Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her fırsatta Trabzonspor'u "en zayıf halka" olarak gören ve gösteren reklamcıların böyle bir kampanyaya cesaret edebilmesi hiç de şaşırtıcı değil.Bizler tarafta ve tüketici olarak elimizden geleni yapmalıyız tabi ki ama bu imaja sebebiyet veren başlıca kişiler bir şey yapmayacak mı acaba?
    Her daim TRABZONSPOR!
    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
    "7"

Yorum

Yönetim iyi uykular
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Bütün yazılanları okudum. Benim bu konudaki görüşlerim Tunga'nınkine oldukça yakın. Ama bütün bu olanlar gösteriyor ki, her klübün bir ve yalnız bir sponsörü olmalı. Bir şirket, birden fazla klübe sponsör olunca ortaya böyle abuk durumlar çıkabiliyor. Tabii Tunga'nınkiyle benzer bir soruyu ben de soracağım: Aynı reklâmı son bir ay içinde oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş lig ve kupa maçlarında niye yap(a)madılar? Eminim bu soruya verecekleri makûl bir cevapları vardır.

Meseleye bir de şu pencereden bakalım. Eğer Avea ve Turkcell, ikisi birden Trabzonspor'a sponsör olsalardı ve yöneticilerimizden biri (Haydi biraz mizah unsuru katıp, "Faruk Kanca" diyelim), Turkcell'i Trabzonspor formasıyla reklâma çıkıp,

-"Oh bee... Gene birinciyiz. Avea da nal toplamış."

dese, Avea'nın tepkisini kestirebilir miydiniz?
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

bunlara verilecek en iyi cevap her zamanki gibi şampiyonluk başka çözümü yok!
          ...anti-klişe timi...

Yorum

Abartmaya gerek yok. Herkes kendi penceresinden bakar bu tür olaylara...

Yorum

sene bi sampiyon olsakta sunlar avuclarını yalasalarrrrr cok ama cok gulerim hade ziya hoca 24 yıl sonra bir ilk ki başar kupayı bize getir hocam hayde bu yonetim gitmeli ama ziya hoca ile yolla devamm sene sen bizi şampiyon yap bize de seni tarihe yazalım hocammmmmmmmm

ama tabi cifte kupa istiroyuz senden hocam hem turkiye kupası hemde turkcell super lig kupası dunya biz konusmaya başlamamlıa artıkkkk
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

[QUOTE=desertstrom61;798977]aynı reklamı gs-fb-bjk nin birbirine olan maçlarında kullansınlar da alınlarından öpeyim...
                QUOTE]
                kesinlikle katılıyorum !!!!

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  herşeye trabzonspor açısından bakmanın da mantığı yoktur.
                  Herşeye Trabzonspor Açısından Bakmayacaksanız
                  Trabzonsporun Çıkarlarını kıçı kırık bir gsm firmasının çıkarlarından üstün tutmayacaksanız
                  Trabzon Camiasına En hafif tabiriyle yapılmış bir saygısızlığı kendince yorum getirip tevil etme yolunu deneyecekseniz

Ya bu platform Yanlış bir Platform
                  Yada Siz Yanlış Yerdesiniz

Bu platformda daha öncede defalarca sizin gibilerin umursamadığı ama Trabzonspor markasının değeri için yapılan çabalar olduğu için bu platform o açıdan rüştünü ispat etmiş. O bakımdan o kısmı geçiyoruz.

Eh madem Siz Her şeyeTrabzonspor Açısından Bakmayacaksınız yolunuz açık olsun
                  Biz Herşeye Trabzonspor Açısından bakanlarla yolumuza devam ederiz.

Trabzonun Trabzonsporun ne anlam ifade ettiğini bilen Sponsorluk nedir İş hayatı nasıl olur bilenlerin hayatında mesleki olarak ne gibi ürünler ortaya koyduğu bilinmeyenler tarafından eleştirilmesi oldukca abes olmuş. O bakımdan Alıntıladığım mesajın gereksiz yerlerini hem siz arkadaşların tekrar okuyup yorulmaması hemde benim cevap vermeye değmeyen kısımlarla uğraşmamam için kestim.

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herşeye Trabzonspor Açısından Bakmayacaksanız
                    Trabzonsporun Çıkarlarını kıçı kırık bir gsm firmasının çıkarlarından üstün tutmayacaksanız
                    Trabzon Camiasına En hafif tabiriyle yapılmış bir saygısızlığı kendince yorum getirip tevil etme yolunu deneyecekseniz

Ya bu platform Yanlış bir Platform
                    Yada Siz Yanlış Yerdesiniz

Bu platformda daha öncede defalarca sizin gibilerin umursamadığı ama Trabzonspor markasının değeri için yapılan çabalar olduğu için bu platform o açıdan rüştünü ispat etmiş. O bakımdan o kısmı geçiyoruz.

Eh madem Siz Her şeyeTrabzonspor Açısından Bakmayacaksınız yolunuz açık olsun
                    Biz Herşeye Trabzonspor Açısından bakanlarla yolumuza devam ederiz.

Trabzonun Trabzonsporun ne anlam ifade ettiğini bilen Sponsorluk nedir İş hayatı nasıl olur bilenlerin hayatında mesleki olarak ne gibi ürünler ortaya koyduğu bilinmeyenler tarafından eleştirilmesi oldukca abes olmuş. O bakımdan Alıntıladığım mesajın gereksiz yerlerini hem siz arkadaşların tekrar okuyup yorulmaması hemde benim cevap vermeye değmeyen kısımlarla uğraşmamam için kestim.
                    Aynen abim katiliyorum, ben acikcasi her konuya Trabzonspor acisindan bakarim ve ailemden sonrada Trabzonsporum geldiginide belirtmek isterim esas ve gercek taraftarlik takimina sahip cikmakdir.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

avea yı gerçekten kutluyorum sponsoru olduğu 2 kulüp gol atıyor diğerine oley öbür sponsoruna yani bizim gole tüh diyor bravo avea ya ben aveya ya kızmıyom avea kullanmıyom bundan sonra hiç te kullanmam olur biter ama ben Trabzonspor yönetimine kızyorum siz orada ne yapıyorsunuz kulüp mü yönetiyorsunuz adamler maçımızı vermez bişey demezler sponsorumuz attığımız gole tüh der üzülür yine bir şey demezler yönetim sadece sportif başarı için başa gelmiyor haklarımızı savunmak içinde seçiliyor bunlar ne yapıyor hiç bir şey yazıklar olsun bize sizleri hala yönetimimiz olarak tutuyoruz ya yazıklar olsun bende dahil

Yorum

eeeeee demek ne yapıyormuşuuuuuzzzz avea hat kullanmıyor muşuuuuuzzz bu kadar basit
                        Bir bordon var bir de mavin
                        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

Ortada Trabzonspor alyhine bir durum söz konusu degil. Bizim oldugu kadar onlarin da sponsoru ve onlar haksiz da olsa sampiyon oldular. Avea da bu sekilde cazip görünüp hat satmaya calisiyor.
                          Bu durumda bizim kizdigimiz kadar Cimbok ve Jimnastikci kara kargalarin da kizmasi gerekiyor.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ortada Trabzonspor alyhine bir durum söz konusu degil. Bizim oldugu kadar onlarin da sponsoru ve onlar haksiz da olsa sampiyon oldular. Avea da bu sekilde cazip görünüp hat satmaya calisiyor.
                            Bu durumda bizim kizdigimiz kadar Cimbok ve Jimnastikci kara kargalarin da kizmasi gerekiyor.
                            Ama madem iki tarafinda ana sponsorusun o zaman tarafsiz olacaksin
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ama madem iki tarafinda ana sponsorusun o zaman tarafsiz olacaksin
                              Haklisin da güzel kardesim............... Keske biz de sampiyon olabilseydik iste ahh.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Haklisin da güzel kardesim............... Keske biz de sampiyon olabilseydik iste ahh.
                                seneyeeeee onemuzde kimse duramıyacak

varan 1

ufea kupası

varan 2

fortis turkiye kupası

varan 3

superlig şampiyonlugu veya kupası
                                bunlar her halde yeterrrr
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X