Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    faruk kancanın brezilya seferinde ona eşlik eden isim de şuan ki spor bakanı

Ülkenin durumu ektedir.

.

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      faruk kancanın brezilya seferinde ona eşlik eden isim de şuan ki spor bakanı

Bu fotodaki futbolcu kim acaba ?

Bu ekibin o zaman istediği bir sol bek vardı hatta fotoları bile vardır.

Kim mi o oyuncu Real Madrid li Marcelo

Bu ekip sanırım Mossoro için de olumsuz rapor vermişti.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faruk kanca firarda ��

Gülüyoruz eğleniyoruz ama

10-15 yıl önceki imkanlar ile şimdiki imkanlar aynı değil

Misal O zaman 5-6 yabancı hakkımız vardı şimdi 14

Doğru zamanda futbolcu izlenip tercihler yapılırsa avantaj olabilir.
        Sohbet ortamında ben bi başlıyorum anlatmaya,
        millet hayranlıkla dinliyor,
        sonra düşünüyorum en son yaşadığım aksiyonun üzerinden 15-20 sene geçmiş
        haydi deseler ne o ortam var ne o Ertan var

Bizim başkanın ki de benim hesap,
        en yakın tecrübesi 20 sene öncesine ait,
        olmaz yani,işe yaramaz
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu fotodaki futbolcu kim acaba ?

Bu ekibin o zaman istediği bir sol bek vardı hatta fotoları bile vardır.

Kim mi o oyuncu Real Madrid li Marcelo

Bu ekip sanırım Mossoro için de olumsuz rapor vermişti.
          mossoronun o zamanki haline olumsuz rapor vermiş olabilirler . adam şimdi 35 yaşında yeni buldu bence kendini
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet Ağaoğlu, Özkan Sümer vakti zamanında gitti ucuza buldu getirdi, faydalandık dedi.
            özkan sümer bir sene brezilya'dan paket yapıp gelmişti, bir sene de belçika'dan yanlış hatırlamıyorsam.
            ilk seferinden sadece aurelio tuttu, da silva iyi başlayıp devamını getiremişti, geri kalan 2 topçunun ismini bile çoğu kimse hatırlamaz.
            ikinci seferinden de yattara tuttu. sommers'i ben beğenirdim ama tutunamadı, gerisi de saçma sapan adamlardı (d'haene gibi bir adam vardı, van de paar vardı falan)

hasılı çok yüksek başarı oranlı bir oyuncu kaşifi değil özkan sümer, umarım kendisi de hem bunun farkındadır hem de scout alanındaki güncel gelişmelerden haberdardır ve umarım köylü usülü gidip oyuncu izleme yerine genç-gelişmeye açık (kesinlikle eski futbolcu içermeyen) bir ekip kurup süreci bu şekilde yönetmesi gerektiğini biliyordur.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayal kirikliklari üst üste geliyor

özellikle hayrettin hacisalihoglu haini olmasi insanin kanini donduruyor

Selçuk, bu adamın ne yaptığını benim gibi unutan çok kişi var.
              Tam olarak ne yapmıştı. Tekrar hatırlatırsan sevinirim. Ama açık açık her şeyi yaz.

Yorum

• Hiçbirini yakından tanımıyorum, hayırlı olur inşallah demekten başka çarem yok. Önemli olan tek yumruk halinde hareket edebilmeleri.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  özkan sümer bir sene brezilya'dan paket yapıp gelmişti, bir sene de belçika'dan yanlış hatırlamıyorsam.
                  ilk seferinden sadece aurelio tuttu, da silva iyi başlayıp devamını getiremişti, geri kalan 2 topçunun ismini bile çoğu kimse hatırlamaz.
                  ikinci seferinden de yattara tuttu. sommers'i ben beğenirdim ama tutunamadı, gerisi de saçma sapan adamlardı (d'haene gibi bir adam vardı, van de paar vardı falan)

hasılı çok yüksek başarı oranlı bir oyuncu kaşifi değil özkan sümer, umarım kendisi de hem bunun farkındadır hem de scout alanındaki güncel gelişmelerden haberdardır ve umarım köylü usülü gidip oyuncu izleme yerine genç-gelişmeye açık (kesinlikle eski futbolcu içermeyen) bir ekip kurup süreci bu şekilde yönetmesi gerektiğini biliyordur.
                  Aslında harcadığı paraya göre bence başarılıydı. Öte yandan Özkan Sümer'i bir ara burda ismini dile getirmiştim ardından kendisiyle BMN buluştu. Akıl olarak şimdikilerden daha üstündür ama istifa etmesini tasvip etmemiştim, Aurelio'nun zam isteğine ters cevap verip kaçırması da hoş değildi. Gerçi belki de Aurelio anlaşmıştı da sürekli zam isteyerek işi bozmaya çalışıyor da olabilirdi tam hatırlamıyorum. MAY'dan sonra devraldı, ama para olmadığından Lange de uçtu gitti tazminat vs. Hele bir ara Özkan Sümerciler Ahmet Suat Özyazıcılar ayrımını da doğru bulmam. Bunlar geldi geçti ne kazandılar ne kazandık... Şimdi elbette tecrübe ve bilgisiyle çok faydalı olmasını bekliyorum ama dik kafalı isimler minimumda tutulmazsa Ahmet Bey de bu işin içinden çıkamaz. Ha hem makul olacak hem de mahir. Yoksa vasat da kurtarmaz

Bu arada Mossoro olayı Lazaroni dönemi. Lazaroni pek ahım şahım değildi ama Halilhodzic gibi o da, istediği futbolcular alınmayıp istifaya zorlandılar
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 14:04.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aksine, çok başarılı bir kaşif. Bizim bütçemizle o paketler alınabiliyordu... Bütçe yüksek olsaydı bugün Özkan Sümer'in adına futbol akademimiz falan vardı muhtemelen...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Şu listeden kanınız çekilmiyorsa bu adamları pek tanımıyorsunuz demektir.

Merak etmeyin, tanıtırlar.

Yorum

• İsimler degil, yapacakları önemli benim için.

Gelsinler, görelim...
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsimler degil, yapacakları önemli benim için.

Gelsinler, görelim...
                          Boşver onları Adem. Keyfin nasıl?
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• yorumlari okuyorum da cogunuz ahmet agaoglu baskan olmus gibi yorumlar mesajlar veriyorsunuz metin kaya da var unutmayalim lütfen ben tanimiyorum kendisini metin kayanin listesi nasil ??
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selçuk, bu adamın ne yaptığını benim gibi unutan çok kişi var.
                              Tam olarak ne yapmıştı. Tekrar hatırlatırsan sevinirim. Ama açık açık her şeyi yaz.
                              egolarinlan takimi hep sabote ediyordu

ss yönetiminde ilk ortaa cikisi kupa sampiyonlugu ardindan kutlamalari baltalamasi ile baslamisti, takim kupaylan sehiri gezecekken yönetimden habersiz takimi bir tekneye alip deniz sefasi yasamisdi, taraftarsiz ve yari yönetimsiz

burada takimda catlaklar baslamisti

pesine teo olaylarindada parmagi vardi, ss onun rizasi olmamasina ragmen transfer ettiginden ama bunu belgeleyemem, bir arkadasin verdigi bilgi

en son 2010-2011 bütün yönetimin tff hakkinda yaptigi aciklama metninin altina imza atmayan tek yöneticiydi,

+++ve sike davasi boyunca 1kez sike lafini agzina almadi, sampiyonlugu hep yönetimsel hatalardan kaybettik diyerek sikecilere kalkan oldu
                              böylece sike davasinda verilen ilk acik, ilk ihanet, sikecilere acilan ilk kapi oldu
                              taki yargitaydan karar cikana kadar, 2016 da ilk kez sike dedigini gördüm

Trabzondaki yobaz, kücük olsun benim olsuncularin lideridir
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.04.2018, 14:54.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yorumlari okuyorum da cogunuz ahmet agaoglu baskan olmus gibi yorumlar mesajlar veriyorsunuz metin kaya da var unutmayalim lütfen ben tanimiyorum kendisini metin kayanin listesi nasil ??
                                30 tane oy onun için büyük başarıdır
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X