Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Bolu Gerede Kampı Belli Oldu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eğer o sıralar istanbulda olursam gitmeyi çok istiyorum

çok merak ettim şimdi yaa...Mangal lafını duyunca dayanamıyorum

inşallah o ortamda bulunmak hepimize nasip olur...

(UEFA)

Yorum

desenize organizasyon sırası bize geldi yani boluya heyyy Boludaki uşaklar örgütlenelim ya kaç kişi varr .......
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

Ziya Hoca ve Yönetim Gerede kampına kadar istifa etti etti yoksa BMN geliyor

ilk büyük miting Gerede de
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Niye Istifa etsin Adam Manyakmi

Sizin ile Mangal Keyfi yapar ve Mantalite Dersi verir

Bakalim Ziyami daha Dayanikli cikip kacar yoksa sizmi kacarsiniz
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak fatihmats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi beni boludan alacak biri varmı aranızda eger aracınız yoksa otele ulasmak zor.. 4 yıl önce gitmişdim..
            Kardeşim merak etme, seni de geçerken yoldan alırız.

Yorum

Kocaeli olarak kamp zamanı takımımızın yanında olacagız
              BMN|KOCAELİ

Yorum

4 Temmuz'da final yapan Hâcettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na teşekkürü bir borç bilirim.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saol gökhan kardes haberlesiriz..

Yorum

İlk olarak GökhanBozyigit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gökhan boluya gidecek tekrar geri dönüp geredeye gelecek zannedersem
                    GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resim istermisiniz ? BMN-Ankara'yı soğan ekmeğe muhtaç eden mangal kahramanları.

Yav bu resim yine mi çıktı ortaya.

Şu yaşıma kadar pikniğe gitmiş adam değilim, nasıl bir şeydir diye merak edip geçmişim mangalın başına, yaşlı işgüzarın biri de (kim çeker bu tür manasız resimleri herkes bilir zaten) hemen basmış işte deklanşöre. Durum bundan ibaret...
                      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        4 Temmuz'da final yapan Hâcettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na teşekkürü bir borç bilirim.
                        İyi de biz gidersek 7 veya 8 temmuzda gideceğiz. Bence sen teşekkür et dekanlığa.

İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yav bu resim yine mi çıktı ortaya.

Şu yaşıma kadar pikniğe gitmiş adam değilim, nasıl bir şeydir diye merak edip geçmişim mangalın başına, yaşlı işgüzarın biri de (kim çeker bu tür manasız resimleri herkes bilir zaten) hemen basmış işte deklanşöre. Durum bundan ibaret...
                        O manzaraya rağmen "Gelin gelin et pişti " diye milleti çağıran sen değilmiydin ? yanlış hatırlıyorum demekki.
                        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 21:55.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de biz gidersek 7 veya 8 temmuzda gideceğiz. Bence sen teşekkür et dekanlığa.
                          İşte bu çok iyi oldu.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Soğan erkelerinide görmek isteriz Gerede'de
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

soğan fazla gelirse başına fırlatacam onları harun
                              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gökhan boluya gidecek tekrar geri dönüp geredeye gelecek zannedersem
                                Cemil ben seni göndermeyi düşünüyordum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X