İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar bu rezil ortamı değiştirecek olan yine bizim kulübün üyeleridir. Ama bu üye yapısı ile umut yok! O yüzden buradaki arkadaşlara rica ediyorum gidin üye olun değişimi biz başlatalım..."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar çözüm değil 10 yıl sonra aday olsa bu adam ne değişecek? ya da dünkü emice mesela örnek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu borca kefalet verebilecekse olsunçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle
gs deki gibi 10 yil üyelik aranmali+ barcada gibi aday olacak adam bütün borc icin kefalet almali üstüneTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin Kaya yeni üye değil fakat adaylık için gereken imza sayısının çoğaltılması lazım. Şu an bu rakam 150. En az 1000 olması lazım. Gerçi Celil Hekimoğlu bile Metin Kaya'ya imza veriyorsa çok da irdelemeye gerek yok...
her 27 kisiden birini nerde bulacan, 300 olabilir ilk etapta
hekimoglu da metin kayadan pek farkli degilki, sadece oturup kalkmasini bilen versiyonu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyede sayili kisiler bu borca kefil olabilirler onlarda aday olmaz cünkü kulüp etrafinda dolanan asalaklar muhatap olmak istemez."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
ahmet ağaoğlu kulübe üye olma şeklini değiştirmeli.
5 sezon kombine kartı alanlar otomatik üye olmalı.hatta bu durum geçmiş içinde uygulanabilir.kombine alanlar kayıtlıdır herhalde.misal 2000 yılından bu yana 5 sezon kombine alanlar.ve devamında gelecek içinde geçerli bir sistem olmalı.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum