ya arkadaslar niye olumsuz düsünüyosunuz ki? tamam baska eksiklerimiz de var tribünde ama bi yerden baslamak gerek... bugün orkestra kurulur, yarin daha güzel bir fikir ortaya çikarorkestra gider o gelir...ama hiçbir sey birdenbire olmuyo... yavas yavas herseyi hallederiz yeter ki aceleye getirmeyelim... Edited by: yattara11
orkestra iyide bence hoparlorler ve ekran daha önemli.. ezikler renkli ekrana geçti ve ses sistemleri iyi.. ama bizim hoparlorlerin sesini ancak deniz kale arkasi duyabiliyor...renkli ekranda manyak karizma olur..
renkli bisey istiyolarsa tribünlerde bayrak dagitsinlar maratona 10 bin adet ne güzel olur , ama nerde.. deplasmana 1 milyar verip otobüs kaldiramayanlarmi yapacak bunu. pehhh
hopörlörler cok önemli ordan taraftari maca hazirliyayacak parcalar ses efektleri calmali pop sarkilariyla oynamaya elcirpmaya basladik dugundemiyiz kardesim ve rordan marslarimizi eski mzaferlerimizin spiker seslerini havaya girsin seyirci sarkida calacaksan horon calicaksin sak suka diil ÖZÜMÜZÜ KAYBETMEYELIM orkestra dedigin nedirki bir kemence bir davul iste bizim orkestramiz
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak.. Nazım Hikmet
ya arkadaslar bence orkestra da iyi olurda bu bizans kahpelerinin yaptigi gibi tezahüratlari mikrofonla hoparlorden butun stada versek.mukemmel olur avni aker inler yav....trabzondaki arkadaslar bence bu oneriyi yonetime ciddi bisekilde iletsin..
anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Belediyenin bandosu kafasina göre hareket etmeyecek. 1 haftadir dernekle çalisiyorlar. Yapilan tezahüratlara uyacaklar ve bütün tribünleri costuracaklar insallah..
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
çok güzel yaa, bayildim bu ise. sansimiza bugün de hava mükemmel bando da gelsin tam bir bayram yapalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
esra hala davul çalma konusunda israrli misin, belediye bile ise el atti. ama 'bizim grubun davulunu ben çalarim' konusunda kararliysan yeni egitim alanin belediye bandosu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum