Altay Maçı Tehlikede! Kupa Başka İlde Kalkabilir!
Daraltma
X
-
Burda bile gireceğim diyene laf anlatamadık, içine ettiler resmenNeyse sahayı kemirenler şimdi rahatlasın. Onları savunanlar da beklesin kupa kaldırmayı.
Maddi manevi zarardayız öyle böyle değil. Stada falan verilen maddi zararı, Altay maçından elde edilecek hasılatı geçtim; tıklım tıklım tribünler önünde 90 dakika maç oynayıp, maç bitimi uzun yıllar sonra gelen kupayı kaldırıp statta tur atmanın coşkusunu ve devamında sabaha kadar şampiyonluk kutlamanın hazzını yaşayamayacağız. O duygu çok başka olacaktı.
Trabzondan, şehirdışından ve ülke dışından kim zarar verdiyse Allahindan bulsun ne diyeyim.
Üst bloktaydim köşede, biri meşale yaktı adama ne var ne yok firlattik çevremdekilerle. Kendi adıma okadar müdahale edebildim, sahaya inmedigim için göremedim kim direkleri bi tarafına sokmuş, kim çimleri koparmış yemiş vs vsYorum
-
Yorum
-
Trabzonspor - Altay maçı 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00'da Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.
YES.Yorum
-
Kupa Töreni cumartesi günü Akyazıda yapılacak ve Maç Pazar günü İstanbulda oynanacak. Ben böyle saçmalığın daniskasını hayatımda görmedim!!!!
Maç İstanbulda oynanıyorsa O kupa İstanbulda kalkmalı. Maça gideceklerin ne suçu var? Hazırlık maçı atmosferindeki bir maça gidecekler. Yazık değil mi o taraftara?
Neymiş kupa Trabzonda kalkacakmış. Bizde haftalardır kupa Trabzonda Altay maçında kalkacak diye planlıyorduk.
Ama o sahaya giren ve stadı yakıp yıkan sözde Trabzonspor taraftarları tüm hevesimizi kursağımızda bıraktı!!!
Daha sezon bitmeden çimleri sökmek hangi öküzün aklına geldi?
Ceza olarak o kupa Trabzonda kalkmamalı!!!! Kupa nerde oynanıyorsa orada kalkmalı.
O sahaya girenleri ve stadı düşman gibi yıkan ve söken şahısları tespit etsinler ve tüm zararı onlara ödetsinler. Her taraf kamera dolu!!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum