Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Trabzonspora yakismadi!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

eger dogruysa taraftar olayı abarttı o zaman..
    protesto dedigin devra arasında veya mac sonunda yapılır.. ama önemsiz mac oldugu için 90 dk yapıldı.. evet bu da güzel ama insan gibi potesto yapılır.. sonucta oda bir trabzonun başarısını istiyor herne kadar görevinde başarısız olsada.. ana bacı küfredildiyse gerçekten cok acı..
    UTANIYORUM
    aMA LİG TV DE KÜFÜR FALAN DUYMADIM
    ali koça da küfür etmek yakısmadı bize ne onlardan küfür edene kadar futbolculara destek verilseydi fener ne kadar hakketsede küfürü.. küfür edilmemeliydi :=)
    En son yns61 tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 12:47.
    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

Bu gün köşesinde Anti-Albayrak olmasına rağmen Ergun Ata bile bu konuyu kınadı. Daha öncede aynı şekilde küfür edildi ve bu küfürler organize ediliyor. O zamanlar başkan bu taraftar gruplarını topladı uyardı. Tribünlerde küfür istemiyoruz dedi. Ancak bu taraftar diye geçinen keneler anlamamış herhalde. Ben başkan olacam varya bu satten sonra ne taraftar grubu bırakırdım Trabzon'da ne de başka bir şey. Trabzonspor'un sırtından geçinen bütün asalakları tıkardı nezarethaneye, bir daha değil stada girmek, Avni Aker'in yanından bile geçemezler. Taraftarmış sizin gibi taraftarın ben...
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

keşke ali koç ada küfür edipte onun seviyesine inmeseydik

her türlü küfüre hayırrrr
        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Olay netleşmeden yorum yapmak doğru değil. Mutlaka iyi bilen birileri vardır bu olayı
          Ama ben hala ısrar ediyorum .Albayrak'ın ailesine küfredilmedi.
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Tribünlerde olan bazi arkadaslar Baskanin Annesine küfür edildigini savunuyorlar. Ben dün Tribünde olan bazi arkadaslardan bu duyumu aldim.
            Maci seyrederkende duydum ama zaman zaman o kadar karisikdiki belkide gercekden Ali Koca küfredilirken (ki buda dogru degil) yanlis anlamis olabilirim.

Birde bugün bu Forumda bunu yazanlar oldu.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Nesi netleşcek Elif.Ordaydık öle bişi olmadı ki?Bireysel bi kaç kişi zırvalamışsa onu bilemeyiz.Ama küfür falan olmadı.
              Fb ve ali koça kısa bir süre için yapıldı.Nerden çıkardılsarsa Fb ile ne işimiz varsa.Neyse olay budur.Ortamı bulandırmanın bi anlamı yok.
              Kimse yukarda bahsedilen şeyleri etmedi.Yok böyle bişey.

Yorum

Bende duymadım Ayrıca bize ne Koç , koyun falan filan
                Trabzonspor için mi geliyosun maça ?Yoksa Hacıosman için mi?

Yorum

Dün stadta yaşananlar adına ben utandım isterdim ki bütün tribünler bir agızdan Yönetim istifa Ziya istifa Sayitoğlu istifa Hacıosmanoğlu istifa diye bagırsın Ama dünkü yaşananlar bunun tam tersi idi.

Belkide bu durumda en suçsuz olan Nuri Albayraka müthiş bir öfke var ama her yapılanı bozan kendi kariyerlerinden başka hiçbir şey düşünmeyen Sayitoğluna hiçbir tepki yok Hacıosmanoğluna ise bırakın tepkiyi destek var

Yönetim istifa derken ibrahim diye tempo tutanlar hiçbir alakası yokken sivas diye bağıranlar Trabzonspor hakkında hiçbirşey söylememesine ragmen Ali Koç un annesine küfür edenler ziya doğan denen çapsız herife en ufak bir aleyhte tezahurat yapmayanlar nasıl kongre istiyor veya şampiyonluk istiyor anlaşılan herkes yeşilin peşinde.

Buradan Avniakerdeki gerçek vefakar Trabzonspor taraftarını ayrı tutuyorum.
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

Ailesine edilen küfürler bir yana en büyük küfürlerden biri de "Fenerli başkan istemiyoruz" tezahüratıdır. Keşke herkes Albayrak kadar Trabzonsporlu olsa keşke...
                    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Sanırım bir kaç kişinin ferdi tepkisi yansımış olabilir dışarı . Bu bütün taraftara mal edilecekse varsın edilsin o zaman
                      Ama 3. kez yazıyorum kesinlikle böyle bir şey yok .... Olmamalı da
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Bu topic' i birileri kaldırsın artık. Küfür edilmesi ise uzatmanın anlamı yok.

Yorum

Biz kahvede izliyorduk maçı.. Bir ara şu ses yükseldi " Albayrak ananı Trabzon .. " Ya bizler yanlış duyduk ya da bağırıldı bu. Lig tv zaten mikrofonları kıstı hemen. Kısa bir süre duyuldu. Yanlış duyabiliriz dicem ama kahvede onca insan vardı. Hatta bir amca şey dedi. Yakışıyor mu Trabzonspora başkanın anasına küfretmek.

Tabi staddaki arkadaşlar daha iyi bilicektir :s
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

albayrak uyuma ali koç'a sahip çık ve fenere sahip çık tezahüratlarını duydum.küfür yoktu.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

eğer gerçekten doğruysa gerçekten kınanması gereken bir davranış
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz kahvede izliyorduk maçı.. Bir ara şu ses yükseldi " Albayrak ananı Trabzon .. " Ya bizler yanlış duyduk ya da bağırıldı bu. Lig tv zaten mikrofonları kıstı hemen. Kısa bir süre duyuldu. Yanlış duyabiliriz dicem ama kahvede onca insan vardı. Hatta bir amca şey dedi. Yakışıyor mu Trabzonspora başkanın anasına küfretmek.

Tabi staddaki arkadaşlar daha iyi bilicektir :s
                                Ali Koç ....... dediler İlhancım.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X