Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Bolu Gerede Kampı Belli Oldu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

belki haberleri yoktur selçuk abi arayıp söylemek lazım...
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      desenize organizasyon sırası bize geldi yani boluya heyyy Boludaki uşaklar örgütlenelim ya kaç kişi varr .......
      boludan bende varım

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        belki haberleri yoktur selçuk abi arayıp söylemek lazım...
        Doğru, Körfezde millete köfte-balık ısmarlayıp susturma peşindeler.Çok zeki bunlar ne yapacağız bilmem....

Yorum

yimehten konuşamamışlardır şimdi.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

REsimlere bakıyordum da baktım ne takılmış objektiflerimize şimdi 1. resimdeki de mangal 2. resimdeki de di mi ?

Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

ki bizim ikinci resimde ikinci küçük bi mangal görünüyo işte BMN-İSTANBUL'un kıvrak zekası burda işe yarıyor büyük mangalda etler pişerken küçük mangalda ateş devam ediyor ve köz oluşturuluyor büyük mangalın enerjisi azaldığında hemen takviye yapılıyor..

tabi bu sadece BMN-İSTANBUL'a ait bir özelliktir 20 kg soğan pişirmek için gelenlere deil

Yorum

Takım iki grup halinde kamp yapacakmış Gerede de. Bu takım oyuncularını bir arada göremeyeciz demektir. 2. Grup as futbolcular olacakmış genelde..
                hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                .

Yorum

Allah'ın izni ile tayinim Düzce'ye çıkıyor o zaman ben de orada olurum inşallah gerçi biraz zamanlama problemi yaşarım gibi geliyor ama bakıcaz artıkın
                  Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

haziran 10/11 de kamp yapılan oteldeyim..inşallah kampa gelirler de iki taktik veririm , oyun planı falan ZİYA HOCAYA MANTALİTE DERSLERİ FALAN
                    Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                    ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

gerededen sonra birde bolu aladağa gelirsiniz gölcük vesaire süper mesiyer alanları var bekleriz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X