Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sokağa çıkıp yürüyüş olmadan bu yönetim bizi duymaz.İstanbul da gün belirleyip düğmeye basalım.
    BİR SEVDADIR TRABZONSPOR HEMDE ÖLÜMÜNE SEVDA...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Futbol'u ŞENOL GÜNEŞ'e tam emanet edip takımı kurtaralım
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Futbol'u ŞENOL GÜNEŞ'e tam emanet edip takımı kurtaralım
        Gec kaldik geeeeeeeeeecccc onumuzdeki 7 yil daha goremeyiz biz senol gunesi... Belki emekliye ayrilmassa ondan sonra.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayenizde sokağa çıkamaz olduk.
          Sayenizde alay edilir olduk.
          Sayenizde millete maskara olduk.
          Sayenizde evimizdeki huzur bozuldu.
          Sayenizde gülmeyi unuttuk.
          Sayenizde büyüklüğümüz tartışılır oldu.
          Sayenizde küçük takımlarla aynı kefeye konduk.
          Sayenizde ligden düşme korkusu da yaşadık.
          Sayenizde çoluk çocuğa maskara olduk.
          Sayenizde eziklerin yanında konuşamaz olduk.
          Sayenizde adımız anılınca kaale alınmaz olduk.
          Sayenizde ufak çocuklar TRABZONSPORU tutmaz oldu.
          Sayenizde tv lerde bile yayınlanmaz olduk.
          Sayenizde gazetelerde bile işe yaramaz sayfalara konulur olduk.
          Sayenizde formalarımızla bile gezemez olduk.

ey yönetim yapamadığınız tek şey büyük TRABZONSPOR aşkını içimizden sökemediniz.
          DEFOLUN............

FORMAN ile gezemiyorsan o senin ezikligin BEN GEZİYORU M!

Yorum

• İlk olarak hamzaalb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            FORMAN ile gezemiyorsan o senin ezikligin BEN GEZİYORU M!
            arkadaşın yapmış olduğu ironiyi de anlamadın ya sana helal olsun nedense

böyle saçma mesajları hep yeni üyeler gönderiyor bence sertleşmeden biraz

forumu tanıyın
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Daha önce başka bir protesto başlığı vardı sanırım.
              Oraya da yazmıştım.
              Maça kafamıza kese kağıdı geçirip girdek fazla mı ağır olur?
              Hiç denenmemiş bir şey yapmamız lazım bence harbi harbi ses getirmesi için ki bu dediğim sanırım hiç denenmedi.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşın yapmış olduğu ironiyi de anlamadın ya sana helal olsun nedense

böyle saçma mesajları hep yeni üyeler gönderiyor bence sertleşmeden biraz

forumu tanıyın
                tanıyorum ben forumu .. arkadaslarmn adına yazılar yazıyordum önceden

Yorum

• Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.Yönetim kapsama alanı dışı.Ama protesto edeceksek anlamayacaklarını bilebile mesela organize olup tsırtler basılabilir önünde nuri arkasında ziya resimlerin üzerine çarpı konulmuş olarak yada dövizler hazırlanabilir aynı şekilde. Hem dikkat çekilmiş olur(ki istediğimiz bu zaten)hem de medyada da yer alırız diye düşünüyorum bu organize halimizle
                  HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
                  istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

• İlk olarak gugusuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.Yönetim kapsama alanı dışı.Ama protesto edeceksek anlamayacaklarını bilebile mesela organize olup tsırtler basılabilir önünde nuri arkasında ziya resimlerin üzerine çarpı konulmuş olarak yada dövizler hazırlanabilir aynı şekilde. Hem dikkat çekilmiş olur(ki istediğimiz bu zaten)hem de medyada da yer alırız diye düşünüyorum bu organize halimizle
                    Sen umudu hepten kesmissin galiba ve tek büyük Trabzon demissin üstelik.

Anlayacak sekilde ve etkili sekilde bir protesto SES getiren bir protesto, en azindan ileride bunu ,Trabzon veya Istanbul her herede gerekiyorsa, sagliyacak adimlarin atilmasi.

Yikip kirma anlaminda zaten degil ama oraya sürükleniyor durum.

Mail, Telefon Bombardimani ufak bir katki sagliyabilir mesela :

Trabzonspor ile ilgili soru ve önerileriniz için:info@trabzonspor.org.tr

Trabzonspor resmi internet sitesi ile ilgili :webmaster@trabzonspor.org.tr
                    Teknik Kadro ile ilgili :teknikkadro@trabzonspor.org.tr
                    Reklam ve Pazarlama Departmanı için :pazarlama@trabzonspor.org.tr
                    Trabzonspor Dergisi abonelik ve görüşleriniz ile ilgili :dergi@trabzonspor.org.tr
                    Kulüp üyeliği ve aidatlar ile ilgili :uyelik@trabzonspor.org.tr
                    TS Club ürünleri ile ilgili :tsclub@trabzonspor.org.trihbarhatti@trabzonspor.com.tr

Trabzonspor Mehmet Ali YILMAZ Tesisleri
                    Telefon 0 (462) 325 09 67 (4 hat) Faks 0 (462) 325 55 14 - 325 55 15
                    Trabzonspor TS Club Satış Mağazası
                    Telefon 0 (462) 326 20 77 Faks0 (462) 326 67 97

Trabzonspor Sadri Şener Halkla İlişkiler ve Sosyal Tesisleri
                    Telefon 0 (462) 326 67 96 - 326 56 05 Faks 0 (462) 326 60 87

Trabzonspor Hüseyin Avni AKER Stadyumu
                    Telefon 0 (462) 230 06 36 - 230 03 82 Faks0 (462) 230 06 36
                    En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 13:33.
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sayenizde sokağa çıkamaz olduk.
                      Sayenizde alay edilir olduk.
                      Sayenizde millete maskara olduk.
                      Sayenizde evimizdeki huzur bozuldu.
                      Sayenizde gülmeyi unuttuk.
                      Sayenizde büyüklüğümüz tartışılır oldu.
                      Sayenizde küçük takımlarla aynı kefeye konduk.
                      Sayenizde ligden düşme korkusu da yaşadık.
                      Sayenizde çoluk çocuğa maskara olduk.
                      Sayenizde eziklerin yanında konuşamaz olduk.
                      Sayenizde adımız anılınca kaale alınmaz olduk.
                      Sayenizde ufak çocuklar TRABZONSPORU tutmaz oldu.
                      Sayenizde tv lerde bile yayınlanmaz olduk.
                      Sayenizde gazetelerde bile işe yaramaz sayfalara konulur olduk.
                      Sayenizde formalarımızla bile gezemez olduk.
                      şunlarıda eklemek isterim:

Sayenizde akşam maçları izleyemez olduk
                      Sayenizde spor proğramlarında 4 büyüğün yerine 3 büyük duyar olduk...

Yorum

• Sahaya sirtini dönmek klasik ama onuru oln her insanin etkilenebilecegi bir protesto yöntemidir arkadaslar.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Asil etkileyici yöntem, 20 bin kisinin hep bir agizdan yönetim istifa diye bagirmasidir, ama bunu gerceklestirecek taraftar nerde bizde? Stadi doldurmasini beceremiyoruz hep birlikte bagirmasini becerelim

Yorum

• beyaz boş bi kagıt alsın herkes eline belki ziyada etkilenir boş bi kagıt alıp istifanı yazar
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• bi kerede ziya doğan istifa diyin bi maçta Allah aşkına sezon bitmeden

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taraftari ne hale getirmisler. Yuh be yuhhh.
                                evet poyraz abi getirdiler benimde bir fikrim olacak arkadaşlar maça gidebilen gruplarımız toplu olarak stadın dışında istifa çagrısı yapmalı ne stada gireceksin nede takımını yanlız bırakacaksın hem takımın için orada olacaksın hemde istifa etmesi için yönetimin. stada girmeyip dışarıdan protesto edeceksin sokakları caddeleri dolduracaksın ve bu eylem gece 24:00 a kadar sürecek ondan sonra bak elmi yaman bey mi
                                .:Trabzonspor:.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X