Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor transferlerini zamanında yapamadı......

Yapamayınca panikle önüne gelen her oyuncuyu , her fiyattan satın aldı.....

Bu şekilde hem borcumuz arttı , hemde takıma yeterince faydalı olamayan oyuncuların alınması nedeniyle zararımız ikiye katlandı......

Sayın Muharrem Bey maalesef Trabzonspor'a hem yeteri kadar vakit ayırmadı hemde klübün parasını harcarken yeteri kadar özenli davranmadı.....

İlk seçildiği zamanı hatırlayalım..... Sayın Usta kadar taraftar , siyasi ve klüpçe desteklenen bir aday daha son 30 yıl içinde gelmedi. Büyük bir potansiyeli vardı kullanacak. Ama kullanmadı.....Enerjisinin % 90 ını kendi şirketlerine ayırdı % 10 unu bile Trabzonspora ayırmadı....

Siyasi desteği yeteri kadar değil hiç kullanmadı....

Sonuçta hüsran oldu dolayısı ile.....

Dün akşamki konuşmaları bir pişmanlık içeriyor olabilir ama dikkate almaya değmez bence.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor transferlerini zamanında yapamadı......

Yapamayınca panikle önüne gelen her oyuncuyu , her fiyattan satın aldı.....

Bu şekilde hem borcumuz arttı , hemde takıma yeterince faydalı olamayan oyuncuların alınması nedeniyle zararımız ikiye katlandı......

Sayın Muharrem Bey maalesef Trabzonspor'a hem yeteri kadar vakit ayırmadı hemde klübün parasını harcarken yeteri kadar özenli davranmadı.....

İlk seçildiği zamanı hatırlayalım..... Sayın Usta kadar taraftar , siyasi ve klüpçe desteklenen bir aday daha son 30 yıl içinde gelmedi. Büyük bir potansiyeli vardı kullanacak. Ama kullanmadı.....Enerjisinin % 90 ını kendi şirketlerine ayırdı % 10 unu bile Trabzonspora ayırmadı....

Siyasi desteği yeteri kadar değil hiç kullanmadı....

Sonuçta hüsran oldu dolayısı ile.....

Dün akşamki konuşmaları bir pişmanlık içeriyor olabilir ama dikkate almaya değmez bence.....

Bu yoruma katılıyorum. Ve aynı fikirdeyim.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir de bunun gibiler türedi işte
        Sen hangi türdensin söyle de bilelim. Önceki yazilarimi oku bakalım ne kadar elestirdigimi görürsün ustayi.

Burda tür sınıflaması yapacağına çözüm sun.
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• usta vaad ettikleri ,yapamadıkları ve yaşattıkları göze alındığında tarihimizin en kötü başkanıdır benim gözümde.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            M.Usta yeni yalanları ile bazı arkadaşları kandırmaya devam ediyor.
            Bilerek ödememiş ne demek ya borç daha fazla artmasın diye bilerek ödememiş dedi pollanya görse emekli olur bu yazıyı .Bana gerek yok der.Beceriksizliğinden bile övünenler var.
            M.Usta'yi savunup ihoya sallamak bana samimi gelmiyor Sadri Şener de dahil sırasıyla kim geldiyse bu boku yemiştir arkadaş diyor ki ihonun gercek borcu 3 ay sonra belli oldu diyor iyide İho göreve geldiğinde 3 yıl için bütün gelirler temlik altındaydı bilmiyorum hatırladı mı Sadri Şener'in gerçek borcu ne zaman belli oldu niye konusulmuyor yada M.Usta bakalım kaç yıl temlik verdi gelirleri göreceğiz.Borç 500 trilyon iken stadyum işi vardı arazi işi vardı şuan elde birşey de yok .Ama borç hala sabit değil mi
            Hacıosmanoğlu geçen yıl mali kongrede kendi döneminde kulüp müdürlüğü yapan ve Usta döneminde de müdürlüğe devam eden Sinan Zengin'e kendi döneminde oluşan borcu teyit ettirip Usta yönetimine " madem borç benim dönemimde bu kadar değildi o zaman müdürünüzü ahlaksızlıkla suçluyorsunuz ve çalışmaya devam ediyorsunuz "dedi kimseden çıt çıkmadı.
            Herkesi kendileri gibi aptal zannediyorlar. Hacıosmanoğlu zibidinin önde gidenidir ama bu Usta varya bunun kadar ağır sahtekarı gelmemiştir kulübün başına. Bir insan verdiği hiç bir sözü tutmaz yalanı ortaya çıkar bunlar normal artık alıştık ama sahtekarlığı yedirmeye çalışması yenilir yutulur değil.

Yorum

• Usta saçmalamış boş atmış sıvamış. Buna inanan hıyardır maldır.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                M.Usta yeni yalanları ile bazı arkadaşları kandırmaya devam ediyor.
                Bilerek ödememiş ne demek ya borç daha fazla artmasın diye bilerek ödememiş dedi pollanya görse emekli olur bu yazıyı .Bana gerek yok der.Beceriksizliğinden bile övünenler var.
                M.Usta'yi savunup ihoya sallamak bana samimi gelmiyor Sadri Şener de dahil sırasıyla kim geldiyse bu boku yemiştir arkadaş diyor ki ihonun gercek borcu 3 ay sonra belli oldu diyor iyide İho göreve geldiğinde 3 yıl için bütün gelirler temlik altındaydı bilmiyorum hatırladı mı Sadri Şener'in gerçek borcu ne zaman belli oldu niye konusulmuyor yada M.Usta bakalım kaç yıl temlik verdi gelirleri göreceğiz.Borç 500 trilyon iken stadyum işi vardı arazi işi vardı şuan elde birşey de yok .Ama borç hala sabit değil mi
                Kardeşim özetlemiş.

Yalan rüzgarı adeta, yiyemediğin bokun altına niye girdin o zaman? Koca halka açık şirketi yönetmeye talip ol, finansal evrakları bile incelemekten aciz ol...

Geç kardeşim, şu anda hiç bakmamıza gerek yok klübün durumu malzemeciye sor öğrenirsin, YALAN işlemiyor artık ÜLKEDE.

Tarz değişti, bilgi hemen her yere ulaşıyor. Beceremedik diyin, neyi beceremediniz:

1. Ülkede FENERASYON diye birşey var, hakemlere baskıyı beceremediniz 10 puanımız gitti

2. Yeni Stad ile yakalanan muhteşem rüzgarı kullanmayı beceremediniz, en az 100 Mio USD kaynak oluşturamadınız

3. Hocaya nasıl baskı kurulur, kadro nasıl çıkarılır, başkan klüp hocasına nerede müdahale eder beceremediniz, BUNU BECEREN BAŞKAN YOK GİBİ GERÇİ

Neyi becerdiniz:

1. İho nun savurganlığını kestiniz, çöp birçok futbolcuyu klübe min zararla gönderdiniz
                2. Burak gibi sansasyonel transferi EKSİKSİZ yaptınız
                3. Sosa,Kucka da iyi transferler
                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Zamanında hakan kulacoglu seçimi yerine iho yu tercih edenler dikkat ediyorum Usta ya en çok küfür edenler.

Soruyorum kim gelsin ?
                  Hangi kişi TS yi bu durumdan kurtarabilir
                  Cevap yok.
                  Sadece mevcut yönetim kötü söylemi .

Çıkar yol belli klüp satılmalı, ona da istemezukcu bir tayfa var.
                  Ne istiyorsunuz?
                  Cevap yok?

Yahu bu takım su an lider olsa ama borcu 1,5 milyar olsa aman ağzımızın tadı kaçmasın diye ses etmeyecek taraftar anlayışı hakim diyorum, daha ne diyeyim?
                  En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 11:42.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mali kongrelerde yalan dolan hesaplamalar yapmak suçtur kimsenin maçası yemez. Ben sadece 20-30 milyon euro borç yaptım, bana düşeni öderim ayağı yapmak basit tabirle şark kurnazlığıdır. Başkan seçildiği 2015 aralık ayı mali kongrede kulübü denetleyen devlet ve özel hesap uzmanları kulübün borcunun 397 milyon tl olduğunu raporla kulübe sundu. O dönem kulübün müdürü Sinan Zengin'di. Sen 1 sene sonra kalk aslında biz borcu 500 küsür milyon tl'den aldık felsefesi yap, senin dönemindede ve hâlâ kulübün müdürlüğünü yapan herifi zan altında bırak ya da danışıklı dövüş ayağı çek. Kulüpte ne tür kalpazanlıklar dönüyor bu herif gittikten sonra ortaya çıkar.
                    Dediğin şeylerin 10'da 1'i olsa zaten FFP'den 50 kere ceza yeriz. Yiyecek miyiz sence? Güzel atıp tutuyorsun. Var mısın iddiasına?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zamanında hakan kulacoglu seçimi yerine iho yu tercih edenler dikkat ediyorum Usta ya en çok küfür edenler.

Soruyorum kim gelsin ?
                      Hangi kişi TS yi bu durumdan kurtarabilir
                      Cevap yok.
                      Sadece mevcut yönetim kötü söylemi .

Çıkar yol belli klüp satılmalı, ona da istemezukcu bir tayfa var.
                      Ne istiyorsunuz?
                      Cevap yok?

Yahu bu takım su an lider olsa ama borcu 1,5 milyar olsa aman ağzımızın tadı kaçmasın diye ses etmeyecek taraftar anlayışı hakim diyorum, daha ne diyeyim?
                      Bana koyan, Trabzonspor taraftarını aptal yerine koyacak açıklamalar yapması. Millete açık açık yalan söyleyen başka bir başkan hatırlamıyorum. Kötü yönetirsin de bu kadar bariz yalan söylemek insana koyuyor.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hacıosmanoğlu bu kulübu uçuruma sürükleyen ve kulüb itibarını yerle bir eden bir kara lekedir.
                        Aldığı Sefa Yılmazlar,İshak Doğanlar,Erkanlar,Gökhan Karadenizler,Anıl Taşdemirler,Musa Nizamlar vs.. bugün bir alt ligde dahi oynayamıyorlar..Bunların bonservis bedellei, menejerlerine ödenen ücretler.. Unutuldu heralde.
                        Sırf bunlardan kurtulmak bile kaç yıl geri götürdü bizi.
                        Bildiğin Akhisar seviyesine düşmüştü kulüp.
                        Köfteciye bile borc takılır mı arkadaş..Özel jetler,uçaklar,helikopterlere girmiyorum bile.

Evet Usta sportif anlamda başarı sağlayamadı.Bir çok vaat de bulundu.Hepsi boş çıktı.Herkesi hayal kırıklığına uğrattı..Fakat Hacıosmanoğluyla kıyaslanamaz.
                        Kulüb tarihinin en kötü başkanı İhodur.

En azından şuanda ümit vaad eden bir kadro var..Bugün Şenol Güneş bu takımı en kötü ilk 3e sokardı.
                        En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 11:48.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dediğin şeylerin 10'da 1'i olsa zaten FFP'den 50 kere ceza yeriz. Yiyecek miyiz sence? Güzel atıp tutuyorsun. Var mısın iddiasına?
                          Şu alttaki yazıyı okumanı tavsiye ederim. Altına imza atarım. Usta'nın Euro cinsinden konuşması %100 saptırmadır, Trabzonspor taraftarını aptal yerine koymasıdır. Hayatımda bu kadar ucuz ve kolay yalan söyleyen bir başkan görmedim.

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          -Trabzonspor'un borçlarını ısrarla euro kuruna bağlamak en basitiyle gerçekleri gizlemektir..... Trabzonspor Sayın Usta göreve geldiğinde ziraat bankasından yanlış hatırlamıyorsam 350 milyon tl kredi aldı... bu para neredeyse o günkü bütün borçların tamamına karşılık geliyordu.... Üstelik bu borç uzun vadeli 5 yıl diye hatırlıyorum....

ondan sonrada borçlar alındı...... Çoğunluğu tl üzerinden.... Borcumuzun yarıdan fazlası tl üzerinden.. Yani euro kurundaki artış durduk yere borçlarımızı artırmıyor.....

Ha Bero gibi adamlara 2,5 milyon euro , Kuçkaya 5-6 milyon euro harcar isen euro borcunda artar ama bunda euro kurunun fazla suçu yok.... Euro kuru demiyor sanan Kuçka'ya 50-60 milyon tl harca.....

-İkinci bir husus başkan sadece döviz giderlerinden bahsediyor. Oysa başkanlığı döneminde enaz 13 milyon euro sadece oyuncu satılarak kazanıldı.... Forma reklamı, stadyum reklamı gibi gelirlerden milyonlarca dolar aktı akıyor..... ( stadyum 5 milyon dolar , göğüs 2,5 milyon dolar) Peki borç artarken artan euro kuru alacaklı olduğumuz yabancı paralarda artmıyormu ?

yani artan döviz kuru sadece borçları mı artıroyor alacaklarımız neden artmıyor..... Bu konu hakkında başkanın gıkı çıkmıyor nedense....

Yani giderlerimiz kadar olmasada döviz üzerinden gelirimizde var. Kaldıki giderlerimizin bu kadar artmasıda Başkan Muharrem Usta'nın saçma transfer politikası ile oldu.....

Volkan Şen , Bongonda, Kuçka, Bero gibi bir sürü adama bir sürü gereksiz para verildi......

-Üçüncü bir husu. Trabzonspor'un başka geirleride var. Naklen yayın geliri alıyoruz her yıl küme düşmeye bile oynasak 60-70 milyon tl , stadyum gelirleri var, ts clup gelirleri var..... diğer sponsorluk , turkcell gibi gelirlerimizde var..buralardanda azımsanmayacak paralar geliyor..... Bu kadar para ne oldu , ne oluyor... borcumuz neden sürekli artıyor ?

Kendi şirketlerinize gösterdiğinz özenin ondan birini neden Trabzonspor'a göstermediniz Sayın Usta?

Borcu ısrarla euro çevirmeye çalışmayın.. Ben böyle kuru sözlere kanmam.....

Birde dalga geçer gibi kıytırık bir galibiyettten sonra ortaya çıkması yokmu daha fazla sinir ediyor insanı.....

Bir adam kendi şirketrini mükemmel yönetirken Trabaonspor'u rezil ediyorsa burada ya art niyet vardır yada özensizlik vardır.....
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne biliyorsun da ne atıyorsun. Benim dediklerimde anormal birşey yok, usülsüz rapor hazırlamak kanunen suçtur diyorum ne cezası ne ffp'sinden bahsediyorsun, cevap istedin ya al sana cevap öyle kuru gürültü değil cevabın hası. Vay efendim son 10 yılın bilmem ne puan başarısını yakalayacakmışız. Bu laflara çocuk kandırabilirsin ama Trabzonspor taraftarı çocuk değil başka takım taraftarı olmalı.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana koyan, Trabzonspor taraftarını aptal yerine koyacak açıklamalar yapması. Millete açık açık yalan söyleyen başka bir başkan hatırlamıyorum. Kötü yönetirsin de bu kadar bariz yalan söylemek insana koyuyor.
                              Bariz yalan söylemiyor
                              Dünya kadar vaat verdi başaramadı, kulüpte herşey dışardan göründüğü gibi değilmiş demek ki
                              Ama o vaatleri vermese seçilemeyecekti, zira bu ülke popülizm ülkesi

Allah aşkına foruma soruyorum, sadece ekonomiyi başkanlığım süresince duzeltecem dese burda kaç kişi ona oy verirdi?
                              Bakın yaptığı doğru demiyorum,
                              Taraftar olarak bizim kötü yanımızdan bahsediyorum.
                              Biz takımın durumundan ya da gerçeklerinden bihaber bir taraftariz.
                              Biz Burak a 3,5 milyon avro verilmesini çok kolay sineye cekebiliyoruz.
                              O zaman bu klup de batıyor
                              Kimse kusura bakmasın...
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bariz yalan söylemiyor
                                Dünya kadar vaat verdi başaramadı, kulüpte herşey dışardan göründüğü gibi değilmiş demek ki
                                Ama o vaatleri vermese seçilemeyecekti, zira bu ülke popülizm ülkesi

Allah aşkına foruma soruyorum, sadece ekonomiyi başkanlığım süresince duzeltecem dese burda kaç kişi ona oy verirdi?
                                Bakın yaptığı doğru demiyorum,
                                Taraftar olarak bizim kötü yanımızdan bahsediyorum.
                                Biz takımın durumundan ya da gerçeklerinden bihaber bir taraftariz.
                                Biz Burak a 3,5 milyon avro verilmesini çok kolay sineye cekebiliyoruz.
                                O zaman bu klup de batıyor
                                Kimse kusura bakmasın...
                                Bariz yalan söylüyor. Ben dünkü borç ile ilgili sözlerinden inanılmaz midem bulandı. Resmen milleti aldatmak için söylenmiş açık açık yalan cümleler. Terbiyesizliğin luzumu yok, Bilgi asimetrisi var diye taraftarı ahmak yerine koyacak bir açıklama.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X