Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aynen öyle

gs deki gibi 10 yil üyelik aranmali+ barcada gibi aday olacak adam bütün borc icin kefalet almali üstüne
    bunlar çözüm değil 10 yıl sonra aday olsa bu adam ne değişecek? ya da dünkü emice mesela örnek
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Canlı yayın yok mu? Boş konuşmayın şurda? Nerde nezaman brlli olacak ondan haberdar edin
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Arkadaşlar bu rezil ortamı değiştirecek olan yine bizim kulübün üyeleridir. Ama bu üye yapısı ile umut yok! O yüzden buradaki arkadaşlara rica ediyorum gidin üye olun değişimi biz başlatalım...
        "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• nasıl bir baskı yenmişse bütün şehir ilçemiz kadar olan rize için ayağa kalkmış, yazıklar olsun basiretsizler!
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Berat Albayrak fena fırça atmış bunlara sanırım. İçlerine dert olmuş. Kendilerine kanıtlamaya çalışıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunlar çözüm değil 10 yıl sonra aday olsa bu adam ne değişecek? ya da dünkü emice mesela örnek
              bu borca kefalet verebilecekse olsun
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bu borca kefalet verebilecekse olsun
                Türkiyede sayili kisiler bu borca kefil olabilirler onlarda aday olmaz cünkü kulüp etrafinda dolanan asalaklar muhatap olmak istemez.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

aynen öyle

gs deki gibi 10 yil üyelik aranmali+ barcada gibi aday olacak adam bütün borc icin kefalet almali üstüne
                  Metin Kaya yeni üye değil fakat adaylık için gereken imza sayısının çoğaltılması lazım. Şu an bu rakam 150. En az 1000 olması lazım. Gerçi Celil Hekimoğlu bile Metin Kaya'ya imza veriyorsa çok da irdelemeye gerek yok...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Metin Kaya yeni üye değil fakat adaylık için gereken imza sayısının çoğaltılması lazım. Şu an bu rakam 150. En az 1000 olması lazım. Gerçi Celil Hekimoğlu bile Metin Kaya'ya imza veriyorsa çok da irdelemeye gerek yok...
                    buda iyi bir cözüm ama bin biraz fazla

her 27 kisiden birini nerde bulacan, 300 olabilir ilk etapta

hekimoglu da metin kayadan pek farkli degilki, sadece oturup kalkmasini bilen versiyonu

Ünal Karaman

Yorum

• yok biz öyle düşünmüyoruz
                      caiz değil diyor ya , oraya takıldık
                      hiç hizmet götürmese daha hayırlı olurmuş

kanal istanbul projesine değinen olmuşmu kongre de ?
                      rize de gümbür gümbür geliyor bu arada bugünde 4-0 kazandılar

Yorum

• 1.Sandık

Ağaoğlu: 157
                        Kaya: 7
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiyede sayili kisiler bu borca kefil olabilirler onlarda aday olmaz cünkü kulüp etrafinda dolanan asalaklar muhatap olmak istemez.
                          o sayili kisilerin bir cogu her türlü dala vereylen engellenmeye calisilacaklarini bildiklerinden aday olmuyorlar bence

Ünal Karaman

Yorum

• 1. Sandık
                            Ahmet Ağaoğlu :157
                            Metin Kaya : 7

Yorum

• ilk sandikta: Metin kaya 7 - ahmet ağaoğlu 157

Yorum

• ahmet ağaoğlu kulübe üye olma şeklini değiştirmeli.

5 sezon kombine kartı alanlar otomatik üye olmalı.hatta bu durum geçmiş içinde uygulanabilir.kombine alanlar kayıtlıdır herhalde.misal 2000 yılından bu yana 5 sezon kombine alanlar.ve devamında gelecek içinde geçerli bir sistem olmalı.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X