Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Trabzonspora yakismadi!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bulunduğunuz ortamda tezahürat yapılıyorsa diğer tribünlerden yapılan tezahüratları ve küfürleri duymamanız gayet normal. Tv'den gayet net duyuluyordu bir kaç küfür, ayrıca Trabzon'daki basın mensupları da küfürleri basın tribününden duymuş olacak ki Ergun Ata bile kınadı bu durumu.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Koç ....... dediler İlhancım.
      Diyorum ya sizler staddaydınız. Bizler ekran karşısında.

Yakında netlik kazanır..
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

bence bu topic trabzonspora zarar veriyor..
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bulunduğunuz ortamda tezahürat yapılıyorsa diğer tribünlerden yapılan tezahüratları ve küfürleri duymamanız gayet normal. Tv'den gayet net duyuluyordu bir kaç küfür, ayrıca Trabzon'daki basın mensupları da küfürleri basın tribününden duymuş olacak ki Ergun Ata bile kınadı bu durumu.
          küfür varsa bireyseldir.bireysel olarak ne küfürler duymuşumdur kapalıda özellikle faruk özak'a.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Bugün yapilacak Toplantinin önemi dahada artti bence.
            Baskan kesinlikle aciklama yapacakdir.

Umarim bundan daha iki üc Hafta önce Bursaspor Baskaninin agzindan duydugumuz laflara benzerini duymayiz.
            Onunda Annesine küfür edilmisdi.

Insallah Sayin Albayrak Kongre karari alir ve Istifa eder ama Insallah küfür edilmemisdir ve Istifa sebebi bu olmaz!
            Cünkü o zaman Taraftar olarak bizde mahcup duruma düsecegiz.
            Gidisi böyle olmamali.

Bize yakismaz.

Dün mac esnasinda gercekdende bende duydum ama dün zaman zaman gercekdende neredeyse Tribünün her kismindan ayri Tezahüratlar yükseliyordu.
            Karismis olabilir.
            Asla ve asla kimsenin günahini almak istemem ve kimseyi üzmek istemiyorum.

Umarim bu konu acikliga kavusur.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              albayrak uyuma ali koç'a sahip çık ve fenere sahip çık tezahüratlarını duydum.küfür yoktu.
              Bunu bile şimdi duyuyorum.
              Belki de bi anlık başlamış arada gitmiş bişydi.Duymadım çünkü.
              Basın mensupları içinse sadece şunu diyebilirim ferdi birileri bi ağız belkim bağırmışlardır yoksa kesinlikle biz böle bi küfürlü tezahürat bizimkilere yapılmış duymadık.
              Zaten bi grup tezahhürata başlayacınca bi grup davul çalmaya başlıyodu.Kesiliyodu sık sık bazı tezahüratlar.
              Ama Albayrak İstifaa tezahüratları çok netti,hep birlikte söylendi diyebilirim.Hemde makamlı .

Yorum

biz dogru dürüst protesto etmesini bile beceremiyoruz,protesto edilecekse edepli bir sekilde adam gibi edilir.
                bir pankarta biz kimsenin adami degiliz yaziyor diger pankarta ise ibrahimler bas taci ve ibrahim diye tezahürat yapiliyor bukadar rezil bir protesto ben görmedim.
                Inne'd-Dine indAllahi'l ISLAM

Devlet makamı, millet tarafından ehli olmayan kimseye saltanat tahtı yapılıp oturtuldu mu, o millet felaketi gözlemelidir.Ravi: Buhari

Yorum

.... ..... trabzon .....

bi ara kulağıma geldi. ama net duymadım.. işallah albayrak deildir dedim içimden.. trabzondaki arkadaslar da yok öle bişey dediğine göre içim rahatladı. başkanlığı bırakmasını istiyoruz.. ailesine küfredilmesini deil..
                  Hadi eyvallah..

Yorum

Hacıosmanoğlunu destekliyordum ama taraftarlara para verip bağırttığı çok belli umarım kulüple ilişiği kesilir bugün. Trabzonspor üzerinden para kazanan! o sözüm ona taraftarlarında cehenneme kadar yolu var Satılık İnsanlarsınız siz Kaç Para Fiyatınız Söyleyinde Belki Lazım Olur
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

merhaba trabzonspor tarafdari hepimiz bir takim tarafdariyiz vede bizler trabzonspor.umuzu cok cok seviyoruz söyle diyelim küfüre hayir am ma bu yönetime söylenen herseyi destekliyorum nedeni mileti cahil yada altal saniyorlar bizlere ve millete vaetde bulunuyorlar sonrasi yok hani nerde yildizlar mazide kaldi fatih gibi bir oyuncu satan yönetimden ne beklenir madem sampiyon olacaksin al yani 5 tane daha yildiz ol sampiyon o zaman sana tebrik yagar milet seni ayakda alkislar ben unutdum ne kadar oldu sampiyon olamamayi senesini bilmiyorum artik nasil bizler cocuklarimiza trabzonspor,u anlatacagiz anlatamiyoruz bence söyle delikanli bir baskan gelmesi lazim transferi iyi yapacaksin alacaksin madem sampiyon olacaksin ilk önce su teknik direkdörü degistir adam fitbollan hicmi hic anlamiyor böyle korkak fitbol yok mazide kaldi artik alin mesala su daum köln ,den görevi birakacakmis alin su fatih tekkeyi geri alin sakaryaspordan martinez alin 3 tanede söyle yildiz mesela roberto carlos ne bileyim aklima gelmiyor rudd vanistelroy böyle oyuncular alinmali o zaman champion olursun yoksa ha ha sana böyle tezaruat yaparlar albayrak gercekden gitmeli söyle okkali baskan olmali siz sayin trabzonspor trafdari gercekden sizleri sonuna kadar desdekliyorum gönlümden vede can dan keske bizlerde türkiyede olsakda sizlerlen sirt sirta versek desdek olsak insallah oluruz bir gün .selam saygilar sunuyorum bu yönetimi gönderin.sizin elinizde..

Yorum

Anlamadığım bişey daha. Neden Yönetim istifa yerine Albayrak istifa tezahüratı yapıldı?Sadece başkan olduğu içindir inşaallah

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlamadığım bişey daha. Neden Yönetim istifa yerine Albayrak istifa tezahüratı yapıldı?Sadece başkan olduğu içindir inşaallah
                          Aynı şeyi maçta ben söyledim.Tabiki altında başka mesaj var.Yönetim İstifa yerine neden Albayrak İstifa deniyorki.Albayrak belkide bu taraftara oynayan adamları yanına almasaydı bu hallere düşmeyecekti.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

Ziya Pasa guzel bir soz soylemis; nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
                            Seviyeli kelimlerden anlamayan insana anladigin kelimeler ile istifa cagrisindan bulunulmus. Bunda o kadar da garipsenecek birsey yok.

Yorum

Nurİ Bey

ArkadaŞlar Nurİ Albayrak Ta SuÇ. Taraftar Anana KÜfÜr Etmeden Evvel İstİfa Etse Bunlar Olmazdi. Maalesef YÖnetİcİler Analarina KÜfÜr Edİlmeden KoltuĞu Birakmiyorlar. Olmamasi Gerekİrdİ Ama Taraftarida Anlayin Bİraz . Bu YÖnetİm De İstİfa Etmeyerek Adeta Taraftarla Alay Edİyor.

Yorum

İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ArkadaŞlar Nurİ Albayrak Ta SuÇ. Taraftar Anana KÜfÜr Etmeden Evvel İstİfa Etse Bunlar Olmazdi. Maalesef YÖnetİcİler Analarina KÜfÜr Edİlmeden KoltuĞu Birakmiyorlar. Olmamasi Gerekİrdİ Ama Taraftarida Anlayin Bİraz . Bu YÖnetİm De İstİfa Etmeyerek Adeta Taraftarla Alay Edİyor.
                                Biz de taraftarız ama kimsenin anasına küfür etmiyoruz. Bu kadar saçma bir tez olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X