Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda takimimiz iyi.baskan olacak adam iyi bir hocayla birlikte su takima sadece 4 nokta transfer yapsin seneye kafaya rahat oynar.stopere serdar tasci.forvete damdoy ve rodanin yerine saglam bir forvet, sol aciga castillo olmuyorsa saglam yardiran skor katkisi yuksek bir adam ( sag acikta abdulkadire daha cok alan acilir), sol bek vasat ustu biri yeter.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 12:24.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSürekli aynı hikaye anlatılıyor "Usta iyi takım kurdu". Usta yatsın kalksın alt yapıya dua etsin de Yusuf'la Abdül çıktı."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgaoglu iyidir hostur metin kaya ile kiyas olmaz lakin tabiri caizse cok miyminti.agirligini koyabilecek, masaya yumrugunu vurabilecek bir karaktere sahip degil.bizim insanimiz esen gurleyen adamlari sever.metinin sesi daha cok cikiyo.ayvayi yedikEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 12:35.
Yorum
-
Fedakarlık edilmek zorunda. Fedakarlıktan kastım hikayenin başına dönme ve yeniden başlama cesareti göstermektir. MAY'dan bu güne kadar gelen "Büyüklüğü İstanbul kulüplerine benzemek olarak algılayan" paradigma kırıldı artık , bu gerçeği görmek gerek. Atacak barut kalmadı.
Yorum
-
Ağaoğlu yaptığı bu paylaşımı inşallah başkanlığında da uygular. Ben iyi işler yapacağına inanıyorum ama aşırı yüksek beklentilerim yok. Kendisi fikir adamı, yanına da aksiyon adamlarını aldı. Bence bir şeyler çıkacak ortaya. Akıllı bir adam yöneticilik nedir biliyor bence.
Yorum
-
Bu metin kayayi biri çok pis gaza getiriyor..olacak iş değil reklam yapicam diye camia ayağa düşürülmez ez kaza tepki oylariyla kazansan ne olcak seni ve yönetimini kim ciddiye alirr
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
Metin Kaya'yı İho'nun aday yaptığı ve gizli bir şekilde desteklediğine yönelik haberler var. Eğer doğruysa ki doğru olduğunu düşünüyorum, kongreye katılım az olursa büyük bir rezillik yaşanma ihtimali var. İşin daha ilginç tarafı, Usta da bu adamı destekleme kararı almış oyları gizli kulislerle Metin'e yönlendirmişler. Usta bu kadar midesiz olamaz, İho ile iş yapacağını sanmam ama Metin ve İho ilişkisi beni şaşırtmaz tam İho'nun adamı olacak karikatür tipleme."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakası yok. Yusuf ve Abdülkadir'den bağımsız iyi bir kadro bıraktı. Abdülkadir çok özel oyuncu o ayrı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
eğer 2018 Trabzonunda Metin Kaya-iho nun TS ye başkanı seçilebilme ihtimalinden bahsediyorsak Ts nin üye profilinin ne kadar düşük olduğunu anlayın. her önüne gelen bu kulübe üye olmamalı. böyle üye yapısı ile TS nin bir yere varması çok zor. eğitimli insanlar ne yazık ki İl dışında çoğunluklaDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum