Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yok reklamdı, yok sponsordur yapar.Oh ne güzel.Tunga abiye katılıyorum.Birilerini sevindirmek için Trabzonspor'u ezemezsin kardeşim.

Trabzonspor kulübünü hala yöneten birileri var dimi?Ben pek emin değilim de.
    En son Selman tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 18:19.

Yorum

İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seneyeeeee onemuzde kimse duramıyacak

varan 1

varan 2

varan 3

bunlar her halde yeterrrr
      Vay be
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vay be
        nasıl ama poyraz abi guzel olmus dimi abi
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herşeye Trabzonspor Açısından Bakmayacaksanız
          Trabzonsporun Çıkarlarını kıçı kırık bir gsm firmasının çıkarlarından üstün tutmayacaksanız
          Trabzon Camiasına En hafif tabiriyle yapılmış bir saygısızlığı kendince yorum getirip tevil etme yolunu deneyecekseniz

Ya bu platform Yanlış bir Platform
          Yada Siz Yanlış Yerdesiniz

Bu platformda daha öncede defalarca sizin gibilerin umursamadığı ama Trabzonspor markasının değeri için yapılan çabalar olduğu için bu platform o açıdan rüştünü ispat etmiş. O bakımdan o kısmı geçiyoruz.

Eh madem Siz Her şeyeTrabzonspor Açısından Bakmayacaksınız yolunuz açık olsun
          Biz Herşeye Trabzonspor Açısından bakanlarla yolumuza devam ederiz.

Trabzonun Trabzonsporun ne anlam ifade ettiğini bilen Sponsorluk nedir İş hayatı nasıl olur bilenlerin hayatında mesleki olarak ne gibi ürünler ortaya koyduğu bilinmeyenler tarafından eleştirilmesi oldukca abes olmuş. O bakımdan Alıntıladığım mesajın gereksiz yerlerini hem siz arkadaşların tekrar okuyup yorulmaması hemde benim cevap vermeye değmeyen kısımlarla uğraşmamam için kestim.

Yorum

Ortada Trabzonspor alyhine bir durum söz konusu degil. Bizim oldugu kadar onlarin da sponsoru ve onlar haksiz da olsa sampiyon oldular. Avea da bu sekilde cazip görünüp hat satmaya calisiyor.
            Bu durumda bizim kizdigimiz kadar Cimbok ve Jimnastikci kara kargalarin da kizmasi gerekiyor.
            Kardeşim sen anlamıyon herhalde olanları yada farkında değilsin, adamlar açık bir şekilde bizi küçük düşürüyorlar, adamlar bizimle dalga geçiyorlar, sanki biz başka ülkenin takımıyızda biz fenere gol atınca tüh bee oluyor. Sen farkında değilsin ama biz kullanılıyoruz hemde birilerinin çıkarları için.
            İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporun Çıkarlarını kıçı kırık bir gsm firmasının çıkarlarından üstün tutmayacaksanız
              Trabzon Camiasına En hafif tabiriyle yapılmış bir saygısızlığı kendince yorum getirip tevil etme yolunu deneyecekseniz

Bu platformda daha öncede defalarca sizin gibilerin umursamadığı ama Trabzonspor markasının değeri için yapılan çabalar olduğu için bu platform o açıdan rüştünü ispat etmiş. O bakımdan o kısmı geçiyoruz.

Trabzonun Trabzonsporun ne anlam ifade ettiğini bilen Sponsorluk nedir İş hayatı nasıl olur bilenlerin hayatında mesleki olarak ne gibi ürünler ortaya koyduğu bilinmeyenler tarafından eleştirilmesi oldukca abes olmuş. O bakımdan Alıntıladığım mesajın gereksiz yerlerini hem siz arkadaşların tekrar okuyup yorulmaması hemde benim cevap vermeye değmeyen kısımlarla uğraşmamam için kestim.
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Haklisin da güzel kardesim............... Keske biz de sampiyon olabilseydik iste ahh.
                Evet ama bence Türk futbolunun adil olmasi her sorunu ortadan kaldirir. Zaten bu arenada adalet olsa 24 yil hasret cekmezdik. Bu arena biraz adil olsa Fenerbahce maci seyircisiz oynanirdi. Ümit Özat macta hak ettigi kirmizi karti alirdi. Umut Bulut karsi karsiya kaldigi pozisyonlarda ofsayt diye durmazdi gider golünü atardi. Bu arena biraz adil olsa belki sampiyon olan tek Anadolu ekibi biz olmazdik. Bu arena adil olsa inanki tek derdimiz kendimizle olurdu

saygilarimla
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kardeşim sen anlamıyon herhalde olanları yada farkında değilsin, adamlar açık bir şekilde bizi küçük düşürüyorlar, adamlar bizimle dalga geçiyorlar, sanki biz başka ülkenin takımıyızda biz fenere gol atınca tüh bee oluyor. Sen farkında değilsin ama biz kullanılıyoruz hemde birilerinin çıkarları için.
                  Fe-be gol yiyince "Tüh bee" seklinde gelen mesaj, fe-be Trabzonspor'dan gol yedigi icin miydi? Eger öyleyse fikrimi tamamen degistiriyorum. Madem öyle bizim de sponsorumuz oldugu icin biz de fe-be'den gol yedigimiz icin ayni mesajin bizim icin gönderilmesi gerekiyordu. Su durumda acilan topik bastan sona kadar hakli. Ben fe-be'nin baska bir maci icin bu sms yollndi sandim.
                  Ayrica "Kardesim sen anlamiyon herhalde" seklinde bir cümle yazacagina "Renkdas sanirim sen farkinda degilsin....." seklinde bir seyler karalamani tavsiye edebilirim. Tanimadigim bir insanin benimle kahvehane agziyla konusmasina izin veremem sevgili renkdas. Bundan sonra dikkat edelim lütfen.
                  Tesekkürler.

Yorum

İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nasıl ama poyraz abi guzel olmus dimi abi
                    He he evet güzel olmus.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet ama bence Türk futbolunun adil olmasi her sorunu ortadan kaldirir. Zaten bu arenada adalet olsa 24 yil hasret cekmezdik. Bu arena biraz adil olsa Fenerbahce maci seyircisiz oynanirdi. Ümit Özat macta hak ettigi kirmizi karti alirdi. Umut Bulut karsi karsiya kaldigi pozisyonlarda ofsayt diye durmazdi gider golünü atardi. Bu arena biraz adil olsa belki sampiyon olan tek Anadolu ekibi biz olmazdik. Bu arena adil olsa inanki tek derdimiz kendimizle olurdu

saygilarimla
                      Haklisin. Ben zaten bizimle oynadiklari mac ile alakasi oldugunu bilmiyordum. Sanirim dikkatimden kacmis. Dedigin gibi adil olmalari acisindan biz de gol attigimiz zaman ayni sekilde sevinc belirten bir sms, gol yedigimiz zaman ise "Tüh bee" seklinde bir mesaj gelmeliydi. Cifte standartin, iki yüzlülügün ispati degil de nedir?

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bir yazıdan alıntı yapıosanız ya hepsini alıntı yapın ya da hiç yapmayın direk cevap vermeyi tercih edin. sadece şu cümleyle ben bile kendi yazdığıma kızarım. anlamak istediğiniz yeri yazıdan söküp buraya koymanın ne mantığı var?
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• allah sizi kahretsin yaaa bu kadar da şerefsizlik olmaz kii bide alkışlayın diolar bu türkiyede fenerlilerden başka ahmak mı warda alkışlıcaklar ne olduda alkışlıcaz ki nasıl şamp. olduğunuzu tüm dünya bilio bide bizim üzerimize reklam yapmışlar o 85 teki golü atamasaydınız o ah ları oh ları nasıl çekicektiniz merak ediorum açıkcası

Yorum

• bu saatten sonra basiretli bir yönetimin yapması gereken şu derhal sponsorluk anlaşmasını gözden geçirmeli aveaya ihtar verilmeli gerekirse sözleşme tek taraflı fesh edilmelidir.Çünkü ortada çok büyük bir terbiyesizlik ve ciddiyetsizlik vardır...Ama nerde bizde öyle yönetim nerde elini masaya vuracak yönetim nerde...

Yorum

• Ya biz başkaldırmadıgımız surece kendımızı gostermedıgımız surece bu boyle devam eder bu adamlar bole alışmak lazım ama bı gun bı patlıcaz gorcekler
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bunlara verilecek en iyi cevap seneye kafalarına vura vura alınacak bir şampiyonluktur,yoksa etrafta it çok hangi birini susturacaksın ki..
                                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X