Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hahaha diyorum.. usta denilen zaat seçildiği günden beri bu forumda da ısrarla yazdım: eğer iho dönemindeki pislikleri tek tek inceletmezsen bu iş başına kalır dedim..

genel kurulda bunlaro aklayacak olanlarında allah belalarını versen..

inşalah bu şahıslar tek tek denetlenir..

Yorum

• Faruk özak olsun bu pisliği gelsin örtsün oğlyla

Yorum

• Bir araya gelinmeyip yine fikir ayrılıkları ve başkanlık kavgası olduğu sürece kim gelirse gelsin batmaya devam edeceğiz.
        Camianın birleşmesi şart.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Seçimli Genel Kurul yapılıyor...
          Sözde adaylar listelerini oluşturuyor...
          Listelerini oluşturan adaylar ivedi şekilde soluklarını Külliye de ya da İçişleri Bakanı'nın olmadı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı'nın yanında alıyor?!
          Düşünüyorum, kendimi sorguluyorum ama bir türlü aklıma yatmıyor...
          Bir futbol kulübünü yönetmek isteyen adaylar ülkenin siyasi iktidarından icazet almaya gidiyor?
          Allah'ım ŞAKA GİBİ sen aklımıza mukayyet ol...
          Toplum sağlığımız zaten bozuktu ancak son dönemlerde iyice zıvanadan çıktık.
          Rabbim cümlemize Hidayet Etsin İnşAllah...
          Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İcazet almaktan çok, kredi çekebilme adına gidiyorlar. 3 ukalalarda da durum bu. Hepsi batık
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kendim adına konuşayım......

Sayın Muharrem Usta'ya bir daha asla oy vermem.....

Çünkü kendi şirketlerini borsaya açacak kadar güzel yönetirken....
              Milyonların sevgilisi Trabzonsporumuzu neredeyse kayyuma düşecek hale getirdi.....

Adamın derdi Trabzonspor filan değil... Öyle olsaydı 27-28 ayda klübü düze çıkartırdı....

Ne mali olarak başarılı olabildi.....
              Ne ligde başarılı olduk.....
              Ne Avrupa Kupalarına katılabildik.....
              Ne de Türkiye Kupasında bir başarımız oldu....

Üstelik tarihimizin en rezil skorlarını aldırdı bize....

Bir daha ne için oy verelim O'naki.....

29 mağlubiyetine bir 39 mağlubiyet daha aldırması için mi ?

Bana göre Trabzonspor Tarihinin açık ara en büyük fiyaskosudur.....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Son seçimde Hekimoğlu'na oy vermiştim. Keşke Allah beni mahcup etseydi de Usta bu işi başarsaydı. Ama Taraftara attığı LUCE kazığı aslında bu günlerin işaretiydi...Rıza sende defol git.....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Acaba enkazı kim alacak ülke futbolu ve mali tablolar böyle iken futbol izlenebilecek kalitede mi
                  Trabzonspor şuanda el bombası ve kimde nasıl patlayacak.İlk bomba zaten transfer yasağı ile geldi daha kötüsü gelir mi
                  ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'da Muharrem Usta yönetiminden istifa eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp ise olağanüstü kongre kararını 'geç alınmış bir karar' olarak değerlendirdi. Alp, "Geç kalınmış bir karar. Çok kısa zaman, kim nasıl hazırlanacak o da belli değil. Hayırlısı olsun" dedi. Camiada başkan adayı olarak da adı geçen Mehmet Yiğit Alp, bu konuya ilişkin olarak ise, "Sağolsunlar. Trabzonspor'un kurtuluşu bugün isimlerde değil. Doğru prensiplerde, ortak prensipleri ortaya koyup, ortak akıllı tek aday çıkarmalıyız. Trabzonspor'un zaman kaybetme şansı yok. Herkesin ortak akılla karar vermesi gerekiyor. Ben adayım, o aday, başkası aday öyle bir hayat yok. Trabzonspor'un kurtuluşu için herkes bir araya gelecek, kırgınlıklar, küskünlükler bırakılacak, şehir ortak akılla ortak adayını belirleyecek ve sonrasında herkes elini taşın altına koyacak. Başka kurtuluş yok" diye konuştu..
                    Güzel konuşmuş umarım buna yönelik bir adım atar

Yorum

• BAŞKAN ADAYLARININ DİKKATİNE!!!
                      Şunu net olarak gördük. Başkan Trabzon'lu olup kulubu İstanbul'dan yönetiyorsa bu iş olmuyor.Zorlamaya gerek yok.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• 29-30 Mart ne demek yahu ? Bu resmen devir teslim töreni olacak ?
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 5 ile 7 yıl arasında bir süre Trabzonspor küçülme politikasına gidecektir. Umarım alt yapı destekler ve şansımız yaver gider. Gelen yönetimin ekonomik olarak kuruş hesabı yapacak bir yönetim olması gerekiyor.

Yine net bir şekilde dile getiriyorum. Demokratik yönetimleri desteklemiyorum. Şirket yönetimi diktatörvari olmalı. Gelecek adam güçlü olmalı. Dediğini yapmalı. Arkasında durmalı. Ekonomiyi ilk sıraya koymalı.

Çok absürt kaçacak benzetmem ama Cumhurbaşkanı gibi bir aday istiyorum.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 20 gün içinde aday ve ekibinin belirlenmesi lazım, çok sağlıklı bir seçim olmayacak bence. Gelecek yönetimden umutsuzum şimdiden. Bu sefer baştan muhalif olucam, destek çıktık da ne oldu.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• reçeteyi yazıyorum

başkan:iho
                              sportif direktör:giray bulak
                              teknik direktör:tolunay kafkas

yardımcı teknik direktörler:hami , fatih tekke,sadi tekelioğlu

3-4 yıl içinde fatih tekkeyi yetiştirip teknik direktör yapılmalı

scout:gökdeniz karadeniz
                              En son YasinCorona17 tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 14:00.

Yorum

• İlk olarak YasinCorona17 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                reçeteyi yazıyorum

başkan:iho
                                sportif direktör:giray bulak
                                teknik direktör:tolunay kafkas
                                Ölüm reçetesi mi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X