ama ....

Anladın sen onu
                              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• 3 maç ceza alsa ne fark eder 5 maç ceza alsa ne fark eder yine çıktığı ilk maçta kırmızı kart görecek
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X