arkadaşlar şimdiden iddialı olmayayım ama Allahtan bir zeval gelmezse ben kesin geleceğim ....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Bolu Gerede Kampı Belli Oldu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İmkansızlıklardan soğanla beslenen, değil yiyecek eti yakacak kömürü olmayan Ankara ekibinin; kilo kilo etle beslenen, odun diye ağaçları lezzet uğruna kuzuları deviren İstanbul'a karşı aldığı gururlu galibiyete şahit olmuştu Gerede. Bunu değil şans verilen, soğanlarıyla dalga geçilen Ankara başardı. Acaba Yayla Cup 2007 de sonuç ne olacak? Ankara yine sadece ruhuyla mı inecek sahaya yoksa o da İstanbullaşacak mı?Koyverdun gittun bizi...
Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
Republic of Of
[COLOR="DarkRed"]
Yorum
-
işte bu yazı herşeyi anlatıyor istanbul mangal yakmayı soğan sohbeti yapmayı bırakta kanpa gir bence gerçi bişi farketmeyecek ama biraz heyacan yaşarsınız hiç deilseİlk olarak pacos_bill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmkansızlıklardan soğanla beslenen, değil yiyecek eti yakacak kömürü olmayan Ankara ekibinin; kilo kilo etle beslenen, odun diye ağaçları lezzet uğruna kuzuları deviren İstanbul'a karşı aldığı gururlu galibiyete şahit olmuştu Gerede. Bunu değil şans verilen, soğanlarıyla dalga geçilen Ankara başardı. Acaba Yayla Cup 2007 de sonuç ne olacak? Ankara yine sadece ruhuyla mı inecek sahaya yoksa o da İstanbullaşacak mı?GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ
Yorum
-
La bıdı bıdı yapmayın 4-3 maçı 4-4 yaptınız diye bu kadar havalanmayın. Arar bulurum arşivden, havada kalmasın laflarınız. maçın bitimine 2 dakika kala oyundan çıkmıştım ve o arada 4-3 galiptik hatta sizden birileri gelip "abi 4-4 bitirelim mi ?" dedi. Ben çıktıktan sonra bir gol olduğuna göre maç kaç kaç bitti ? 2 litrelik kolayı makarasına kupa diye havaya kaldırdınız diye maçı kazandığınızı zannetmeniz ammada komik ha.
pekısbill maçı aç karna oynamadınız, halinize kıyamayan BMN - İstanbul sizi bilimum et, sucuk, tavukla besledikden sonra sahaya çıktınız. Yok öyle fukara edebiyatı.
Sabrediyoruz ama hala doğruyu söylemiyorsunuz, olmuyo böyle.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
mangal alev alırsa tuz kullanın arkadaşlar veya sirkeİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResim istermisiniz ?
BMN-Ankara'yı soğan ekmeğe muhtaç eden mangal kahramanları. 

soğanıda ızgaraya sürerseniz hem güzel tad verir ete hemde et yapışmaz ızgaraya birkaç püf noktası size
TrabZonguldaklı...
Yorum
-
Konuya ilişkin bütün bilgi ve belgeler aşağıdaki başlıktadır. Herkesi baştan okumaya davet ediyorum.
Bu da Kaya'nın açıklaması, aha bi de linki
"Erkan abi begenmediniz mi kupanizi. Valla kendi ellerimle takdim ettim. Hem kupa hem içecek böylesini bulamazsiniz."
Fazla zorlamayacağım sonra taraftardan fakslar yağmaya başlar kupadan çekilirsiniz.
Erkan Abi(Cess),
Bu arada geçen seneden soğanlar senin arabada kalmıştı, bizi bu en önemli masraf kaleminden kurtarırsın bu sene inşallah.
Bu da İstanbul'un sanayi tipi mangalı
Koyverdun gittun bizi...
Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
Republic of Of
[COLOR="DarkRed"]
Yorum
-
Geçen sene soğanı çok getirdik diye şimdi kimse soğanda getirmez
En son Mehmet tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 15:16.
Yorum
-
umarım beni hatırlamısındır emorfo 2004 yılında gitmiştik...boludan fatihİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize yine Bolu yolu göründü
Yorum
-
-
tarıh buyuk bır ıhtımalle erkene cekılecektır bu tarıh uefa ya katılma ıhtımalımıze gore belırlenmıstıMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Yorum
-
Kulüp heralde yeni kamp tarihlerini açıklayacaktır.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuly 7/8, 2007 2nd round Intertoto Cup, 1st leg
July 14/15, 2007 2nd round Intertoto Cup, 2nd leg
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum