Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sponsorluk anlaşmaları imzalamış, iş hayatına "danışmanlık" yapan birine kardeş diye hitap edip de iş dersi vermek biraz abes oluyor.

Anlaşılması için iki şeye bir daha vurgu yapıyorum:

1- Avea herhangi bir firma değil, BENİM ANA SPONSORUM!

2- Sıkıysa bir de gs - fb maçı için bir reklam yapsınlar....!

Başka birşey demiyorum. Demek ki "çok farklı" gözlerle bakıyoruz Trabzonspor'a.
    yaşın 37 değil 50 bile olsa kardeş derim sana bunda bu kadar gocunacak nevarki? kardeş olmadığımızı iddaa ediyosan o ayrı senin görüşün. ayrıca iş dersi vermiyorum ben. bu bana düşmez.sadece biraz da farklı açıdan yorumlamanız gerektiğini söylüyorum. tecrübeniz vardır buna saygım sonsuzdur. ama yapılan bir işin sadece tek bir yorumu yoktur. herşeye trabzonspor açısından bakmanın da mantığı yoktur. Adamlar özel bir şirket ve herkese aynı derecede sponsor olduktan sonra diledikleri reklamı verirler. Karşı tarafı küçük duruma düşüren bişey olmadığına göre sorun nerede???
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yaşın 37 değil 50 bile olsa kardeş derim sana bunda bu kadar gocunacak nevarki? kardeş olmadığımızı iddaa ediyosan o ayrı senin görüşün. ayrıca iş dersi vermiyorum ben. bu bana düşmez.sadece biraz da farklı açıdan yorumlamanız gerektiğini söylüyorum. tecrübeniz vardır buna saygım sonsuzdur. ama yapılan bir işin sadece tek bir yorumu yoktur. herşeye trabzonspor açısından bakmanın da mantığı yoktur. Adamlar özel bir şirket ve herkese aynı derecede sponsor olduktan sonra diledikleri reklamı verirler. Karşı tarafı küçük duruma düşüren bişey olmadığına göre sorun nerede???
      Sizce karşı tarafı, yani Trabzonspor'u, küçük düşüren bir durum yok mu bu reklamda?
      Koyverdun gittun bizi...
      Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
      Republic of Of
      [COLOR="DarkRed"]

Yorum

eğer mümkünse seneye o formamızın önündeki yazı değiştirilsin
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sizce karşı tarafı, yani Trabzonspor'u, küçük düşüren bir durum yok mu bu reklamda?
          sizin küçük düşürmekten kastınızı ben anlamıyorum yada siz beni anlamıyorsunuz. ortada bi hakaret var mı? fenerbahçe taraftarı o dakikalarda o şekilde davranmadılarmı? bir taraftarın bunları söylemesi küçük düşürmekmidir?

reklam diyorki: Fenerbahçe taraftarıyla birlikte biz bu takımın sponsoruyuz.

demek istediğim şeyi tam anlatamıyorum aslında..
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence yok,şu anda al o reklamı ve yoldan gecen adama sorki fb bu mACTA HANGİ TAKIMLA OYNADI,,HATIRLAMAZ BİLE
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla abi onları yorumlamaktan iflahımız söküldü
              Yorumlamayacaksın ''Gerekeni Yapacaksın'' bak adamlar istemedikleri şeyi önce bağırdılar çağırdılar olmadı. Ufak tefek ultimatonlar verdiler oda olmadı. En son sinirler tavan yaptı. Kahrolsun endüstriyel futbol.. ! 25 seneye yakın şampiyon olamıyoruz tamam belki yapılanlar bize sıkıntı veriyor , takılıp kalmamakta lazım.BU devranı nasıl döndürebiliriz onun hesaplarının içine girmek gerekir.
              En son Lapina tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 01:58.

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sizin küçük düşürmekten kastınızı ben anlamıyorum yada siz beni anlamıyorsunuz. ortada bi hakaret var mı? fenerbahçe taraftarı o dakikalarda o şekilde davranmadılarmı? bir taraftarın bunları söylemesi küçük düşürmekmidir?

reklam diyorki: Fenerbahçe taraftarıyla birlikte biz bu takımın sponsoruyuz.

demek istediğim şeyi tam anlatamıyorum aslında..
                Ben sizi anladım, teşekkür ederim.
                Koyverdun gittun bizi...
                Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                Republic of Of
                [COLOR="DarkRed"]

Yorum

ben bugüne kadar büyük takımların hiçbir sponsorunun diğer tarafı bu şekilde rahatsız edercesine etkinliklerine şahit olmadım..
                  gs-fb-bjk arasında yapsınlar da görelim. yapamazlar.....

daha nasıl bizi küçük düşürecekler ??? sponsor sevinci paylaşabilir.. üzüntüyü de paylaşabilir..
                  lakin bu şirket benim de sponsorum...

benim sponsorum olan herhangi bir şirket benim üzüntüme sevniç, sevincime üzüntü belirten bir reklamı nasıl oynatabilir???

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben bugüne kadar büyük takımların hiçbir sponsorunun diğer tarafı bu şekilde rahatsız edercesine etkinliklerine şahit olmadım..

daha nasıl bizi küçük düşürecekler ??? sponsor sevinci paylaşabilir.. üzüntüyü de paylaşabilir..

benim sponsorum olan herhangi bir şirket benim üzüntüme sevniç, sevincime üzüntü belirten bir reklamı nasıl oynatabilir???

eğer bizi küçük takım yerine koysaydılar unutmaki o göğüs reklamını vermezlerdi demekki biz büyük takımız
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Oynatabilir. çünkü parasını veriyor adam ve düdüğü dilediği gibi çalabilir. Anlaşmaya aykırı herhangi bir durum söz konusu olmadıktan sonra...
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

hacıosmanoğlu nerededir?

Maçlarda taraftarın arasına girmeyle olmuyor...

Taraftar, Trabzonspor maçının televizyonda yayınlanmasını istiyor. Taraftar, aveanın yaptığı bu terbiyesizliğin karşılıksız kalmasını istemiyor.

Allah, hacıosmanoğlunun duruşunu bozmasın...

Yorum

ne diyim rahatsanız sorun yok demektir...
                          ben rahatsız oldum.....

para ödüyor da babasının hayrına ödemiyor parayı... bağış değil ki bu..
                          karşılıklı kazanç sağlamak için ödüyor bu parayı...
                          Ts formasının önünün bir değeri var ki veriyor...

dediğim gibi beni rahatsız etti. sizi etmemiş olabilir.. farklı yönden bakıyor olabilirsiniz...

Yorum

Allah aşkına sadece birbirinizle laf kalabalığı yapacağınıza ya protesto edin yada susun, ne demek ya adam kalkacam benim seyrederken kahrolduğum, hakkımın çatır çatır yenildiği, alın teriyle kazanmak için çıktığım sahadan 2 bayrakla benim 3 puanımı gasp edecek sonrada bunu kendi maddi çıkarları için malzeme yapacak. Unutmayalım biz sustukça bu adamlar ne olursa olsun bizim üstümüze çıkarlar. TRABZONSPOR kulübü birilerinin reklam malzemesi değildir. Ben yüzlerce mail atarım. gerekirse yazılı bir dilekçeyle hattımıda kapatırım.
                            İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

ne diyim rahatsanız sorun yok demektir...
                              ben rahatsız oldum.....

para ödüyor da babasının hayrına ödemiyor parayı... bağış değil ki bu..
                              karşılıklı kazanç sağlamak için ödüyor bu parayı...
                              Ts formasının önünün bir değeri var ki veriyor...

dediğim gibi beni rahatsız etti. sizi etmemiş olabilir.. farklı yönden bakıyor olabilirsiniz...
                              ya rahatsız olmama mevzusu değil olay. elbette bende rahatsız oluyorum reklamı gazete gördüm bugün ve rahatsız oldum. ama benim rahatsız olmam bunu onun yapmasını engellemez. "sen şampiyon ol sana da yapayım" der adam... böyle derse verebileceğimiz bir cevap var mı?
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

bunların hepsi birbirinden yalaka kimse sıkılmasın bu laflara...
                                nasıl yalakalık yaparım ayarında diycek bişey yok icraat lazım protesto mu yapacaz kapatın avea hatlarınızı farkeden ne diğerleri de aynı tarz yada bekara kız boşamak kolay gibi cevaplar gelir ama icraat lazım artık....
                                ama taraftar olarak ne yaparsak yapalım yönetim olarak bunların ezikliğinden kalkmamız lazım.... onlarında birşeyler yapması lazım
                                [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X