Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avatarı değişsek ne olacak,bu adamlar gidecek mi???Avatar değişmede bir şey yok 2 tıklık işi var...Ama önemli olan daha somut şeyler ortaya koyabilmektir bence...
    ben enazindan bu sekilde baslamis oluruz dedim. tabiki asil yapilmasi gerekenler var ve yapilmali. yutrdisinda yasayan biri olarak ne yapabilirim?
    seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
    asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben enazindan bu sekilde baslamis oluruz dedim. tabiki asil yapilmasi gerekenler var ve yapilmali. yutrdisinda yasayan biri olarak ne yapabilirim?
      Ben size bir şey yapın demiyorum zaten...

Yorum

• Oncelikle ziya bir gitsin. o en kolayi digerine kongre fikan gerekiyor.
        Bu yuzden Bundan sonra atacagimiz her golden sonra bile ziya istifa ziya istifa diye bagirilmali. Istifa soylemleri mac boyunca kazansakta kaybetsekte susmamali.
        Siyah tsirt iyi fikir. Artik yeni sezon icin Td arama zamani. Bu yuzden acil ilk is ziya istifa.
        Sert bir yontem daha var. Pesinen su ziyayi bir dovelim. nasil takim kurulur hucum nasil yapilir gostere gostere dovelim
        13 Vitor Hugo

Yorum

• avniakerdeki ilk maçta tüm taraftar arkasını dönerek yönetim aleyhine tezahürat edecek, hiçkimse yüzünü dönmeyecek en güzeli budur,, hem medyadada geniş yankı uyandırır hem avrupada ama ziya soğanda yankı uyandırırmı bilmem

Yorum

• İlk olarak elvisss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            avniakerdeki ilk maçta tüm taraftar arkasını dönerek yönetim aleyhine tezahürat edecek, hiçkimse yüzünü dönmeyecek en güzeli budur,, hem medyadada geniş yankı uyandırır hem avrupada ama ziya soğanda yankı uyandırırmı bilmem
            Evet bu is budur!!

Yonetim ISTIFA!! ZIYA ISTIFA!!!! Hic kimse sirtina donmesin!! Yaa ben Senol Gunes kotu Atay Aktug kotu diyodum!! Gelen Gideni ancak bu kadar arattirir!!!!! Keske Trabzonda olsaydim simdi sokaklara dokulmustum kesin!! Gurbette sinirden catliyorum, en kotusude elimden hic bisey gelmiyor!!!

Yorum

• ya Kazim Koyuncu bile olmeden once son istedigi bunlarin sampiyon olmasi idi
              stadyumu parkarta soyle bi yazi yazin

bizim icin istifa etmiyorsunuz kazim koyuncu icin istifa edin yazin

adam a son dilegin ne diye sorar salar idi kesin trabzonun sampiyon olmasini derdi
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• cok gusel prortesto sekıllerı dunuyorum ama bunu yapacak taraftar gurubu ve onu organıze edecek adamlar yokkı bızde stdatda bıse yapacaz herkez ayrı telden kafasına gore hareket edecek daha cok tartar anlamındada resıl olacaz ...!
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• evt bence de en güzel protesto şeklidir on-onbeş dakka sahaya sırt dönmek
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!

Yorum

• bence en guzel protesto oınlar trabzona sokmamak onlar cunku trabzon na girmesi yasak bence futbolcuları alıp onları geri gondermeliyiz ahmet agaoglu hazır onetime gecmek icin hemen gecer oy moy gerek yok başkan hemen aga oglu yaparız TD adamda unal veya ersun gelri TS sene hem sampiyon hemde avrupaya haydeeeeeeee milliet bu iş bmn dustuuuuu aryık eski taraftarlar olso onlar coktannnnnnnn gitmislerdiiiiiiiiiii

Yorum

• bu hafta ki maçta mutlaka bi protesto olmalı...mutlaka !!!bu hafta amacımıza ulaşmalı ve yönetimi istifaya zorlamalıyız!!!en azından ziyayı!!!
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• İlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bence toplu olarak büyük bir yürüyüş gercekleştirmeliyiz.
                          aynen katılıyom sana kardesim bir yurus yonetimide ziyayıda postalamaya yeterrrrrrr haydeeee bmn trabzonnnnnnnn

Yorum

• antalya maçı sonucu ne olursa olsun havalimanında yönetimde ziyada hakettikleri tekiyi görmeli bence bu iş trabzona ayak bastıkalrında bitmeli
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Valla darbe yapılmalı başka yolu yok. Halk sokaklara dökülmeli. Hep Fenere karşımı sokaklara döküleceğiz. İçimizdeki Fenerlilere karşı da sokaklara dökülmenin zamanı gelmiştir

Yorum

• En güzel protesto antalya macından sonra herkesi havaalınada bekliyorum...TRABZON'a ayak basmamaları lazım kel ve bay bıyığın...Biz arakadaşlarla hazırlandık havaalanında beklicez...TRABZONSPOR'u birazcık sevenler varsa bize katılır!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X