Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Metin Kaya,
    Onu yapacağım, bunu yapacağım, borcu hemen sıfırlayacağım
    Tamam tamam. Anladık. Peki nasıl yapacaksın? Eeee şey kem küm...
    Kısaca Metin Kaya = Boş İnsan!

Yorum

• Beyler kongreye katilim ve ilgi az. Iho ve ekibi metin kayayi destekler ve full oy verirse isin rengi mavi olur benden demesi.

Yorum

• Bu Trabzonsporun ayıbıdır.Çıkan adaya bak.Hey Allahım.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Agaoglu ve listesindekileri begenmeyen ve sevmeyenler full metin kayaya oy atar.bence sanslar esit

Yorum

• Hani herkes Başkanlara ve yönetime vuruyor ya, esas yanlış burada!
            Bugün kongreye katılımı görüyoruz. Delegelerin ilgisini görüyoruz. Trabzonspor'un esas sıkıntısı buradadır.
            Delegelerin dahi umursamadığı bir Trabzonspor'dan ne bekliyorsunuz? Rezilliğin dibi...

Yorum

• [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]

Canlı yayına baktım da...

[IMG]15385[/IMG]
              Ekli dosyalar
              Hamiş

Yorum

• Metin kaya secilirse klubu kapatalim.

Yorum

• Metin kaya kim beyler bir anda çıktı ortaya
                  Iho değil ama laf üretiyor iş yapacak birine benz3miyor

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hani herkes Başkanlara ve yönetime vuruyor ya, esas yanlış burada!
                    Bugün kongreye katılımı görüyoruz. Delegelerin ilgisini görüyoruz. Trabzonspor'un esas sıkıntısı buradadır.
                    Delegelerin dahi umursamadığı bir Trabzonspor'dan ne bekliyorsunuz? Rezilliğin dibi...
                    Ben de oy kullanacağım fakat yeni kahvaltı yaptım.
                    Akşam 16:00'a kadar vakit var. Hava güzel.
                    Neden acele edeyim ?
                    Bu açıdan da düşünmek gerek.
                    Hamiş

Yorum

• Agaoglu iyidir hostur metin kaya ile kiyas olmaz lakin tabiri caizse cok miyminti.agirligini koyabilecek, masaya yumrugunu vurabilecek bir karaktere sahip degil.bizim insanimiz esen gurleyen adamlari sever.metinin sesi daha cok cikiyo.ayvayi yedik

Yorum

• Aslinda takimimiz iyi.baskan olacak adam iyi bir hocayla birlikte su takima sadece 4 nokta transfer yapsin seneye kafaya rahat oynar.stopere serdar tasci.forvete damdoy ve rodanin yerine saglam bir forvet, sol aciga castillo olmuyorsa saglam yardiran skor katkisi yuksek bir adam ( sag acikta abdulkadire daha cok alan acilir), sol bek vasat ustu biri yeter.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]

Canlı yayına baktım da...

[IMG]15385[/IMG]
                          Aynen ben de yükseldim durduk yere 4’e kadar süre olduğunu unutuyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Pendik TS Club reklamını yapmak için aday olmuş birine oy verilmez, yönetim listesinde Karadeniz kanallarında kemençe çalan adamlar mahalle muhtarları var ne başkanlığından bahsediyorsunuz ? TS kongreleri reklam ya da ergenlik yapılacak yer değildir. Zaten kaosla yaşamaya alıştık bir türlü çıkamıyoruz, kongre trolleriyle de ülke basınına rezil olmaya başladık bu işlerde biraz ciddiyet olmalı ipini koparan aday olmamalı.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Trabzonspor üzerinden iyi reklam yapılırmış, bugün bunu öğrendik.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aslinda takimimiz iyi.baskan olacak adam iyi bir hocayla birlikte su takima sadece 4 nokta transfer yapsin seneye kafaya rahat oynar.stopere serdar tasci.forvete damdoy ve rodanin yerine saglam bir forvet, sol aciga castillo olmuyorsa saglam yardiran skor katkisi yuksek bir adam ( sag acikta abdulkadire daha cok alan acilir), sol bek vasat ustu biri yeter.
                                Tamam takım iyi iyide eldeki futbolcuların ödemesini yapacak para yok bırak takviyeyi
                                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X