Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah hayırlı olur..Desteğe devam.
    Başarılar Ağaoglu ve ekibine.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ağzımızı hayra açalım ilk olarak...
      Hayırlı olsun....
      TS takipçileri - taraftarı-sempatizanı-fanatiklerinin yüzü gülsün bu dönem...
      Makus talihi değiştirmek zor ama ilkeli mücadele parolamız olsun...
      Sinmeyen, boğan bir Akyazı bu dönemde doğsun A. Aker'e rakip...

Somut tek adamım Ö. Sümer bu ekipte zira Ağaoğlu dahil hiçbirine güvenim yok. TV8 (acun öncesi eski) de diksiyonu düzgün, naif ama ezik bir tarzı ile hatırlarım hep.

II. Usta Dönemi olmaya aday o yüzden...

Ama dediğim gibi alt yapı ve yerel ekibin montesinde deli dolu da olsa, yarım yamalak (yaş) da olsa Ö. Sümer elde tutulur tek argüman.
      Yönetim içi kibir, ego, ayrılık, senin alanın benim alanım... vs. sorunsalı ortaya çıkmazsa (veya ne kadar geç çıkarsa) nefes aldırabilir.
      Umutvar olmak yaşamın kaynağı...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki senin düşüncen nedir abi? Siyaset bizden ne istiyor tam olarak?
        FIFA Trabzonspor'la işbirliği yapmadan işi kapatamaz.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Siyaset Trabzonspor’un hiçbir zaman elinden tutan bir yapı olmadı, her zaman bir Demokles’in kılıcı gibi tepemizdeydi. Trabzonspor İHO’nun övdüğü DenizBank’tan yüzde 19’un üzerinde faizlerle kredi çekmek mecburiyetinde bırakıldı.
          Maalesef bu ülkede siyasi destek olmadan hiçbir kulüp iş göremez. Muhalif gibi görünen KOÇ grubunun dahi ne çetrefilli ilişkileri var. Burda önemli olan ortaya bir irade koyabilmek. Bir siyasi partinin mensubu olabilirsiniz ama ortaya bir karakter koyarsanız siyaset sizin tepenizde değil yanınızda olur. Win/Win durumu oluşur ister istemez.
          Ciyak ciyak bağıran kolektif gençleri pozisyona düşürmek değil kendi iradeni ortaya koymak önemli olan.
          Usta’nın İHO’nun olduğu gibi bir AKP sempatizanı olmadığını düşünüyorum; ilk listesinde Hekimoğlu, Sibel Suiçmez gibi isimler de vardı çünkü. Ama siyasi kanatla da bir ilişkisi olduğu muhakkak. Önemli olan Trabzonspor üzerinden kendi ikbali için bir takım çıkarlar elde etmesi asla İHO gibi şarlatan bir kukla değildi.
          Trabzonspor’un kurullarıyla beraber gerçekten bir devrime ihtiyacı var ancak bu devrim demokratik olmaması lazım ) her yerde irili ufaklı birçok Erdal Baş var ) Trabzonspor Koleji bu yüzden çok önemli. Hatta yeni oluşturulmak istenen eğitim sistemi de işimizi kolaylaştırabilir. Nerdeyse kaliteli eğitim veren tüm kurumların içi boşaltılmakta. Hem şehre hem camiaya çok faydalı olacaktır ancak kulübün şu halinde kim bilir kimin çocuklarına peşkeş çekilir.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tür adaylar aslında bizim camiamızın ne kadar aciz bir camia olduğunu gösteriyor.gs kongresinde bırak aday olmayı böyle adamlar kongre üyesi bile olamaz.Yazık yemin ediyorum Trabzonspor bu kadar aşağılanıp ayaklar altına alınacak ne yaptı.
            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen öyle

gs deki gibi 10 yil üyelik aranmali+ barcada gibi aday olacak adam bütün borc icin kefalet almali üstüne
            ya goyaym gsye, 80+ ortalama, bunamis heriflerin katildigi ve aday oldugu kongreler iste... ne gada büyütüyorsunuz sunlari yaa, gs liselerinin de bilmem nelerinin de
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              FIFA Trabzonspor'la işbirliği yapmadan işi kapatamaz.
              E, işbirlği yaptı mı peki. Siyasetin açıkça sen bu işi kapat diye adam görevlendirdiğini sanmıyorum. Eğer öyleyse tümden dükkanı kapatıp gidelim zaten
              Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya goyaym gsye, 80+ ortalama, bunamis heriflerin katildigi ve aday oldugu kongreler iste... ne gada büyütüyorsunuz sunlari yaa, gs liselerinin de bilmem nelerinin de
                kimseyi büyüttügüm yok, sadece dogru buldugum 1 maddelerini örnek gösterdim
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Kardeş kulüpleri üzmememiz lazım. Ben maçın hemen akabinde Muharrem Usta'ya açık çağrımdı ve bunu yerine getirmedi, teknik direktörün hemen görevinin son verilmesi gerektiğini ve Ersın Yanal'ın o maç itibariyle ihanet ettiği, benim kanatimdi buda ifade ettim. Ama hala devam ettirdiler çünkü Trabzonspor 6 maç yenilmiş bir takım... sonuçtur. Bursaspor sizi 90 + 7. dakikasında uzatmanın son dakikasında da gol atıp yenebilir bunu anlarım ben. Ama siz şehrinize kulübünüze yakışır bir futbolu oynatmalısınız. Bunun da en önemli sorumulusu, birinici sorumlusu hocadır. O sahada oyuncuları oynatan hocadır geri planda da Muharrem Usta'dır. Şimdi üzüntüsünü beyan etmesi bu iki şehir arasında oluşan zor sürecin telafisine yetecek açıklama değildir. O zaman gereğini yapacaksınız. Hiç kusura bakmasın."

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Rizespor çıksın ya 1. lige çıksın, mücadele etsin. Biz onlara sporcu verelim ordan alalım..."

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Muharrem Bey şu anda yaptığı açıklamalar yerine vaktiyle gereğini yapsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum."[/QUOTE]
                  ilk kez gördügümde ne mal oldugunu anladigim kisilerden yalakalardan biri iste... hiç mi hiç sasirmadim, "oo iyi adamdir" diyenler sasirsin dursun yine, geçenk mal gazetecide oldugu gibi... hey gid hey... av a aaa metin genç, fuzuli herif

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye kongresi kaliteli olan tek camia gs camiası adamlar buram buram kalite kokuyor geri kalanlar hepsi aynı fener,bjk,biz.beşiktaşın fenerin bizim kongrelerden farkı yok.
                    "gs için karimi satarim" diyen aydemir akbas, ona buna tehditler savuran fatih altayli, buram buram kalite he birakin su cincon seviciligini yaa

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• Ses düzenine bak arkadaş, düğün salonu gibi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Kardeş kulüpleri üzmememiz lazım. Ben maçın hemen akabinde Muharrem Usta'ya açık çağrımdı ve bunu yerine getirmedi, teknik direktörün hemen görevinin son verilmesi gerektiğini ve Ersın Yanal'ın o maç itibariyle ihanet ettiği, benim kanatimdi buda ifade ettim. Ama hala devam ettirdiler çünkü Trabzonspor 6 maç yenilmiş bir takım... sonuçtur. Bursaspor sizi 90 + 7. dakikasında uzatmanın son dakikasında da gol atıp yenebilir bunu anlarım ben. Ama siz şehrinize kulübünüze yakışır bir futbolu oynatmalısınız. Bunun da en önemli sorumulusu, birinici sorumlusu hocadır. O sahada oyuncuları oynatan hocadır geri planda da Muharrem Usta'dır. Şimdi üzüntüsünü beyan etmesi bu iki şehir arasında oluşan zor sürecin telafisine yetecek açıklama değildir. O zaman gereğini yapacaksınız. Hiç kusura bakmasın."

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Rizespor çıksın ya 1. lige çıksın, mücadele etsin. Biz onlara sporcu verelim ordan alalım..."

Ortahisar belediye Başkanı Ahmet Genç: "Muharrem Bey şu anda yaptığı açıklamalar yerine vaktiyle gereğini yapsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum."
                          ilk kez gördügümde ne mal oldugunu anladigim kisilerden yalakalardan biri iste... hiç mi hiç sasirmadim, "oo iyi adamdir" diyenler sasirsin dursun yine, geçenk mal gazetecide oldugu gibi... hey gid hey... av a aaa metin genç, fuzuli herif[/QUOTE]

Bir tarla faresi de o. İHO’nun ibra edilmediği genel kurulun da atanmış başkanıydı. Aldığı övgülerin temeli büyükiehir belediye başkanıyla anlaşamaması nedeniyle düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı. Gerçi bugün Süleyman soylu ile OFG anlaşamıyor OFG ile Genç anlaşamıyor Albayraklar ile Soylu anlaşamıyor Ağaoğlu Albayrakları yalıyor. Sadık Albayrak ahırdaymışçasına Trabzonspor Divanı’nda “turkuvaz medyaya muhtaçsınız “ diyebiliyor. Sonra da üst kimlik Trabzonsporluluk oluyor. Her yerinden çirkin bir fenerlilik akan rizespor byönetimi ve başkanı destekleniyor. At izi it izi memleketin her yanı ����

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir tarla faresi de o. İHO’nun ibra edilmediği genel kurulun da atanmış başkanıydı. Aldığı övgülerin temeli büyükiehir belediye başkanıyla anlaşamaması nedeniyle düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı. Gerçi bugün Süleyman soylu ile OFG anlaşamıyor OFG ile Genç anlaşamıyor Albayraklar ile Soylu anlaşamıyor Ağaoğlu Albayrakları yalıyor. Sadık Albayrak ahırdaymışçasına Trabzonspor Divanı’nda “turkuvaz medyaya muhtaçsınız “ diyebiliyor. Sonra da üst kimlik Trabzonsporluluk oluyor. Her yerinden çirkin bir fenerlilik akan rizespor byönetimi ve başkanı destekleniyor. At izi it izi memleketin her yanı ����
                            Ahmet Genç'i de avukat olarak İHO almıştı Belediye Başkanlığı için ayrıldığında yerine önerdiği avukatın FETÖ'cülüğü ortaya çıkınca tutuklanmadan ayrılmış sonra da bir başka avukatı önermiş O da FETÖ soruşturmasından tutuklanmıştı
                            En son My tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 19:38.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              E, işbirlği yaptı mı peki. Siyasetin açıkça sen bu işi kapat diye adam görevlendirdiğini sanmıyorum. Eğer öyleyse tümden dükkanı kapatıp gidelim zaten
                              İşbirliği var mı yok mu FIFA kararını bildirdiğinde göreceğiz.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet Genç'i de avukat olarak İHO almıştı Belediye Başkanlığı için ayrıldığında yerine önerdiği avukatın FETÖ'cülüğü ortaya çıkınca tutuklanmadan ayrılmış sonra da bir başka avukatı önermiş O da FETÖ soruşturmasından tutuklanmıştı
                                Adam Fetöception olmuş. Belediye başkanı olduktan sonra epey bir dönem de kulüp avukatlığını yürütmüştü. O da enteresan bir durumdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X