Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim söylediklerimin aynısını senin paylaştığın mesajda Özkan Sümer de söylüyor,şu anda bir kriz yönetimi gerekiyor ve acil olarak yapılandırması lazım.
    Kusura bakma ama asıl seçim kazanma peşinde olan bu gerçeği görmeyenler.
    Olayın vehametini göremiyorlar.
    Kısırdöngüye girdik

Özkan Sümer mayısta da kongre olmasın devam et ve sorumluluktan kaçma diyor.

Diğerleri de mayısta tüzüğü değiştir + kongre kararı al + ister gir yönetimini güçlendir istersen gelecek olana zaman tanı hazırlansın diyor.

Sıkıntı şu. Durduk yere birden Usta 20 gün sonrasına baskın kongre kararı alıyor. Mayıstaki kongreyi bile kabul etmeyen adam durduk yere birden 20 gün sonrasına neden kongre kararı alıyor?

Farkında mısın bilmiyorum ama "ne intikamı" demenden buraya kadar geldik
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepsi bitince . tepeden tırnağa tecrübeli büyük bir takım olucaz desene
      Olmuyacağız,olsaydık Özkan Sümer-MAY savaşı sonrasından sonra bu rezil hale gelmezdik.Çünkü kulübün futbol aklı yok,yönetimler ve başkanlar geliyor,onların anlaştığı Hocalar var ya,ha işte bizim ne olacağımıza onlar ve menejerler karar veriyor.
      Bu durumda olma sebebimiz göstermelik kurumlarımız var,Genel Kurul,Divan Başkanlığı,yerel medya vs de duruma göre davranıyor.
      Özkan Sümer hariç,futbol hafızamız yok.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kısırdöngüye girdik

Özkan Sümer mayısta da kongre olmasın devam et ve sorumluluktan kaçma diyor.

Diğerleri de mayısta tüzüğü değiştir + kongre kararı al + ister gir yönetimini güçlendir istersen gelecek olana zaman tanı hazırlansın diyor.

Sıkıntı şu. Durduk yere birden Usta 20 gün sonrasına baskın kongre kararı alıyor. Mayıstaki kongreyi bile kabul etmeyen adam durduk yere birden 20 gün sonrasına neden kongre kararı alıyor?

Farkında mısın bilmiyorum ama "ne intikamı" demenden buraya kadar geldik
      Özkan Sümer ne diyorsa onu yapacağız kardeşim,çünkü Trabzonspor'u batık halden alıp,düzlüğe çıkaran bunu yaparken de 'yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın' diyerek adeta gerçeğimizi yüzümüze haykıran aklı başında bir tane futbol aklımız yok.
      O sebeple kendi menfaati peşinde koşanların değil,Trabzonspor'un menfaati peşinde koşanları dinleyeceğiz.

Buradan çıkan Erdol Haş abimiz var,onun da hakkını yememek lazım,o da çok anlattı bunları.

Usta güven tazelemek zorunda,bu şart ve yanına sağlam yöneticiler almak zorunda bu daha da şart.
      Bir de ben bu işi yaparım havalarından çıkmak zorunda.Öyle sandığı gibi laylaylom yürümüyor bu işler.
      En son sasone tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 16:20.
      • Memento mori

Yorum

• Trump İho gibi biri desem daha doğru olacak galiba. Tavırları keskin, ama küpüne zarar. Sistemden de bağımsız değil.
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 16:22.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özkan Sümer ne diyorsa onu yapacağız kardeşim,çünkü Trabzonspor'u batık halden alıp,düzlüğe çıkaran bunu yaparken de 'yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın' diyerek adeta gerçeğimizi yüzümüze haykıran aklı başında bir tane futbol aklımız yok.
          O sebeple kendi menfaati peşinde koşanların değil,Trabzonspor'un menfaati peşinde koşanları dinleyeceğiz.

Buradan çıkan Erdol Haş abimiz var,onun da hakkını yememek lazım,o da çok anlattı bunları.

Usta güven tazelemek zorunda,bu şart ve yanına sağlam yöneticiler almak zorunda bu daha da şart.
          Bir de ben bu işi yaparım havalarından çıkmak zorunda.Öyle sandığı gibi laylaylom yürümüyor bu işler.
          Haklısın. Hamsi turpla yenir.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Onursal Başkanımız nerde? Çıkmadı mı daha ortaya? " Beni çağırsaınlar geleyim? Kimse bana rakip olmazsa gelirim. bak çağırırsanız gelirim "diye açıklama yapmadı mı yoksa?

Vay anam bitmişiz biz..
            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Samimiyetsizlik;
              Biz sizden günlerdir önce tüzüğü değiştirip,
              Aralık kongreleri yerine Mayıs aylarında kongre yapalım istedik.
              Siz ise şark kurnazlığı yaparak,
              Nisanda kongre kararı alıp yeni yönetimin önüne 7 aylık süre ve anormal ödemeler koyuyorsunuz.
              Aslında siz başarısızlığınızın etkisi ile intikam alıyorsunuz.
              Basit ve banal bir düşünce.!
              Beyler;
              Bu kararınıza karşı Trabzonspor camiası sizi hiç bir zaman affetmeyecek...
              Ama;
              Siz hiç merak etmeyin bu dağ ne rüzgarlar ne badireler gördü..
              Bunlarıda aşar...

Şükrü Kuleyn
              Murat

Yorum

• Dur bakalım daha neler göreceğiz, pentagon trump iho fiko gittikçe ilginç bir hal alıyor.

Yorum

• Yaklaşık 7500 kişi oy kullanabiliyor sanırım liste yayınlanmış.

Yorum

• Ustanın kulübün 20017. üyesi olması ise gerçekten manidar.

Yorum

• Özkan Sümer başkanlığında nevzat aydın, mehmet yiğit alp gibi genç isimlerin bir nevi gelecek için staj yapacağı bir liste bekliyorum. Özkan hoca ikna edilebilir mi bilemiyorum
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Bugün transfer yasağı ve yönetime eleştiriler yerine olağanüstü seçim konuşuluyor. Yine arada kaynadı
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yani Burda Özkan Sümer’e methiyeler düzenleri de anlamıyorum. Bu Özkan Sümer sevdiğiniz Mustafa Reşit Akçay’a 1461’de iken (Özkan Sümer de kulüpteydi) saha tahsis etmemiş adam. Övünülen Antep fener maçı ceza muhabbetlerinde de Tayyip mevzusunda da takım vehamet içindeydi, bütün stat küfür ediyordu yenildiğimiz Malatya maçında tribündeydim 2-0 bitmişti hala aklımdadır. Orda bir duruş değil başarısızlıkla kaçarak da bir istifa vardı. Ha evet güzel konuşur, fikirleri de özünde doğrudur ama onları uygulayabilmek başka. Bu dönem o dönem değil.
                          Bu dönem de herkes konsorsiyumdan bahsediyor. Ya konsorsiyum ya Muharrem... Trabzonspor gelenekçi ve öze dönüş istiyorsa önce divan kurulunu sonra delege yapısını değiştirmeli. Sadık Albayrak divanda tarzan gibi turkuvaz medya bir tek savunuyor diye bağırıyor. Divan toplantı dahi yapamıyor. Almış başını gitmiş bir 13. Sandık mevzusu var sanki sadece 13. sandık neler var kim bilir daha iho aptal olduğundan ortada her şey.
                          Herkes topu devlete atıyor. Şu an kimse elini taşın altına koyamaz gibi. Bugün bunları görmezsek ilerde niye siyasetin kucağındayız diye hayıflanmayalım.
                          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İHO’nun başkan olması değil, başkanlığa adaylığını koyması bile bize, camiaya ayıp olarak yeter.

Muharrem Usta da tekrar aday olacak ise bir zahmet şu hocamsı varlığı kovsun. Sene sonu bekleyeceğim derse de geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İHO’nun başkan olması değil, başkanlığa adaylığını koyması bile bize, camiaya ayıp olarak yeter.

Muharrem Usta da tekrar aday olacak ise bir zahmet şu hocamsı varlığı kovsun. Sene sonu bekleyeceğim derse de geçmiş olsun.
                              Tarih tekerrürden ibarettir
                              Akhisar maçı sonrası gider
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Özkan Sümer'in yaşı 50 olacaktı şuan klübün anahtarını teslim ederdim. Ne kadar tanıyıp da konuşuyoruz ki. Hem Başkan hem antrönör olsun isterdim. Gökdeniz'in o gelişiminde en büyük pay Özkan Sümer hoca'nın dır. Kendisi anlatsın. Trabzon'da 3-5 ev parasına bulduğu yabancılarda hala aklımızda. Bir kişiden de klüpten şunu bunu aşırdı diye birşey duymadım.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X