Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker’de Orkestra

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

maçta orkestranin akortlari bozulmus herhaldebi ara taraftari canlandirdi sonra yine engin bi sessizlik...

Yorum

çubuklu formayla çikmayinca kazanamiyoruz, digerleri ugursuz geliyor diyen arkadaslara gündogdu.. ugursuz geldi su bando he[img]smileys/smiley36.gif[/img]neyse..
      #7 King of Kings

Yorum

kemençe kemençe, öze dönmek lazim

Yorum

1-2 kere seslerini duydum okadar...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ula ne orkestraymis yaw. Bende aynen 1 bilemedin 2 kere duydum duymadim. Ilk golden sonra dogal olarak saskinlik sonucu taraftar 15 - 20 dk sustu. O arada vur davullara costursana. Nerdeeee?
            <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

bremen mizikacilari gibiydi ayni

Yorum

orkestra falan hepsi hikaye.

Çaykara/TRABZON

Yorum

orkestra çok büyük saçmalikti bi daha stada girmez insallah......
                  rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

ulan hala umudu orkestraya baglamis gibi konusuyonuz.taraftar nerdeydi ben niye hic duymadim.en azindan maca gidipte futbolcuyuy strese sokmasinlar.besiktas tumuyle seyirciyle mac aliyo bizde seyirciyle mac veriyoruz[img]smileys/smiley7.gif[/img]yaziklar olsun be...
                    <font color=Red>Kalemimi</font><font color=Blue> Kirsalar</font> <font color=Red>Seni</font> <font color=Blue>Sevdigimi</font> <font color=Red>Kanla</font> <font color=Blue>Yazardim..</font>

Yorum

orkestra ugursuz geldi beyler

Yorum

he ya alamadik
                        BEKIR ( BEN BUYUM İŞTE GERİSİ HİKAYE)

Yorum

pek ise yaramadi anlasilan.

ey yönetim taraftarin sesine bir kulak ver ondan sonra ne yapacaksan yap. Önceliklle tribünlerde birlikteligi saglayacaksin. Herkes kendi basina tezahürat yapmayacak. Gruplarin önüne belli olmyacak sekilde mikrofon yerlestireceksin ve taraftarlarin yeptigi tezahüratlar stadin dört bir yanina yerlestirilmis kolanlardan bütün stadi inletmeli ve böylece çekirdekçilerde gaza gelir tezahüratlara katilim artar. Yapilmayacak bir sey degil ve çokta yararli olur ancak önce tribünlerde birlik saglnmali gruplar kafasina göre hareket etmemeli.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

grup liderlerine megafon verilmeli ne bagrilcagini söylerken karisiklik oluyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X