belki haberleri yoktur selçuk abi arayıp söylemek lazım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Bolu Gerede Kampı Belli Oldu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
-
boludan bende varımİlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledesenize organizasyon sırası bize geldi yani boluya heyyy Boludaki uşaklar örgütlenelim ya kaç kişi varr .......
Yorum
-
Doğru, Körfezde millete köfte-balık ısmarlayıp susturma peşindeler.Çok zeki bunlar ne yapacağız bilmem....İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki haberleri yoktur selçuk abi arayıp söylemek lazım...
Yorum
-
yimehten konuşamamışlardır şimdi.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
ki bizim ikinci resimde ikinci küçük bi mangal görünüyo işte BMN-İSTANBUL'un kıvrak zekası burda işe yarıyor büyük mangalda etler pişerken küçük mangalda ateş devam ediyor ve köz oluşturuluyor büyük mangalın enerjisi azaldığında hemen takviye yapılıyor..
tabi bu sadece BMN-İSTANBUL'a ait bir özelliktir 20 kg soğan pişirmek için gelenlere deil
Yorum
-
Takım iki grup halinde kamp yapacakmış Gerede de. Bu takım oyuncularını bir arada göremeyeciz demektir. 2. Grup as futbolcular olacakmış genelde..
Yorum
-
Allah'ın izni ile tayinim Düzce'ye çıkıyor o zaman ben de orada olurum inşallah gerçi biraz zamanlama problemi yaşarım gibi geliyor ama bakıcaz artıkın
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
haziran 10/11 de kamp yapılan oteldeyim..inşallah kampa gelirler de iki taktik veririm , oyun planı falan
ZİYA HOCAYA MANTALİTE DERSLERİ FALAN
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum