Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul | Yeni Başkanımız Ahmet Ağaoğlu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Orta saha merkez için ümit milli Sefa da var, onun için de kumaşı sağlam diyorlar Roma sportif direktörü Monchi özel olarak izletiyormuş umarım sözleşmesiyle ilgili gerekli önlemler alınmıştır. Çok yetenekli çocuklar var Şenol Güneş olmazsa Preudhomme gibi bir hoca ile acaba bunları değerlendirebilir miyiz diye düşünüyorum.

Sol taraf için Cengiz Ünder gibi bir şey çıksa alt yapımızdan süper olurdu. Transfer cezası devam ederse ne yapıp edip Castillo'yu döve döve adam edeceğiz, Ndoye ve Olcay ile olacak iş değil.
    ahmet hakan benim gözümde cengizde iyi, tabiiki capraz baglarini kopardigi icin nasil geri dönecegini bilemem

monchi yi sefanin menajeri bizzat davet etti, öyle özel izlemiyorlar

sefa cok yetenekli olsada tempo ve ritmi cok düsük henüz ve henüz kulübe baglanmadi, isterse bugün gitme hakki var...
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence bosuna kötümsersiniz

--------------------------------arda

-------------------------bora-------------------------

ahmet hakan-----------------cafer--------------------murat cem

-------------------abdülkadir--------yusuf

----------------------------------------------------------------------------

bu arkadaslarin her birinin bu ligin üzerinde yetenegi var

yanlarina 3-4 oyuncu daha buldunmu her seyi basarabiliriz
      Bu takımın hemen yarışması mümkün değil . Onu geçtim elinden alınacak oyuncular var. Hepsi kalmaz elinde. Yarışmayan takımın geliri neyi karşılayacak nasıl ilgi çekecek.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güneş gittiği an 3.lük bile hayal onlar için.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        O yüzden eğer Ağaoğlu da bizden sabır isteyecekse ona göre kaliteli bir hoca getirsin bu camia artık bu leş hocaları kaldıramaz.

Öyle veya böyle iyi kadroları yedi bu takımın başına gelen hocalar.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 17:36.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Kimse aday olmaz diye düşünülürken, başkan olabilecek en klas isim adayım dedi.

Burası Trabzon.

Yorum

• Sanırım herkes artık aday çıkmaz diye düşünüyor ama Atalay da aday çıkarsa şaşrımayalım. Umarım böyle bir şey yapmaz.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• babamin oglu baskanliga aday olsa ona bile supheyle bakarim..isimler cok onemli degil.cunku o makama gelen insanlar o kadar aptal hatalar yapiyor ki bunu insan evladi yapmaz diyorsun ama her seferinde yapan birileri mutlaka cikiyor.kimin ne dedigi su asamada cok da onemli degil.bu yasima geldim ben sadri sener'in ilk donemi haric dogru isler yapilan bir donem hatirlamiyorum..bu donemde bile abuk subuk tonla hata yapilmisti..

dogru kadro kurulmadigi surece sayfalarca analiz yapmaninda bir alemi yok.artik scout ekibimi dersiniz futbolcu izleme komitesimi adini ne koyarsaniz koyun bu grubun kaliteli ucuz yabancilari bulup parlatmak disinda bir secenegimiz yok.bugun evertonda oynayan niasse 250 bin euroya akhisara gelmisti,bursadan villareale giden bakambu 1.8 milyon euroya bursaya gelmsti..en son villareal 40 milyon euroya Cin'e okuttu..
              iste boyle dogru ucuz kaliteli topculari bulabilecek bir yapi olusmasi gerekiyor.bunu da trabzonspor gibi her kafadan bir sesin ciktigi yerde olusturmak zor degil imkansiz gibi gorunuyor.burak+sosa+kucka..10 milyon euro'nun ustunde bonservis odendi..maas olarak keza 10 milyon euroya yakin..al iste bir senede 20 milyon euro'yu uc topcuya gomduk.100 milyona yakin para..simdi bu paralarla yapilabilecek en dogru transferler hepsi 30+ yas olan bu topcular miydi?bence degildi.cunku cok degil 1 sene sonra bu adamlari satmaya kalksan satamazsin.bosver bonservis almayi, maaslarini odeyecek takim bulamazsin.hepimiz sabirsiz oldugumuz icin gelen yonetimlerde isin kolayina kacip piyasadaki isimlere yoneliyor..paralari yagdirip gidiyor.basari gelmedigi zamanda oraya buraya sovup duruyoruz borc batagina girdik soyleydi boyleydi diye..
              onun icin baskan kim olursa olsun maddi anlamda kili kirk yarsin.istedikten sonra bir sekilde kaliteli topcu bulunur,yeterki istensin..gelen kisiler sabir deyince bircogumuz ayar oluyor.cunku bu kelimeyi her donem her baskan adayi kullandi kimse altini doldurmadi.artik bos vaatlerle milleti kandirmasinlar.bu yasima geldim her yonetim her sezon sampiyonluk parolasiyla yola cikiyoruz diyor toplasan 3-4 kez o yarisin icinde olduk.ben boyle sahtekarlik gormedim.

muharrem usta gelmeden once ahmet agaoglu aday olsa bu aciklamalarini muhtemelen kucumserdim ama artik bu son kaziktan sonra kendi adima bilinclendim..cunku adam daha 2002de uefa mali kriterlerinden dem vuruyordu..15 sene sonramizi gormus.simdi bildigin parasizliktan kiriliyoruz,uefadan ceza aldik.boyle giderse daha buyuk cezalar alacagiz..umarim ahmet agaoglu gelir ve bu aptal futbolcu maaslarini olmasi gereken seviyeye ceker ve daha realist hedefler koyar..
              onun icin insallah ahmet agaoglu gibi durumun farkinda olan birileri gelir diyorum.para yagdiracak zengin bir arap,rus veya cinli bir is adami bulamayacagimiza gore kendi gerceklerimizle yuzlesmek gerekiyor..ben artik bu sene sampiyonluk parolasiyla yola cikiyoruz cumlesini duymak istemiyorum.bu sozu sahadaki takim zaten ligin ilk 10 haftasinda soyler veya soylemez.zaten dogru isler dogru transferler yapilip dogru kadrolar kurulursa ve baslarina dogru duzgun bir hoca getirilirse er yada gec bir sekilde basari gelir..yeterki gerceklerden uzaklasmayalim.

Yorum

• 1 milyon euro'nun altında rakamlarla trabzonspor'a göre transfer trafiği kurmak neredeyse imkansız. bir sürü yanlış transferi, genç oyuncuların gelişmesi gereken zamanı hoş göreceğiz o zaman. eğer ekonomik şartlar bunu dayatıyorsa öyle olacak tabi. ama bu fikrin gözden geçirileceği, yolda değişeceği kesin gibi. piyasayı gördükten sonraki değerlendirmeye bakacağız. ayrıca bu fikrin örneği porto olamaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 milyon euro'nun altında rakamlarla trabzonspor'a göre transfer trafiği kurmak neredeyse imkansız. bir sürü yanlış transferi, genç oyuncuların gelişmesi gereken zamanı hoş göreceğiz o zaman. eğer ekonomik şartlar bunu dayatıyorsa öyle olacak tabi. ama bu fikrin gözden geçirileceği, yolda değişeceği kesin gibi. piyasayı gördükten sonraki değerlendirmeye bakacağız. ayrıca bu fikrin örneği porto olamaz.
                  Emrah sana çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman bu meselelerde takılıyorum ama insanlar beni alt yapı ve yerli oyuncuya düşman olarak görmeye başlamış sanırım. Düşündüğüm şey tam olarak bu.

Bir de ek olarak sürekli bir sabır ve uzun bir süreç isteği canımı sıkıyor sanırım kendimi anlatamıyorum.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hayır bizim taraflardaki bu genç oyunculara karşı ümitsizliği de anlayamıyorum, tonla para verince çok mu iyi oluyor görmüyormusunuz 10 uncu haftadan havlu atıyoruz her yıl...

Sanırım korku yeteneksiz oyuncuların as takıma çıkması ama böyle bir korkuya girmeye gerek yok zaten halihazırda altyapıda 3-5 yetenekli oyuncu var, nedir bu panik havası

Avrupadan genç 3-4 takviye yaparsın

Türkiye den de 3-4 takviye yaparsın, yeni okay lar bulursun

Bu 1 yılda olacak birşey değil zaten, hemen al bütün takımı gönder bu çocukları oynatarak olmaz

Bu yıl kadroda yedek kalan yüksek ücretli oyuncuları temizler kendine yarışacak bir 11 oluşturursun, yedek kadromuzuda altyapı, Avrupa,Türkiye falan takviye ile tamamlarsın

Genç oyuncunun ilk 11 seviyesine ulaşması 1-2 yıl sürüyor zaten (kimisi 1-2 ay da bile kendisini kanıtlar) o tempoya, idmana, kendini geliştirmesine müsaade edilmeli, yoksa al hemen 11 oynasın diyende yoktur sanırım

Kendimizi Avrupa’ya oyuncu pazarlayan bir takım olarak kabullendirirsek zaten yetenekli genç oyuncuların ilgi odağı oluruz

bu sayede hem tercih ediliriz hem ucuz alırız
                    ...

Kimse yarışamaz bu takım falan da demesin

2-3 oyuncu çıkar bir anda patlama yapar o zaman görürsünüz yarışır mı yarışmaz mı
                    En son special one tarafından düzenlendi; 29.03.2018, 18:28.
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Saçmasapan yabancı adamlara 500-600 bin euro felan vereceksek hiç almayalım altyapıda gençler oynasın.Şu son zamanlardaki özevlatlar hem karakter hem de yetenek olarak iyi.

Yorum

• iho zamanında stad sponsorluğu için 75 milyon euro teklif mi etmişler bu doğrumu.facede bi arkadaşla bu konuyu tartışıyorum.ben diyorum.imkansız yok öle bişe,o ısrarla iho 100 istemiş,75 vermiş türkcell diyor
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          30 senede tek şampiyonluk görmüş 10 senedir 1 kere şampiyonluğa oynamış taraftara sabır diyorlar. ağız dolusu sövmemek için kendimi zor tutuyorum Allahın vasatları, yetersiz beceriksizler.
                          Bence de...
                          Salla sallayabildiğin kadar ne kaybedersin? Nasılsa millet ağzı açık bekliyor...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iho zamanında stad sponsorluğu için 75 milyon euro teklif mi etmişler bu doğrumu.facede bi arkadaşla bu konuyu tartışıyorum.ben diyorum.imkansız yok öle bişe,o ısrarla iho 100 istemiş,75 vermiş türkcell diyor
                            75'e kadar çıkan Turkcell niye sonra yarı fiyatına sponsor olmamış? Hikaye. Bir de Swarovski vardı milyonlar uçuşuyordu; elde var sıfır.

Ağaoğlu'nun tecrübesizliklerini çekemeyiz Usta devam etsin.

Yorum

• Ağaoğlu eğerki takımın kontrolünü bu abi dedikleri kaosla beslenen adamlara verecekse gelmesin bir zahmet.Onur Burak Olcay gibi adamlara herkes işini yapsın yoksa kapının önüne koyarım demeli diyebilmeli.

Yorum

• Artık devir değişti. Eskisi gibi kara düzen yönetimlerle olmuyor bu işler. Modern futbol dünyasına ayak uyduracaksın. Kurumsallaşma/Profesyonelleşme olmazsa olmaz. Hem de her zerrende olacak bu. Alt yapında da üst yapında da kulübün her zerresinde. İlkin bu olayı halletmemiz gerekiyor. Yoksa alt yapıymış felan hepsi havada kalıyor. Benim gördüğüm, aklımın erdiği bu en azından.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X