Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Adam Aranıyor...

Adam Aranıyor...Arıyorum...Arıyoruz...

Yorum

Daha öncede dile getirmiştim ama aramızda para toplayıp Yeni Şafak gazatesine tam sayfa ''YÖNETİM İSTİFA'' diye ilan verelim bunun medyada çok ses getireceğine eminim.
      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

Rüyamda binlerce kişi Avni Aker'in önünde toplandığımızı gördüm. Heryerden bir sürü insan akıyodu stadın önünde...
        Lanet olsun .Ne hale getirdiniz bizi .Artık kabuslarımız olmaya başladınız ...
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En iyi protesto dediğiniz gibi taraftarin stadı doldurmasi ve herbirinin siyahlara bürünmesi ama sadece arzu ediyoruz ve sözde kalıyor, elle tutulur bir protesto olmuyor ne yazık ki...
          herkesin siyah birşeyler giymesi beklenemez. Katılım fazla olmaz. Siyah rengi fazla göze çarpmaz. Ama herkes bir mendil, ya da boş bir kağıt getirip sallayabilir. Barcelona taraftarının istifaya davet yöntemi gibi.

Simsiyah pankartlar asılabilir. Yazısız, yorumsuz.

İbrahim Hacıosmanoğlu açıklama yapmış, ne kadar fedakarlık yapıyormuş falan filan. İçim parçalanıyordu neredeyse. Ama gördük gazetelerde, takımla kampa gittiler kırk yılda bir, onda da rehber tutup kapadokya turu atmışlar, takımdan ayrı. Hani kampta konsantrasyon verecektiniz. Ya takımla beraber gezin, ya da gezmeyin efendim. Laf üretmede bir numarasınız. Pes doğrusu.

Sözde değil, özde yönetici olun.
          Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

Amaç taraftarın sesinin duyurmaksa En etkili protesto şekli kalabalık bir grupla Albayrak şirketinin olduğu yere doğru otoban üzerinden yürümektir.Diğer etkili bir yöntem ise kulübü sürekli mail,telefon ve faks yoluyla taciz etmektir.Sadri şenere sormuşlardı neden takım iyi giderken bir iki kötü sonuçla istifa ettiniz diye? o da hergün onlarca telefon ,fax vs geliyor taraftar baskısına dayanamadık demişti.Muhalafet kanadı bile paralarla susuturuldu.Adamlara muhalafet edecek kimse yok.Öyle olunca taraftar destekliyor zannediliyor. .Gerçek taraftarın takıma sahip çıkmasının zamanı geldi.Kim ne derse desin kalabalık bir kitle ile yürüyüş en etkili protestodur.Şimdi icraat zamanı şimdi,şimdi eylem zamanı .HAYDE BMN

Yorum

burda ne kadar fikir üretsek boş tribündeki yönetim yanlısı gruplar buna destek olmıcaktır
              Bordomavi.net

Yorum

adamlar tribün gruplarını bağlamış, ne yapılsa yeterli olmayacaktır
                şehrin silkelenip ayağa kalkması lazım, o da zor görünüyor
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

İlk olarak hemşinli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adamlar tribün gruplarını bağlamış, ne yapılsa yeterli olmayacaktır
                  şehrin silkelenip ayağa kalkması lazım, o da zor görünüyor
                  Bağlanamayanlar daha fazla bence.Ne yapılırsa yeterli olmayacaktır deyip kesip atmamalıyız

Yorum

iş sokağa inmeden yönetim gitmez..
                    tribündeki gruplar serbest dahi kalsa maçta yapılacak düzgün tezahüratlar sadece ziya nın kellesini alabilir..
                    yönetimi göndermek için papila olayındaki gibi bir sokak hareketi gerekli...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2nci el satis sitesi varmi? Ebay gibi ama turkce?? Ziya dogan ve Nuri albayragi oraya koyalim (PSV li taraftarlar Koeman`i satisa cikartilar , )
                      gittigidiyor var
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• enazindan avatarimizi degistirelim dedik ancak kimse orali olmadi. demek ancak laf üretiyoruz icraat yok
                        seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                        asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Kardeşim tribüne gidilecek ve doksan dakika bu deliye sövülecek.Bunun daha ötesi berisi yok işte.Ne diye lafı eveleyip geveliyorsunuz ki.
                          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            enazindan avatarimizi degistirelim dedik ancak kimse orali olmadi. demek ancak laf üretiyoruz icraat yok
                            Avatarı değişsek ne olacak,bu adamlar gidecek mi???Avatar değişmede bir şey yok 2 tıklık işi var...Ama önemli olan daha somut şeyler ortaya koyabilmektir bence...

Yorum

• arkadaşlar bence toplu olarak büyük bir yürüyüş gercekleştirmeliyiz.
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• LÜTFEN MAIL ATIN.

teknikkadro@trabzonspor.org.tr
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X