Hiç Geregi Yok Bence Kafa Gruplara Yardim Etsinler Daha IYI.. Mesale,bayrak,davul,konfeti.. gibiii
Avni Akerde Orkestra
Daraltma
X
-
İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildiHiç Geregi Yok Bence Kafa Gruplara Yardim Etsinler Daha IYI.. Mesale,bayrak,davul,konfeti.. gibiii
+1967keyif adamı ..Yorum
-
bence en iyi orkestra seyircinin tezahüratidir.gerisi yalan.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
YA KARDESIM ADAM ORKESTRA DEDIYSE ORG LU SAZLI BATERI LI ORKESTRA DEMEDI,DAVULCULARDAN BAHSEDIYOR,KOYACAKSIN BU ISI BILEN 100 TANE DAVULCUYU YAN YANA BAK NE OLUYOR,EZIKLER DE OYLE YAPIYORLAR ZATEN,DAVUL TARAFTAR ICIN VAZGECILMEZDIR,HELE BIRDE NERDE HANGI TEZAHURATI YAPTIRACAGINI BILEN DAVULCUYSA TARAFTARLARI COSTURUR...
Dikkat edin,aramizda ezikler var,daha dun bir tanesini yakaladik,ama hemen moderatorler tarafindanip adresi baglanip kovuldugu icin yazdigimiz kufurleri goremedi,tabii bizim kufurlerde silindi,bizim yazmadigimiz seyleri yazmisiz gibi kendi sitelerinde yazip dalga geciyorlar,suphelendiginiz kisileri aninda sikayet edinBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.Yorum
-
İlk olarak Baraka tarafından gönderildiharbi bu muhabbet ne ya orkestraymis , istemiyoruz!
kemence haric tum orkestira calgilarina karsiyimBizans DusmaniYorum
-
-
İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildiHiç Geregi Yok Bence Kafa Gruplara Yardim Etsinler Daha IYI.. Mesale,bayrak,davul,konfeti.. gibiii
arkadasima tamamen katiliyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]Tempesta sul Mare NeroYorum
-
orkestra çok yapay ve igrenç olur rezil olcaz belli oldu yani.atletik bilbao daki maç atmosferi olsun çok sahane olur.orkestra çok yapay çok kötü.kafa buluncak bunla bilginiz olsun.
rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...Yorum
-
Tesislerimizde antremanlarda 1 veya 2 kere Taraftar Gruplarimizin da katilimi ile prova edilebilir.Bu futbolcularimiza daMotive olur.Yoksa maçta organizasyon zor saglanabilir düsüncesindeyim.Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
KobraYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum