Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşbirliği var mı yok mu FIFA kararını bildirdiğinde göreceğiz.
    6E1414D8-17BE-4D78-802D-697BD7EAC9B8.jpeg
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]15396[/ATTACH]
      Siyasetin işbirliği yaptığı konusunda sanırım kimsenin şüphesi yoktur. Ama cumhurbaşkanı nın Ustayı çağırıp seni başkan yaptırayım sende şu meseleyi hallet emeklerinin karşılığını bir şekilde öderiz dediğini yada dedirttiğini sanmıyorum. (Üstü kapalı yazmadım)
      Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Her sene yaptığımız kadroyu sil baştan hatasına dusmeyelim tamam transfer politikamızı degisecegiz ama yavaş yavaş yapalım ilk iş kaliteli bir hoca ve alt yapıyı iyice bir taramadan geçirmek.
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• 2016 Yıından:

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık...

2018 Yılından:

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından yapılacak özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı. Kurul daha önce “yoğunluk arttırılıyor” diyerek buraya yapılacak spor hastanesine onay vermemişti.
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 20:27.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

2016 Yıından:

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık...

2018 Yılından:

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...liyor-2168468/
            Benzer haberler spor klüpleriyle ilişkisi olmayan kişiler içindebulunabilir. Yaniçok özel bir bigi sahibi değilseniz bu haberler o yönde bir anlam taşımayabilir
            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• tarihmizin en rezalet kongresi oldu
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurulu sona erdi. Yapılan oy sayımı sonucunda Ahmet Ağaoğlu, 1329 oyla başkanlığa seçildi.

Açıklama sonrası konuşan yeni başkanımız Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi:"İçinde bulunduğumuz salona ismini veren rahmetli Hayri Gür'ün ölüm yıldönümü. Kendisini rahmet ve şükranla anıyorum. Görevi devraldığımız Muharrem Usta ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yarıştığımız Metin Kaya ve Levent Sekban beyefendiye de teşekkür ediyorum. Trabzonspor için var gücümüzle çalışırken onların desteğini de arkamızda göreceğimize inanıyorum.Tüm gün dinlediğimiz 50. yıl marşındaki gibi güzel günler önümüzde. Bu güzel günleri inşallah hep birlikte, birlik beraberlik içerisinde göreceğiz. Biz biriz, biz Trabzonspor'uz, bu şehre tutkunuz. Bordo-Maviye vurgunuz, Trabzonspor'a sevdalıyız. İşimiz hiç kolay değil, biliyorum ama sizlerle birlikte aşamayacağımız engel, yapamayacağımız hiçbir şey yok. Umudumuzun bittiği yerde hırsımız bitmeyecek. İnşallah Trabzonsporumuzu hep birlikte el ele, omuz omuza, görmek istediğimiz yerin en üstüne götüreceğiz"

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu'nun teşekkür konuşmasının ardından yeni yönetim kurulumuz basın mensuplarına poz verdi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

SANDIK SONUÇLARI

1. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 157 - Metin Kaya: 7 - Bağımsız üye adayı Levent Sekban 3
                2. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 165 - Metin Kaya: 16 - 10 Geçersiz
                3. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 132 - Metin Kaya: 18 - 11 Geçersiz
                4. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 117 - Metin Kaya: 7 - 12 Geçersiz
                5. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 114 - Metin Kaya: 5 - 8 Geçersiz
                6. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 95 - Metin Kaya: 12 - 9 Geçersiz
                7. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 90 - Metin Kaya: 15
                8. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 84 - Metin Kaya: 10 - 8 Geçersiz
                9. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 83 - Metin Kaya: 13 - 13 Geçersiz
                10. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 87 - Metin Kaya - 16 - 5 Geçersiz
                11. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 49 - Metin Kaya - 14 - 12 Geçersiz
                12. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 14 - Metin Kaya 6 - 3 Geçersiz
                13. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 18 - Metin Kaya 24- 2 Geçersiz
                14. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 44 - Metin Kaya 18 - 13 Geçersiz
                15. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 15 - Metin Kaya 7 - 2 Geçersiz
                16. Sandık: Ahmet Ağaoğlu 14 - Metin Kaya 7- 1 Geçersiz

TOPLAM OY: Ahmet Ağaoğlu 1328 - Metin Kaya - 211 - 124 Geçersiz
                En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 21:42.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• "3 sene sonra Türkiye Trabzonspor'u alkışlayacak" Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, hedeflerini ve planlarını beIN SPORTS'a açıkladı. http://tr.beinsports.com/haber/3-sen...u-alkislayacak

Yorum

• Usta niye basarili olamadi;
                    Goreve gelirken iyi niyetliydi
                    Ticari hayatindaki basarilar ozguvenini ve egosunu tavan yaptirmisti
                    Kulup yonetmeyi hafife aldi, koskaca bir sirketi basariyla yonetiyorum bir kulubun hakkindan mi gelemiyecem diye dusundu
                    Oysaki kulup yonetmek ozellikle trabzonspor gibi bir kulupse hicde kolay degildi
                    Oncelikle futbolun icinden gelen birisi degildi
                    Kulup yonetimi, futboldan,futbolcudan,futbol piyasasindan anlayacak bir tecrube ve bilgi birikime sahip degildi
                    Bunu nasil asabilirdi kendisi sadece en iyi bildigi is olarak kulubun parasini yonetir, futbol subesindeki butun isleri profesyonellere ve yonetimi icindeki bu isi bilen arkadaslarina emanet edebilirdi
                    Ama oyle yapmadi biz demedi ben dedi. Her isin hakkindan ben gelebilirim diye dusundu.
                    Bu anlayisi yonetimdeki diger arkadaslarinin kusmesine istifa etmesine sebep oldu.
                    Yaninda sadece usta gibi futboldan anlamayan meslekdaslari kaldi.
                    Takim kotu gittikce, isin icinden cikamadikca hata yapmaya basladi. Hatalarini iyi kullandigi turkcesiyle gecistirmeye kapatmaya calisti. O da bir yere kadar idare etti.
                    Tek adam olmaya calisti ve sonucunda yalniz kaldi.
                    Yalniz kaldiginda hava puslandi.kurtlar puslu hava sever misali futbol dunyasindaki cakallar sirtlanlar tilkiler futbol acemisi olmasindan istifa ederek etrafini sardi.akil hocaligina soyundular.
                    Sonunda onlarinda ne oldugunu anladi ama bu kulube pahaliya patladi.borc tavan yapti.
                    Artik isin isinden cikamayacagini anladiginda taraftar ve camianin tepkisi de tavan yapmisti.
                    Secime giderek kulup baskanliginin nimetlerinden yararlanarak daha da buyuttugu sirketlerinin huzurlu ortamina geri donmenin zamani geldigine karar verdi.
                    Kisaca kulubu yonetemedi.
                    Az once cokda umutlu olmadigim agaoglunun secim sonrasi konusmasina sahit oldum.ozellikle ustune basa basa ben demedi biz dedi.biz demeye devam ettikce basarili olacaktir insallah.biz demesi beklentilerimi arttirdi.
                    En son ensarusta tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 22:23.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya bana demagoji yapmayın ben kimseye çok büyük Trabzonsporlu falan demedim, herkes yaptığının karşılığını alır, oraya bile sponsor olabilmiş birinin bizim kulübümüze başkanken bize sponsor olması çok büyük bir lütuf olmasa gerek. Başkan olmadan önce sanki her yıl kombine-loca alan biri miydi sayın Usta? Kendine oy bile kullanamayacak kadar yeni bir tarihte kulübe üye olmuş biri en büyük Trabzonsporlu oldu birden, geçin bu konuşmaları ben yemiyorum yiyenlere afiyet olsun.

Bu kulübe tek bir adam sponsor olmazken bu adam olmuş.
                      Ne hikmetse siz kalkıp bu adama laf ediyorsunuz ama diğerlerine sessizsiniz. Ne kadar mantıklı
                      Bu kulüp tarihinde kaç tane başkan Trabzonspor'a sponsor olmuş? Merak ediyorum. Ama eleştirin siz, olsun
                      İcraat yapanı, para vereni eleştirin. Para vermeyen, sürekli kaçak güreşenleri baş tacı edin. Yakışır.
                      Ama haklısınız, biz demagoji yapıyoruz. Size o sözde Trabzonsporlular ile başarılar diliyorum.
                      Elini cebine atmayan, her fırsatta Trabzonsporluluk hikayeleri anlatanlarla mutluluklar diliyorum.
                      İyi akşamlar.

Yorum

Eğer siyâsetin adayı ise (bence öyle) siyâset hizmetinde bulunan kişileri ödüllendirir. Bu yüzden 30 mliyon euro verdi sponsor oldu fedâkâlık yaptı demek anlamsız. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

Şu konuda katılırım, bir gün gerçekten bu kulübe hizmet edecek bir başkan gelse, kulüpte yatıp kalksa, canla başla çalışsa, ağzıyla kuş tutsa onun için de denmeyen kalmaz, her türlü eleştiriye mâruz kalır. Bu da başka bir gerçek.

Valla hocam ağzı ile kuş tutma konusundaki görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum. Haklısınız.

Yorum

• 13. sandik yine en rezalet sandik
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nerden olduysa Usta sponsor 50 defa daha başımıza kakılacak heralde,basit bir ticari işlem sanki babasının hayrına mı sponsor oldu verdiğinin fazlasını aldı bir lütufmuş gibi anlatılmasından gına geldi artık.

Yorum

• Takımımız adına hayırlı olsun. Camia olarak etrafında kenetlendiğimiz ve beraberinde sportif başarıların geldiği başkan olarak anmak nasip olsun. Camia içi huzur gelmediği sürece bu takımın başarılı olmasının zor olduğunu düşünüyorum. Önümüzde çok uzaklarda olmayan bir Beşiktaş örneği var ne günlerden nerelere geldiler. İnşallah Ağaoğlu ve yönetimi bu zor süreci lehimize çevirmeyi başarır. Bize düşen desteklemektir.
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• Bu sandık sayıları neye göre belirleniyor çok merak ettim
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X