Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Trabzonspora yakismadi!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Trabzonspora yakismadi!

Sevgili Trabzonspor Taraftari.

Dün aksam maci dikkatle Takip ettim.

Eminim bircogumuzda oldugu gibi sahada olanlardan cok Tribünde olanlari Takip ettim.

Hepimizin beklentileri vardi ve maalesef bu beklentiler yerini kismende olsa üzüntüye birakdi.

Dün Ibrahim Haciosmanoglu ile gurur duyanlar oldu.

Bunu anlamak MÜMKÜN degil.

Dün Trabzonspor Baskanini (kim oldugu önemli degil) Fenerbahceli yapanlar ve bu Büyük Kulübü kücük düsürenler oldu.

Dün biz kimsenin Adami degiliz diyenler ve yazanlar oldu ama kisiler icin Slogan atarak bunun tersini ispat ettiler.

Dün Trabzonspor Baskaninin Ailesine Küfür edenler oldu.

ISTE BUNU HIC AMA HIC ANLAMAK MÜMKÜN DEGIL!!!

Ben Yönetimin Kongre kararini almasi gerekdigini savunanlardanim ve kesinlikle Protesto edilmeleri lazimdi ama zamaninda Besiktasin Serdar Beye yapdigini bizim Taraftarimiz asla ve asla Nuri Beye yapmamasi gerekirdi.

Bir Insanin Annesini sövülürmü ya?

Bu nasil bir zihniyet.

UTANIYORUM!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Başkanın ailesine küfür edilmedi . Ben duymadım. Ali Koç ( ki ben ce gereksizdi) diye küfredildi. Bu Albayrak olarak anlaşılmış olabilir. Tıpkı Sivas tezahüratının bjk diye anlaşılması gibi.

Bu arada umarım Bursa maçını seyircisiz oynamak zorunda kalmayız. Küfreden taraftarlarımızın sayesinde
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Etik değildi. Yönetim istifa, Albayrak istifa tezahüratları kafiydi. Fakat anne gibi kutsal değerlere söz söylemek büyüklüğümüze yakışmadı. Orada Sivasspor başkanı ve yöneticileride vardı.

Keşke taraftar bu durumlara düşmeseydi de dün o küfürler edilmeseydi.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

BaŞkan Trabzonsporludur. Bunu Herkes Bİlsİn. Bİlİp Bİlmeden Yorum Yapmasİn. ANASI KÜFÜR ETTİRENLERE YAZIKLAR OLSUN SİZ TRABZONLU VE TRABZONSPORLU OLAMAZSINIZ. Buraya Gelİrkende BaŞbakan Ona Gİrme Dedİ Bu İŞe. OyÜzdende Aralarİ Bozuldu. Federasyon SeÇİmlerİnde Ulusoyu Destekleyerek Ve SeÇtİrerek Yİne HÜkÜmete Kafa Tuttu. Sİyaset İÇİn Gelseydİ Bunlarİ Yapmazdİ. Sadece Bu İŞİ Çok İyİ BİlmedİĞİ AnlaŞİldİ. GerÇİ BaŞkan OlduĞunda Ben SÖylemİŞtİm Yapamaz Dİye İyİ Bİr TanİdİĞİ Olarak Ve SÖyledİklerİm Çİktİ. DÜn Statta Anasİna Edİlen KÜfÜrler Bence Çok YanlİŞtİ. HİÇ Bİr KÜlÜbÜn Taraftarİnİn BÖyle Bİr Hakkİ Yoktur. Nurİ Albayrak Kulube GeldİĞİnde BİrÇok KİŞİnİn Nemalanmasİnİ KestİĞİ İÇİn Çok Sert EleŞtİrİlmektedİr. Atay AktuĞun YeĞenİ 15 Mİlyar MaaŞ Almaktaydİ KulÜpten. Ama SonuÇta BaŞkan Ve Ekİbİ BaŞarİsİz OlmuŞtur. Bu İŞ Korkak Zİyayla Olmaz. Takimin Bİ Amaci Kalmayinca HÜcum Oynatmaya BaŞladi. Bu Sene Şampİyon OlabİleceĞİmİz En Uygun Seneydİ. Ama Tekkenİn Satilmasiyla Bu Şansi Kaybettİk.

Yorum

Olayın gerçeklik boyutu nedir?
          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

her türlü küfüre hayır ben annemle maçlara gidiyorum ankarada ve küfür duyunca yüzüne bakamıyorum trabzonspor taraftarı cağdaştır ve zeki dir gercek taraftarın yaptıgına inanmıyorum bunu bunu yapanlar takıma zarar vermek isteyen zihniyetlerdir
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Küfür Ali Koça yapıldı.Yanlış anlaşılma var herhalde.Sonuçta hiç küfür edilmeden protesto yapılsa çok daha iyi olurdu.

Yorum

İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın ailesine küfür edilmedi . Ben duymadım. Ali Koç ( ki ben ce gereksizdi) diye küfredildi. Bu Albayrak olarak anlaşılmış olabilir. Tıpkı Sivas tezahüratının bjk diye anlaşılması gibi.

Bu arada umarım Bursa maçını seyircisiz oynamak zorunda kalmayız. Küfreden taraftarlarımızın sayesinde
                Bende duymadım.Yanyana oturduğumuz için bilmiyom ama
                Neysem yani Fb ve ali Koç haricinde küfür yoktu.

Yorum

gercekten bukadarida utanc verici...sen ziya dogani ve yönetimi dogru düzgün protesto edecegine albayragin anasina küfür ediyorsun , haciosmanoglunu savunuyorsun , ali kocun anasina küfür ediyorsun...bikere bize ne ali koctan...trabzonspora mi laf atti? hayir...eee bizim stadda adamin kalkmis anasina küfür ediyor...utanc verici...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Başkanın ailesine küfür edilmedi.Tek küfür edilen kişi Ali Koç idi.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yahu birde bu ali koçtan bize ne?? ne kadar meraklıyız bizle ilgisi olmayan lüzümsuz insanları dilimize dolamaya, hey Allah ım yaa...

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkanın ailesine küfür edilmedi.Tek küfür edilen kişi Ali Koç idi.
                        Öyleyse bu topic değişmeli bence..
                        Herşeye rağmen Ali Koça da olsa küfür yanlıştır. Hem bize ne ondan..
                        Edeceksende protesto edeceksin..
                        Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

bende duymadım başkanın sadece istifasını istediler küfür edilen ali koç idi
                          SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                          SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                          SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

doğru değil bu ama ali koç'un kulağını epey çınlattı taraftar.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

arkadaşlar hemende gaza gelmeyin yok öyle birşey.Taraftar neden Nuri Albayraka küfür etsin akıl var mantık var.Ali Koç ve Fb hariç hiçbirşeye küfür edilmedi.Bu da yanlış orası ayrı konu.Ama konu başkana küfür ise öyle birşey olmadığına biz eminiz.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X