Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hocam kredin bitti

selam butun bordomavi renklere gönül den sevdali olanlara.......
    hocam kupayi oyuncular kaybetmedi senin taktik anlayisin 1-0 öndesin allah askina yenilmeyecek bir takim olsa erciyes hak verecegim de sen sokoru koruyalim dercesine 90dk bidirdin (ALLAH ASKINA HUSEYIN TAKIMIN KAPTANI SAYGIMIZ SEVGIMIZ SONSUZDUR AMA BIR GERCEGI HOCAM SEN BIZDEN III BILIYORSUN III TOP KESER OYUNU KONTROL ALTINA ALIR AMA SON VURUSLARI YOKDUR SEN BUNA NASIL PENALTI ATTIRIRSIN BÖYLE BIR YANLISI YAPIYORSAN KIMSEYIN DE SUC ARAMA TEK SUCLU VARSA ODA SENSIN YEDER ARTIK KREDIN BITTI HOCAM KUSURA BAKMA

Yorum

ZD denen adam Trabzonda ''persona non grata'' yani istenmeyen adam ilan edilmeli.Üstünde fotografı olan ve çarpı işareti ile altına bu ifadeler yazan tişortler yapılabilir ve taraftar bu tişortleri giyerek maça gidebilir.Yok bunu yapamayız denirse stada bir tane dev pankart şeklinde yapılabilir.Ve bunun için ben şahsen buradan para vaad ediyorum.Böyle dev bir pankartın kaça mal olacağı hakkında bilgim yok ama benim cebimden bu iş için güvenilen arkadaşlara takdim edebileceğim bir 250 ytl çalışır.
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

siyah gömlek siyah bayrak en güzeli.
        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

valla bi konuda şanslılar oda bu maçın deplasman maçı olması (antalya maçı)
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            siyah gömlek siyah bayrak en güzeli.

Zaten Avni Akerde forma giyen mi var... Herkes siyah, kahverengi birşeyler giyer gelir maça...Lafa gelince mangalda kül bırakmayız ama...Futbolu en iyi biz biliyoruz ya...

Kendimizi kandırmayalım artık... Avni Aker diye bir cehennem yok artık. Ve o olmadan da asla şampiyon olamayız. Sıradan Anadolu takımlarının taraftarları bile bizden daha iyi görsel şov yapabiliyorlar stadlarında. Bursaspor ve Sakarya tribünlerine bir bakın arada sırada...

Eğer şampiyon olacaksak önce bu taraftar yeniden cehenneme çevirmeli Avni Akeri... Gelenlerin dizleri titremeli yine... Bu da satılık gruplarla olmaz. Onların aşkı hiçbir zaman Trabzonspor olmadı çünkü...
            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zaten Avni Akerde forma giyen mi var... Herkes siyah, kahverengi birşeyler giyer gelir maça...Lafa gelince mangalda kül bırakmayız ama...Futbolu en iyi biz biliyoruz ya...

Kendimizi kandırmayalım artık... Avni Aker diye bir cehennem yok artık. Ve o olmadan da asla şampiyon olamayız. Sıradan Anadolu takımlarının taraftarları bile bizden daha iyi görsel şov yapabiliyorlar stadlarında. Bursaspor ve Sakarya tribünlerine bir bakın arada sırada...

Eğer şampiyon olacaksak önce bu taraftar yeniden cehenneme çevirmeli Avni Akeri... Gelenlerin dizleri titremeli yine... Bu da satılık gruplarla olmaz. Onların aşkı hiçbir zaman Trabzonspor olmadı çünkü...
              Katılıyorum yazının altına imzamı atarım

Yorum

Avni Akerde oynayacağımız ilk maçta herkesi siyah giyinmeye davet ediyorum...
                İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

Ben mail listemde bulunan herkese Maça gidecekseler siyah giyinmeye davet ediyorum stadda bir protesto havası estirtmek için sizde katılın buna mailinizdeki maçlara gidebilecek kişilere bu şekilde mailler atın o zaman belki birileri anlar neler çektiğimizi.
                  İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

Biraz masrafli olacak ama herkes bu siiri pankart yapip Avni Akere gitsin

Teknik Direktör Ziya
                    Hasta ettin bizi ya
                    Azcik onurun varsa
                    Karar ver istifaya

Teknik Direktör Ziya
                    Takti ön liberoya
                    Nerdeyse tüm takimi
                    Defans sürer sahaya

Teknik Direktör Ziya
                    Bu senin eserin ya
                    Koca Trabzon sayende
                    Döndü rezil rüsvaya

Teknik Direktör Ziya
                    Herkesi küstürdün ya
                    Syzmek senin yüzünden
                    Dönmüstü Polonyaya

Teknik Direktör Ziya
                    Taktin sen Musampaya
                    Hazir degildir deyip
                    Almaz onu kadroya

Teknik Direktör Ziya
                    Engelsin Yattaraya
                    Seyretmedik sayende
                    Biz onu doya doya

Teknik Direktör Ziya
                    Geldin tekrar imzaya
                    Adam idin sen güya
                    Basari senle rüya

Teknik Direktör Ziya
                    Hep gösteris hep riya
                    Cok sabrettik biz sana
                    Ettin bizi evliya

Teknik Direktör Ziya
                    Sampiyonluk bir rüya
                    Senle bu takim ancak
                    Oynar ligde kalmaya

Yorum

yöneticiler avatarlarin icine birde protesto avatari koyunda avatarimi degistireyim.
                      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

ben ilk adimi attim ve avatarimi degistirdim.
                        seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                        asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

En iyi protesto dediğiniz gibi taraftarin stadı doldurmasi ve herbirinin siyahlara bürünmesi ama sadece arzu ediyoruz ve sözde kalıyor, elle tutulur bir protesto olmuyor ne yazık ki...
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

Bu iş avatar değiştirmekle,maille,faksla olacak iş değil bence.Daha somut şeyler yapılmalı...

Yorum

imzamda da belirttiğim üzere kesinlikle bu insanlar trabzonda elini kolunu sallayarak dolaşmamalı.belki cam taşlayarak olmamalı ama çok sert bir şekilde tepkimizi vermeliyiz.
                              bence bmn trabzon öncülüğünde öncelikle trabzonda,sonra da trabzonsporun oynadığı her deplasmna maçının bulunduğu şehirde taraftarlar toplanıp protesto şekline karar vermeli ve uygulamalıdır.
                              bu protestolar sınırları aşmayacak şekilde ama çok sert olmalıdır!
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                işte anlaşamadıgımız nokta bi tek bura .. herşey para olmuş artık. tribünündeki taraftar bile 3 5 ytl için birilerinin adamı oluyosa daha ne konuşalım biz hocam boşversene... saygılar..
                                Hehehe ya ben bu satirlari kullanamiyorum iyi vallahi seni sevenler var gibime geliyor ben bazen bu cesit kelimeleri yonetim vede futbolcular icin kullandigimda bana kizan kisiler oluyor'da neyse be ben seni cok iyi anladim sende beni anladigini cok iyi tahmin ediyorum.
                                saygilarimla....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X