Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Bolu Gerede Kampı Belli Oldu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu kez savunmada deil hucum oynıyacam bmn ankara korkun benden

Yorum

eğer o sıralar istanbulda olursam gitmeyi çok istiyorum

Yorum

abi nedir bu bee gerede gerede baska kamp yeri yok mu???
        gitsinler bi brezilyada yapsinlar kampi ordada teknik kapasitesi yüksek olan takimlara karsi oynasinlar...veya ispanya italya ABD gibi yerlerde kamp yapsinlar..
        nedir bu gerede gerede..ondan sonra kesin almanya kampina giderler her zaman oldugu gibi..

simdi kimse gelipe ama en cok taraftar almanyada demesin..cünkü hazirlik maclarini oynadigimiz sahalarda belli
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Türkiye bu yıl su değil soğan kıtlığı yaşayacak anlaşılan
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Harunum sen hangi mangalın başındaysan orada olacağım... Ne de olsa sen işini bilirsin...)))
            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Harunum sen hangi mangalın başındaysan orada olacağım... Ne de olsa sen işini bilirsin...)))
              abi bu sefer hazırlıklı gidicez...adamlar ordunun mnagalını almış gelmiş o getirdikleri mangalda bi dana tek başına parçalamadan pişer bee yaaw

bizde iki odunla et pişirmeye çalıştık

bu sefer son teknoloji mangallarla gidicez...
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Resim istermisiniz ? BMN-Ankara'yı soğan ekmeğe muhtaç eden mangal kahramanları.

Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

50 kişiye bu mangaldan et yedireceklerdi sözüm ona. İnsafınız kurusun.
                  Biz mangalı yaptık yedik bitirdik. Baktık bunlar hala uğraşıyor neymiş mangalı yakacaklarmış. dedim gidin haurda mangal yanıyor pişirin etlerinizi
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

Bu sene bir aksilik çıkmazsa bende gitmek istiyorum.Hem belki bizde bmn Kocaeli olarak katılırız
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

abi beni boludan alacak biri varmı aranızda eger aracınız yoksa otele ulasmak zor.. 4 yıl önce gitmişdim..

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        50 kişiye bu mangaldan et yedireceklerdi sözüm ona. İnsafınız kurusun.
                        Biz mangalı yaptık yedik bitirdik. Baktık bunlar hala uğraşıyor neymiş mangalı yakacaklarmış. dedim gidin haurda mangal yanıyor pişirin etlerinizi
                        hazır yanan mangal varken niye ugraşalım mangal yakmakla yeşillin tadını çıkardık işte.SİZ BU SEFER İKİ MANGAL GETİRİN İKİSİNİ AYNI ANDA YAKARSINIZ BİZDE BEKLEMEMİŞ OLURUZ
                        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resim istermisiniz ? BMN-Ankara'yı soğan ekmeğe muhtaç eden mangal kahramanları.

abi o mangalın başında Canın yaptığı çabalara boş boş bakan benim
                          abi mangalın büyüklüğüne bak,insaf yaaw,iki odunla yanıyo,eti koyunca sönüyor
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Hayirli kamplar.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Bu ne güzel bir başlık böyle Gerede organizasyonundan sonra geçen yazı iple çekmiştik ama takım Gerede'ye gelmemişti. Tüm hevesimizi bu yaz çıkaracağız inşallah.
                              Önceki organizasyonun tadı damağımızda kalmıştı

Yine BMN ist-ank çekişmesi gözleri yaşartıyor. SOĞANlardan mı acaba
                              Fanatik Pacci

Yorum

Bize yine Bolu yolu göründü
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X