Altay Maçı Tehlikede! Kupa Başka İlde Kalkabilir!
Daraltma
X
-
Mac urfada oynansin ama kupa kesinliklen trabzonda kaldirirmasi lazimElbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğizYorum
-
Maçın Urfa'da oynanması o bölgedeki taraftarlarımız açısından iyi. Ayrıca belki birçok çocuk Trabzonsporlu olur bu sayede. Bunlar işin artı yönleri. Ama kupa Trabzon'da kalkacakken o kadar uzağa gitmeye gerek var mıydı? Ve ayrıca maddi gelir olarak fazla şey bekleyemezsin.Yorum
-
Olimpiyat diyen arkadaşlar kulübün fikstüründen haberi yok herhalde
Türkiye kupası Finali 26 Mayıs perşembe İstanbul olimpiyat stadında zaten
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Maç Urfada oynanırsa Kupada orada kalksın. Ne saçmalık bu? Maçı başka bir ilde oyna sonra apar topar takım uçakla Trabzona kupa kaldırmaya gitsin.
Var mı dünyada böyle bir saçmalık?
Maça gidenlerin ne suçu var?Yorum
-
Yorum
-
Böyle saçma fikirler kimden çıkıyor çok merak ediyorum. VAR sisteminin bile olmadığı bir stat için göstermelik başvuruyu niye yaptık acaba?Yorum
-
Yorum
-
Neyse sahayı kemirenler şimdi rahatlasın. Onları savunanlar da beklesin kupa kaldırmayı.
Maddi manevi zarardayız öyle böyle değil. Stada falan verilen maddi zararı, Altay maçından elde edilecek hasılatı geçtim; tıklım tıklım tribünler önünde 90 dakika maç oynayıp, maç bitimi uzun yıllar sonra gelen kupayı kaldırıp statta tur atmanın coşkusunu ve devamında sabaha kadar şampiyonluk kutlamanın hazzını yaşayamayacağız. O duygu çok başka olacaktı.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.05.2022, 17:16.Yorum
-
-
Ne urfasi be.
Yap o zaman Ankara Istanbul icin agliyorsalar.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum