Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Bey de bir plan sunmuştu. Maalesef futbol acemiliği yüzünden beceremedi.
    Ahmet Ağaoğlu bu mevzuda daha tecrübeli.
    İnşaallah planı tutar. Planlı olduğu sürece, rekabetçi olduğu, teslimiyetçi olunmadığı sürece beşinciliğe de yedinciliğe de sabredilir.

Yeter ki plan olsun!

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      doğruları yap,yetenekli gençleri vitrine çıkar, ekonomini düzelt iki sene gerekirse de 5. ol ,3. sene başarı gelir böyle sağlam bir temel ile .
      Yetenekli oyuncular ancak iyi takımlarda parlar. Tasarruf edeceğiz diye 5-6 genci takıma doldurarak bir yere varamayız. Ekonomiyi düzeltmek için hedef düşürmemiz gerekmiyor, takımın eksikleri belli, para edenleri sat, kiralık, bedelsiz ve düşük bedelli oyuncularla yine hedef koy. 3-5 milyon bonservis ödemeden de başarılı olma şansımız var.

Yorum

• Mevcut kadromuzu yetenekli gençlerle daha da harmanlayıp geleceği inşa etmekten başka çıkar yolumuz da yok zaten. Burada önemli olan hoca tercihi. Futbolcu geliştirebilen bir hoca getirmedikten sonra başarılı olamazsın.

Aynı zamanda Avrupa kupalarını vitrin olarak kullanmak da önemli. Tamam sabır edeceğiz ama Avrupa kupalarına da sürekli olarak katılmalıyız.

Yorum

• 8 senedir olmuşuz sabır taşı zaten (:

Yorum

• İlk sene transfer yasağı sebebi ile para harcayacak bir durum yok zaten. Kucka yı elden çıkarıp, onun yerine ve stoperlere altyapıdan birilerini monte etmeyi başarsınlar. Gerisi önümüzdeki sene inşaallah!

Yorum

• Ağaoğlu diyorki,bundan sonra aldığımız futbolcular da milyon kavramı olmayacak,peki şimdikiler ne olacak,
              yeni aurolle yattara lar bulacak bence.çok ucuz yabancı alacak bildiğim kadarıyla,

bu arada her gelen yönetim sabır vermek zorundamı,zaten bu il de sabır denen bişe yokki,senin sabrın bitene kadar,zaten sende gidiyorsun bu kulupten

hadi diyelim iki sene sabır ettik.3.sene şampiyon olacağımız bildiğimiz halde sen başarısız diye seçilmiyorsun ki,zaten senin başkan seçilme nedenin bu takımı başarıya ulaştırmak,,
              Ağaoğlu için demiyorum,genel olarak
              En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 15:18.
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Maalesef kulüb mali olarak batakta. Bu aşamada parası bol biri kulübü satın almadıktan sonra küçülmekten başka çare de yok.

Benim için 2 3 sene içerisinde bataklıktan çıkalım 7. 8. de olsak önemli değil. bunu ister Usta yapsın ister Ağaoğlu isterse de İHO.

Yorum

• Tam olarak bilançolar elimizde değil ama SPK ya göre 1.2 gözüküyormuş borç Usta 750 söylüyor arada yarım milyarlık bir fark var dedi.

Yorum

• Genel Kurul'da çoğunluk sağlanamadı

Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nın çoğunluk aranan ilk toplantısı 29-30 Mart 2018 tarihlerinde saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılması ilan edilmişti. Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu bu yasal süreç içerisinde yapılması gereken tüm işleri tamamlayıp, Genel Kurul ortamını oluşturmuştur. Hazirun listesinde belirtilen ve genel kurula katılma hakkı bulunan 7578 kişiden oluşan liste görüldü. 29 Mart 2018 Perşembe günü Saat: 12.30’da yapılan tespitte Tüzük gereği gerekli çoğunluğun olmadığı açık olarak tespit edilmiştir.

Bu nedenle daha önce üyelere ilan edilen gündemde belirtildiği üzere çoğunluk aranmayan ikinci toplantı 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılmak üzere tehir edilmiştir.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tekrarını nereden izleyebiliriz konuşmaların ?
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Muharrem Usta kulübü tek başına idare etmeye kalkmasa, az biraz yönetiminden destek alsa, onun bunun emriyle Gökhan Saral ve türevi vasıfsız doktor arkadaşlarını yönetime almasa idi belki de cok başarılı olurdu.
                        Artık iş işten geçti, kendi düşen ağlamaz.
                        Ağaoğlu ismini burada ilk dillendirenlerden biri olarak aday olmasına hem cok sevindim, hem de kuşkuyla bakiyorum.
                        Zor zamanda bu işe el atmak, bizim gözümüzde ona daha başkan olmadan artı puan kazandırdı.
                        Yeter ki tek adam olayım derdine düşmeden, birilerinin icazetiyle yönetime vasıfsız elemanlar doldurmasın tıpkı Muharrem Usta gibi.
                        Başkan olursa sonuna kadar destekçisi olacağıma kendi adıma söz veriyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Onur Tan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          An itibariyle sezona bu şekilde başlayacakmışız gibi görünüyor
                          Başkan : Ahmet Ağaoğlu
                          Asbaşkan : Hayrettin Hacısalihoğlu
                          Teknik Direktör : Şenol Güneş
                          10 numara 5 yıldız.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• büyük ihtimalle tranfer yasağı sebebi ile önümüzdeki sene transfer olmayacak şuanki mevcut kadro korunup iyi bir hoca bulunursa ben kendi adıma şampiyon olamasak bile gene iş yaparız kanaatindeyim yeterki iyi bir hoca bulsunlar mesela bu sene sonunda shaktar hocası paulo fonseca nın sözleşmesi bitiyor hemen peşine düşmek lazım genç hırslı ve idal bir hoca.

Yorum

• Bu Agaoglu nun en buyuk espirisi sanirim soyadi. Ahmet Agaoglu yerine Ahmet KÖSE olsaydi heralde bu kadar destek almazdi. Bir soyad nelere kadir... Giden Hastanelerini zengin etti, bakalim Yeni gelen nelerini zengin edecek..
                              Kimseye guvenmiyorum.. inanmiyorum.

Tek cikis yolumuz var. Zengin yabanci bir isadaminin kulubumuzu satin almasi..
                              O zaman belki birseyler degisir....
                              u will need justice at the end..

Yorum

• 30 senede tek şampiyonluk görmüş 10 senedir 1 kere şampiyonluğa oynamış taraftara sabır diyorlar. ağız dolusu sövmemek için kendimi zor tutuyorum Allahın vasatları, yetersiz beceriksizler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X