Taraftarımız çok komik ve enteresan cidden !!! Yıldız gelsin diye yırtınılır butun yaz gelir oynamaz küfür bin para gönderirken giden paralar takım batakta hala istekler arzular eleştiriler ... bitiyoruz eriyoruz artık sallanın kendinize gelin siyasilere tapar gibi tapın artık bu takıma
m.usta son açıklamasında güzel ifade etti. maliyetli, zirveye oynayacak bir kadro kurduk, bir riske girdik ama olmadı. artık bu sürdürülebilir değildir.
2-3 takviye ile devam edelim, kadroyu bozmayalım demek daha büyük risklere, dönüşü olmayan yollara girmek demek. şampiyon olamayıp, ş.ligine gidemedin mi geçmiş olsun. bunun farkına varmak gerek artık.
Bu riske girdim olayını da anlamıyorum. Riske ben de girerim. Çek krediyi yüksek faizle kur takım. Şampiyon olamadım kaçıyorum. transferin son iki üç günü al getir 2-3 sakat adam. Ekonominin ırzına geç. Aldıkların yârim devre oynamasın. Sonra hata ettim. Şimdi adamlar sana ne etsin. Yediğin haltı düzeltemeyecen boğazına çöksek ne fayda. Sen kaçtın gittin. Bir iki yağladın kandırdın milleti bu hal ne olacak? Irzına geçtiniz kulübün Sadri Şener son döneminden itibaren. Ahımız var hepinizde.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Bu riske girdim olayını da anlamıyorum. Riske ben de girerim. Çek krediyi yüksek faizle kur takım. Şampiyon olamadım kaçıyorum. transferin son iki üç günü al getir 2-3 sakat adam. Ekonominin ırzına geç. Aldıkların yârim devre oynamasın. Sonra hata ettim. Şimdi adamlar sana ne etsin. Yediğin haltı düzeltemeyecen boğazına çöksek ne fayda. Sen kaçtın gittin. Bir iki yağladın kandırdın milleti bu hal ne olacak? Irzına geçtiniz kulübün Sadri Şener son döneminden itibaren. Ahımız var hepinizde.
Adam çıkıp dese ki,tamam ben yanlış yaptım ve yaptığım zarar neyse,onu da karşılıyorum ama arkamdan da birileri kupalara haciz getirtti,birileri OPET ile ilgili çözümüme engel olmak için şikayet etti,birileri bazı etkili futbolcular üzerinden takımı sabote etti.Ben miyim bu camianın enayisi,ben dışardan bu kadar para versem,bütün taraftarın sevgilisi olurdum,şimdi hem paramdan,hem mesaimden hem de taraftarın sevgisinden oldum,Trabzonspor'dan sonra bu süreçte en çok kaybeden benim ama kimse de arkamdan bu işleri çevirenlere yazıklar olsun,hainsiniz demiyor?
En son sasone tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 00:49.
İnsanlar 1600 tl ye yarı tok çalışıyor 1 ay boyunca. Bilet vs alıyor maça gidiyor.
Tuttuğu takımın borcu 1 milyar tl yi aşmış(1 katrilyon eski parayla), kişilerin zevklerine göre paralar çarçur edilmiş, halen hesap soran eden bir mekanizma yok. Harcayan çekip gidiyor.
Nasıl bir sistem lan bu. Akli dengemiz mi bozuk neyin davasını sürüyor bu insanlar.
Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
İnsanlar 1600 tl ye yarı tok çalışıyor 1 ay boyunca. Bilet vs alıyor maça gidiyor.
Tuttuğu takımın borcu 1 milyar tl yi aşmış(1 katrilyon eski parayla), kişilerin zevklerine göre paralar çarçur edilmiş, halen hesap soran eden bir mekanizma yok. Harcayan çekip gidiyor.
Nasıl bir sistem lan bu. Akli dengemiz mi bozuk neyin davasını sürüyor bu insanlar.
maalesef bu işler böyle. artı başkan tüm kişisel servetini harcasa yine de yapamayacağı reklamını yapıyor. başkanlığı sayesinde randevu bile alamayacağı tüm siyasilerle yakın ilişkiler kuruyor. trabzonspor başkanı sıfatıyla ticari hayatında tüm kapılar ardına kadar açılıyor. kulübün tabiri caizse içine ediyor, sonra da mağdur edebiyatıyla çekip gidiyor.
trabzonspor a.ş gelirleri giderleri mizanı olan bir şirket sonuçta.
gelen başkanlar iyi niyetli olsaydı;
*tanıdıklarını torpilli adamları değil, kulübün ihtiyacı olan muhasebecisinden malzemecisine kadar her kademeye yetişmiş konusunda uzman bir ekip oluşturur. kulübü profesyonellere emanet ederlerdi.
*trabzonspor sosyo-ekonomik şartların uygun bir model-hedef belirler, ersun,rıza gibi hocaların yerine bizi hedefe taşıyacak bir hoca bulabilirlerdi.
*altyapıyı en azından altınordu altyapı seviyesine rahatlıkla getirebilirlerdi.
*transferlerde akılcı davranıp menajerlerin gazıyla değil şartlarımıza en uygun adamı seçebilecek profesyonel bir ekiple çalışabilirlerdi.
*kulubü bu borç batağına sürüklemez, aksine her geçen gün mali açıdan güçlenmemizi sağlayacak kalıcı gelir getiren projeler üreterek faaliyete sokabilirlerdi.
.......
Çıksın desin o zaman. Kendi yediği naneleri de anlatsın, yaptığı işleri baltalayanları da anlatsın.
Seçim kazanacağım diye liste yaparsan öyle şapa oturursun. Kendi salaklık ve aymazlığının sorumluluğunu o yana bu yana atmasaydın. Seçimi kazanmak için değil sağlam, kemik bir yönetici kadrosuyla gelseydin.
İho’nun şerefsizliklerini ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey diye halının altına süpürmeseydim.
Mağdur edebiyatı yapana bayılıyor kulüp. Kendisi geldiği zaman bir enkaz olduğunu herkes biliyordu. Kendi şirketi olsa bu kadar riskli yatırım yapar mıydı yoksa sorunları çözüp ilmek ilmek mi ilerlerdi?
futbol camiasının en adi şerefsiz menajerleriyle kim iş tuttu?
İho skandal üyelik alınlarıyla ilgili bir tasarrufu oldu mu?
Sefa Yılmaz sahte tromboflebit raporuyla antrenmandan kaçtı çatır çatır parasını ödedik bunun hesabını sordu mu?
Ersun şerefsizi takımın başında olacağına Avrupa şampiyonası sunarken köpek gibi peşinde niye dolandı? Takımı benimseyecek işine bağlı bir teknik adam bulmak bu kadar mı zordu?
M.Usta yaparken hep ben dedi yapamadıklarını o yana bu yana çamurla geçiştirdi?
Onu yaptım pişmanım bunu yaptım üzgünüm başkası yapınca Allah kahretsin.
İki yüzlü kaypak adamın tekini burda savunuyorsunuz.
Ben olduğum yere kendi malım gibi ihtimam göstermiyorsam o görevde işim yok.
Bu kulübe yapılan şerefsizlikleri haysiyetsizlikleri taraftarla paylaşmayan o şerefsizleri ifşa etmeyen onlardan daha şerefsizdir.
Gelinen noktada M.Usta mı 2 yıl önceye göre daha kazançlı Trabzonspor mu? Trabzonspor daha kötü durumda peki ya Usta’nın Trabzonspor başkanı sıfatıyla kazandıkları?
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
61SAAT.COM
Ana Sayfa
Kategoriler
Galeri
Video
Yazarlar
Künye
İletişim
Kapat
banner511
Trabzonspor'da çılgın ücretler... Gönderilene alınanada verilmiş...
07 Nisan 2018, 10:06
Trabzonspor’da futbolculara ödenen bonservis ücretleri belli oldu. Bordo-Mavililerde sezon başında Celta Viga’dan kiralanan ancak devre arasında gönderilen Bongonda için de menajerlik şirketi BK Group’a 180 bin Euro ödendği ortaya çıktı. Trabzonspor’da Sosa’nın menajerlerine de 918 bin Euro ödendiği kaydedildi.
61 SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor’da devre arasında gönderilen ve kadroya katılan futbolcuların menajerlerine ne kadar para ödendiği belli oldu. Sezon başında Milan’da kiralık olarak kadroya katılan, devre arasında bonservisi alınan Sosa’nın iki menajerine 918 bin Euro ödendiği kaydedildi.
Devre arasında 3 milyon 400 bin Euro bonservis ücreti verilerek kadroya katılan Sosa için menajeri Ezequielmanera’ya 598 bin Euro, bir diğer menajeri Ogün Erdem’e ise 320 bin Euro artı KDV ödendiği kaydedildi.
FC Midtlland’dan 2 Milyon Euro’ya kadroya katılan Filip Novak’ın menajeri Karol Csonto’ya ise 200 bin Euro ücret ödendiği belirtildi.
Yine devre arasında Boca Juniors’a 2 milyon 300 bin Euro karşılığında satılan Mas’ın manajeri Hernan Berman’a 200 bin Euro ödenirken,
Sezon başında Celta Vigo’dan kadroya kiralık olarak katılan ve ardından devre arasında yolların ayrıldığı Bongonda’nın menajeri BK Group’a da 180 bin Euro ödendiği belirtildi.
Bu tur haberleri okuyunca darlanan sadece ben miyim? vizyonunuza tukurim sizin..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Adam diyor ki son dakikaya kadar bekledim, baktım kimse çıkmıyor, ben aday oldum. Burda Ahmet Ağaoğlu'na benden tam puan. Diğerleri ne yaptı? Birileri çıksın, cefasını çeksin Aralık'a kadar, biz de ondan sonra çıkar atar tutarız. Kim delikanlı gibi hareket etti? Kim(ler) batırdı kaçtı? Trabzonspor'da bilen de bilmeyen de konuştuğu için (Hatta bilmeyenler son zamanlarda ezici çoğunlukta) her giden sırma saçlı, badem gözlü oluyor. Rezilliklerin bini bir para
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
7 Yılda borç nasıl kapanacak acaba ? Sürdürülebilir borç için kaç yıl gerekli. Bu sorulara net cevaplar vermeli insanlar. 1 Milyon Euro'ya oynayan Colman'lar Yattaralar bulunmalı o halde. Kadroyu ne kadar kısarsak kara geçiyoruz anlamıyorum.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Hacı’yı hiç ama hiç sevmem ama ustanın Euro üzerinden borç ilizyonunu kör göze parmak sokar gibi anlatıyor. Bizim burda 1 aydır anlatmaya çalıştığımız, yalan makinesini.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum