Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

uefa nın türk takımlarına çifte standardı devam ediyo yattaranın yaptığının da doğru olmadığını söylemeden geçemicem her sene bu tip hareketler yapıyo maalesef
    Bordomavi.net

Yorum

Yattara kendine hakim olmalı. Güvenimizi her seferinde suistimal ediyor
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu Şenez beyin gözündeki tek Türk takımı fener oluyor galiba. Bize verilen cezalara Gıg diyemedi.

Verilen ceza çok ağır. Üç maç ile, UEFA maçında da oynama olsalığı elinden alınmış olundu.

Geçen sene de piyangodan çıkan bir kararla seyircisis oynadık.

Yorum

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama türkiyenin en iyi en disiplinli en istekli oyuncusu Stepanovu satmasında yerden göğe kadar da haksız
          Yattara satılsaydı hiç bu kadar sinirlenmezdim
          dediğim gibi ne yönetimi nede ZD yi sevmem geçerli mazeretlerimde var
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

ueafa abartmış yunanlar milli takım maçında neler yaptı verdikleri ceza ortada çifte standart ama yattarada uslu durmuyor şöhretin getirdiği kötü hareketleri yapıyor

Yorum

arkadaslar bukadar acımasız soyledıklerımızı unutcasına yorumlar yapmayalım ..! 1 mac oynatmdı dıye yattaradan sogutuluyormuyuz dıye baslıkları bız acıp altınada yuzlerce yorumuda bız yaptık ..! ayrıca yattara 3 mac ceza almasının sebebı hersene bunu tekrar ettırmesıdır fener bahcede boole bır dengesız bulamazsınız bulsanızda geregını yaparlar boole sımarık adamları bırtek bjk ve ts elınde tutar oda taraftar cok sewvıyor dıye..! sımdı bu adam satılsa ortalıgı bız bırbırıne katarız cunkı yattarayı sevıyoruz ama taraftar olarak sunuda BILIYORUZ trabzonspor yattaraya guvenerek sahaya cıkmıyor yanı yattaranın olmaması nac kazanmamıza engel degıl bahanesıde olmaz
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yattara bunu maalesef hep yapıyor ama arkadaşın dediği gibi uefa'nın ceza kuralları nedense Türkiye'ye tam olarak işliyor.3 maç fazla verilmiş

Yorum

Yattara bunu hep yapmıyor.Bu ikinci oldu sadece.Fakat ikincisinden kimsenin haberi yok.Sadece kartı gördük hepimiz.Belkide hiç birşey yapmadı hakem öyle yorumladı.Yattara'nında dediği gibi; adı çıkmış bir kere o yüzden eleştiriler haklı çıkıyor.Ben bu adamın İlk yediği kartı hatırlıyorum da attığı golden sonra değişik bir sevinç gösterisinden dolayı yemişti.O gönül almasınada bilir.Hani bir laf varır'' beni böyle kabullenin '' diye onuda öyle kabulleneceğiz.
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

yuh ben abi kac mac almıs olur mu bu yattara
                    kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

bence biraz ağır kaçmış.....

(UEFA)

Yorum

itiraz hakkı vardır heralde...ama uefaya itiraz edilince türkiyedeki gibi indirirlermi oda ayrı konu tabi.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baştan söyleyeyim ne yönetimin ne de ZD'nin adamı değilim. Yönetimin de ZD'nin de yaptığı işleri tasvip etmem ama mantığı ve vicdanı olan herkes gibi ben de şöyle düşünüyorum: ZD dese ki böyle disiplinsiz, terbiyesiz kendisine ve arkadaşların saygısı olmayan bir adamı ben takımımda istemiyorum baştan sona haklı.
                          Birileri de ona prensinin Antalya-İstanbul-Ankara üçgeninde neler çevirdiğini sorar diye korktuğundan ses çıkarmıyordur belki de.

Hani şu Ankara'da barı olan, ikide bir Antalya'da inşaat halindeki evine giderken fitil gibi sarhoş olup arabasıyla milletin tarlasına giren ve arada bir İstanbul'da seks partileri tertip eden prensi.

Bir tek o da değil ya neyse...
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 02:06.

Yorum

ah yattara ah sana ne zaman ihtiyacımız olsa bizi yalnız bırakıyorsun ne zaman akıllanacaksın
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Ceza çok ağır ama yattaranında çok ciddi bir disiplin sorunu olduğuda bir gerçek.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Ceza bence yattara'ya ağır değil(ki kendisi disiplinsiz,takımını ona ihtiyaç duyduğu zamanlarda fevri davranışlar sergileyen biri) Trabzonspor'a ağır....Ama bu benim yattara'yı çok sevdiğim gerçeğini değiştirmiyor
                                HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
                                istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X